Aşk İlişkileri Unutulmak ölmek kadar acı ise Hatırlanmak nasıl bir duygu? hasan234 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özlüyorsun çünkü çok seviyorsunAğlıyorsun çünkü yanında istiyorsunPeki neden hiç unutulduğunda hatırlanmıyorsun Unutulmak ölmek kadar acı ise Hatırlanmak nasıl bir duygu? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_WhyME_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Unutulduktan sonra hatırlansan ne yazar ölmüşsün zaten. 1 0 Yorumla
bitanem0011 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl şimdi mi geldim aklına? 0 9 Yorumla hasan234 +1 yıl Hiç çıkmadın ki aklımdan😊😊😊 Yorumla bitanem0011 +1 yıl klasik erkek yalanları 😏😏😏 Yorumla hasan234 +1 yıl Keşke aklımda boşluk olsaydı seninle kurduğum hayallerin yanına birde dünyamızın hayalini kurardım #bitanem0011 Yorumla bitanem0011 +1 yıl sakın ol kardeşim Yorumla hasan234 +1 yıl Ben sakinim klasik dedin yA ben çok eskilerden değilim ama yeni de değilim yüreğim söyler dilim fısıldar parmaklarım yazar Yorumla bitanem0011 +1 yıl maşAllah o zaman Yorumla hasan234 +1 yıl Keşke klasik olsaydım o zaman belki dediğini hakederdim Yorumla bitanem0011 +1 yıl size klasik demedim yazdığınız söze dedim Yorumla hasan234 +1 yıl Tamam bitanem hanım kusura bakmayın özür diliyorum bayanlara karşı saygısızlığımız olmaz haa şimdi olduysa kusuruma bakmayın Yorumla
GüçlüShrin Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. o zaman yakin sigaralari için 0 4 Yorumla hasan234 +1 yıl Yakın sigaraları bu akşam hayal kurucaz😜😜😜 Yorumla GüçlüShrin +1 yıl aynn. Yorumla hasan234 +1 yıl Süpersin kardeşim Yorumla GüçlüShrin +1 yıl eyv Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Unutulduktan sonra hatırlansan ne yazar ölmüşsün zaten.
şimdi mi geldim aklına?
Hiç çıkmadın ki aklımdan😊😊😊
klasik erkek yalanları 😏😏😏
Keşke aklımda boşluk olsaydı seninle kurduğum hayallerin yanına birde dünyamızın hayalini kurardım #bitanem0011
sakın ol kardeşim
Ben sakinim klasik dedin yA ben çok eskilerden değilim ama yeni de değilim yüreğim söyler dilim fısıldar parmaklarım yazar
maşAllah o zaman
Keşke klasik olsaydım o zaman belki dediğini hakederdim
size klasik demedim yazdığınız söze dedim
Tamam bitanem hanım kusura bakmayın özür diliyorum bayanlara karşı saygısızlığımız olmaz haa şimdi olduysa kusuruma bakmayın
o zaman yakin sigaralari için
Yakın sigaraları bu akşam hayal kurucaz😜😜😜
aynn.
Süpersin kardeşim
eyv