Aşk İlişkileri Bir erkek içinde bulunduğu ilişkiden sıkıldığını nasıl belli eder? İtsallover Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkek içinde bulunduğu ilişkiden sıkıldığını nasıl belli eder? Bir erkek içinde bulunduğu ilişkiden sıkıldığını nasıl belli eder? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bugraaltas Takip Et Master Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Zaten alırsın o hissiyatı. Artık eski tat yoktur, sohbetleriniz keyifsizdir.Belli eder, bunu sen anlarsın. 1 0 Yorumla
atalanteee Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. pek görüşmek istemez ilgilenmez 1 0 Yorumla
ZekiÇevik Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Geç cevap bazen 1-2 gün hiç cevap atmaz :D 1 0 Yorumla
77u777 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl yazmayrak. 1 3 Yorumla İtsallover +1 yıl Peki şöyle sorsam ben onunla konuşmak istedikçe o hep bir bahane buluyor. ya da bana bahane gibi geliyor emin değilim. Sence bu durum da mı sıkıldığını gösterir? Yorumla 77u777 +1 yıl off bunu mu cekicem ya diyo kaçıyor Yorumla İtsallover +1 yıl Ayy sen ciddi misin yaa Yorumla
_MünzeviBayan_ Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Anlamıyorsan aklın yoktur bence 0 1 Yorumla İtsallover +1 yıl Ya anlamamak değil sadece inanmak istemiyorum Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Sogudum senden der. 0 1 Yorumla İtsallover +1 yıl Ama demiyor Yorumla
En İyi Cevaplar