Sevdiğin kızın başkasının altına yatması nasıl bir acı arkadaş?

Askerdeyken başkası için terkedildim. Pişman olacaksın yapma dedim. Baktım olmuyor tamam dedim umarım onda beni unutursun dedim. Tabi içim yana yana dedim bu son cümlelerimi. 2 3 ay sonra birisi beni defalarca gizliden aramaya başladı. Ama açtığımda ses vermiyordu. En sonunda mesaj attı. İtiraf etti herşeyi. Çok pişmanım falan filan. Kabul edemedim tabi. En sonunda sinirden benim yerime seçtiği adama mesaj attım. Al şunu başımdan dedim. Adamla birbirimize girdik. Tam bir hanzo adam. Bilader (birader) bilader demekten başka birşey bilmiyor. Alamıycaksın onu elimden dedi. Almak istesem zaten benimdi hanzo dedim. Al tepe tepe kullan dedim. Kızada git altına yat zevkine bak geç kaldın pişman olmak için dedim. O gün bugündür içim çorba gibi. İlerde hanımım olarak görmek istediğim kız ne hallerdeymiş ben askerdeyken diyorum. Arkadaşlarım el baba gitti 2 tanesi can verdi. Onlar için bile bu derece yanmadı içim. BAzen diyorumki nasıl bir acı bu. Hiç birşey beni bu kadar parçalamadı. Ölümler açlık askerlik hiçbiri canımı bu kadar incitmedi. Hayatımın en zor zamanlarındayım sanırım. Atlatıcam biliyorum ama hangi kızla başlasam devam ettiremiyorum. Onun kokusu herşeyi burnumda. Aynı yatakta sabahlara kadar yatardık uyurduk şakalaşırdık. Bel altı hiçbirşey düşünmedim onunla. elimi bile sürmedim. ya neyse baya uzun oldu dertleşmek isteyen olursa yazsın. Çok doluyum. Etrafımdakilere belli etmiyorum tabi hayatıma bakıyorum ama herşey onu hatırlatıyor hala. Müzik güzelmiş dinleyin.

Sevdiğin kızın başkasının altına yatması nasıl bir acı arkadaş?