Kızlar, Heyecan bitti, aşk bitti sadece sevgi var. Ama heyecan için aldatmalı mı aldatmamalı mı?

Merhaba 8 senelik bir evliliğim ve bu evlilikten de bir çocuğum var. İlk evlendiğimiz 1 sene boyunca harika vakit geçirdik. Birbirimize her dokunduğumuz da heyecan duyduk. Ancak bu heyecan sadece 1 sene sürdü. 6. Senenin sonunda kaçamaklara başladım. Çünkü artık heyecan arıyorum. Benim evli olduğumu bilen bir kız arkadaşım vardı. Eli elime değse titriyordum, sarıldığında muhteşem bir haz alıyordum. Ama eve gidince eşimin yüzüne bakamıyordum. Suçluluk duygusu diyebiliriz. Ama o heyecan evde malesef ki yok. Artık sadece kısa süreli ve daha çok heyecan arayan birisiyim. Sizde bu şekilde hissediyor musunuz? Bu aldatmak olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar; adam ol, aile sevgisi yok gibi yorumlar alıyorum da tanımadan yargılamayın. Gayet düzgün seviyeli okumuş ve kaliteli bir karakterim, sadece fikir istiyorum. Sizden ders değil.
Kızlar, Heyecan bitti, aşk bitti sadece sevgi var. Ama heyecan için aldatmalı mı aldatmamalı mı?