eşimden ayrılmak istiyorum ama o istemiyo. baska biriyle konuştuğumu yakaladı. o zaman bile ayrılmak istemedi ama ben artık katlanamıyorum ona. ailemde benim tarafımda ama o alttan alınca yuvanı yıkma diolar herşeyi silip bastan baslıyoruz hiç istemeye istemeye.. 😕😕 nasıl katlanacagım bilmiyorum işe mi girsem?
Cevabın nedir?
+1 yılValla bacı ben sana ne diyim
... Başkası ile konuşuyorsun gelmiş buraya bide ne diyor
.. Vefa yok sende bazen kelime yetersiz kalıyor
.. eşin cok iyi biri başka biri olsa ağzını burnunu kırıp sokağa atmıştı sonra kadına şiddet oluyor diyorlar al şimdi bu hak etmiyor mu
.. utanmaz kadın ne demek istemeye istemeye herşey vefa ve sadakattir sende olmayan birşey onun için ne desem boş022 Yorumla
Soran+1 yıleşimin vefası hakaret etmek mi ailesine karşı ezdirmek mi kendisine köle olmam mı ilgisizlik mi?
- +1 yıl
Vayy şimdi aldatmak için bahane hazır zaten herşey
.. bana masal anlatma aldatmaya meyilli birisin kendini böyle saçma sapan şeylerle kendini kandırma kırdıysam özür dilerim
. ancak aklını başına toparla eşini bırakma
Zaten o eşini aldattıgın şrfsiz adam olsa evli birine bakmaz oda adam degil
.. Seni dövüyor mu
İcip icip gelip ağzını burnunu kırıyormu
Ne yani lütfen kendini kandırma - +1 yıl
beyfendi bayan demiski ayilmak istedim ayrilmadi diye kadin zaten sevmiyor adami adamada soylemis bence onlarin arasinda manevi bir bag kalmamis adam se se bile kopmus artik yani e kadinda sevmeyince baska kisilere gotmis demekki gozu , afedersiniz ama bunun bin beterini erkekler yapinca hic gikiniz cikmiyor.
Soran+1 yıl@air2298 bol keseden atmaya gelince vicdan yaptırmaya gelince üstlerine yok 😕 severek evlendim ama 3 yılda kendinden soğuttu kolay kolay bıkan biri degilim. 15 ay yolunu gözledim askerde kaşımı kaldırıp bakmadım kimseye. ama evlenince sevgi şefkat ihtiyacım arttı ve bu bildiğimiz türk erkeği oldugu için hep bunları görmezden geldi. şimdi debelenip duruyoruz
- +1 yıl
@air2298 bana gelip bu işi savunma.
İsterse hic birbirini sevmesin ancak gidipde başka biriyle olması sizce doğru birşeymi bunu kimse savunamaz ancak soruyu soran bayan kendini kandırmak icin herşey yapıyor
Artık düşün aldatıyor ya dünya ne olmuş ya gerçekten insanlar pislik olmuş
Allah kimseye böyle eş vermesin
... şimdi aynı sorunun tam tersi olsa emin ol aynı yorumu o erkek içinde yapardım
... - +1 yıl
- +1 yıl
Soruyu soran kız bak kırdıysam özür dilerim gerçekten ama
.. Aldatmak ne demek ya
Hicmi düşünmedin eşini
Hicmi aklına gelmedi ben evliyim çocuğum var eşim var
.. ya hicmi vefa sadakat olmaz insanda hicmi düşünce olmaz
Eşin buna karşı birşey demiyor
Eşin şimdi ic dünyasında ne halde hic mi düşünmüyorsun
.. Düşünsene eşin seni aldattığını ama yok sen anlamazsın
Yok efendim sevgi vermezmişte şefkat vermezmişde bilmem ne lütfen bu bahanelerle kendini kandırma
Yaptıgın yanlışı ayıbı hic bir kelime düşünce kabul etmez
... ben sana sadece bu yorumu yazıyorum bir daha yorum yazmam
... Bak kardeşim kendine gel eşinin hicmi güzel huyu yok
Eşini bırakma
... Eşine dön isterse odun olsun sen ona bağlan ona sana isterse bağlanmasın
Sen ona bağlan onu sevmeye calış
Vefakar ol sadakatli ol
... şimdi eşin ne durumda gör
.. bu siteyi de Burak dön eşine
Soran+1 yılnolursa olsun eşime neden dönüyorum bana kötü hissettiren birine neden dönüyorum özgürlüğümü kısıtlayan birinin ne gibi güzel huyu olabilir. karşıma alıp konuşunca kulak tıkamayı biliosa bunlarıda kaldırır eminim o kadar kaybetmekten korkuo kıymet veriosa bir pazarda kahvaltıyı hazırlasın sadce 3 yollık evliliğimin bir gününde istyrm çok şey mi?
- +1 yıl
Yok ya boş ben boşa konuşuyorum
Sizin gibi bayanları Allah kimseye nasip etmesin diyorum
.. bide her şekil üstte çıkıyorsunuz yani pes artık
.. dünya gelip geçici ebedi degil
Soran+1 yılbüyük konuşmaktan senin boş beleşliğin. ben kötü olsam bana katlanır mı sence ya kim enayi bu devirde. hemen namus bekçiliğine soyunmasanız da biz kadınlarda ezilmesek
- +1 yıl
Adamı deli etme bak kendini kandırma peşinde koşma kaybol şurdan
Soran+1 yılnie deli oluon sanki sana yaptım
- +1 yıl
Kendini savunuyorsun herşeye bir kılıf buluyorsun resmen yaptığın şeyi normal karşılıyorsun
Soran+1 yılonub yaptıkları çok mu normal yaa ben bir kadınım duygusal düşğnürüm
- +1 yıl
Burda grzklı grzklı yorum yapan insanlara bakıpda kendini haklı sanma kendini kandırma
Kadın olman eşini aldatmanı saglamaz
Duygusal vs olman eşini aldatmanı sağlamaz neden kendini kandırmak için çırpınıyorsun
.. Sen kendini kandırma sadece bide kendini farklı şekilde savunuyorsun ya helal olsun valla dünyanın çivisi cıkmış
Soran+1 yılkendimi haklı ya da haksız die savunmuyorum seni istemiyorum diyen birinin baskasıyla konuşması normal değil mi.. hem ilgisizin odunun teki hemde karım sadık kalsın yok öyle bir dünya. ben kimseyi memnum etmek için doğmadım. burdakiler ne derse desin fikrim değişmicek. ne sen ne baskası değüştirmicek
- +1 yıl
Tamam pislik bir kadın olduğunu yüzüne söylüyorum aldatmak senin kanında var
Bana masal anlatma hic bir sözün kelimen seni haklı çıkaramaz
Soran+1 yılaskerde 15 ay ninen beklemedi aldatsam o zaman aldatırdım dimi. biraz suçu kendinizde arayın odunluğunuzu kapatıp bize suç atmayın. sen kadına çiçekle gelirsen o sana çamur atmaz hiç bir kadon yapmaz bunu. erkek egemenliğinizin altında ezilmediğim için bir kez daha guru duydum kendimle. 😇
- +1 yıl
Hem başkası ile her haltı ye sonra bide grzklı gibi hic birşey olmamış gibi kendini kandırma capan seni kurtarmaz pislik bir kadınsın
.. Eşini aldatan pislik bir kadınla konuşuyorum resmen ya vay dünya vay
Ankut 15 bekledin diye bana ne diyon sonuçta beş para etmez kadınsın
Kaybol şurdan
Soran+1 yılher haltı ye derken sdce konuştum kıt beyinli. yatmadım kalkmadım. erkek olsaydı karısına sahip çıksaydı. sizin gbi hödükler aldatılmaya mahkumlar. kadının değerini bilenler hariç
- +1 yıl
Diyelim eşin saygısız yani sizin acınızdan farklı biri artık kıcık kapıyorsun diyelim
.. ey grzklı yaptığını bile savunuyorsun yani konuşmayı bile savuna biliyorsun helal olsun valla artık devir degişmiş gerçektente
.. Diyecek kelime bulamıyorum
. Bir daha yorum yazma
Eşi dışında bir başkası ile konuşan bir bayanla konuşmak bide bunu yaptığına iyi bir kılıf bulan bir bayanla yorum yazmak bile komikliktir
. kırdıysam özür dilerim Allaha emanetsin
...
Soran+1 yılbence sen daha komiksin yaa böyle kırdıysam özür falan neyse hakaret duymaya alıştığım için sorun ypk 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılevlenmeseydin o zaman neden evlendin. Siz türk kadını bu kadar evlilik manyağısınız ama evlenince de bir sabırsızlık bir tahammülsüzlük ne sanıyordun ki evliliği nedir bu tahammülsüzlük al işte istediğini almışsın böyle yaşamayı da bil.
06 Yorumla
Soran+1 yılalnında yazmıodu ben srfsizin önde gideniyim die
- +1 yıl
her evlilik böyledir aşağı yukarı asıl siz o kadar evlilik manyağısınız ki gözünüz kör oluyor resmen hiç mi bakmadın çevrendekilerin evliliğine. ne sanıyordun evliliği? neyse çocuk var mı?
Soran+1 yılergendim herhalde evliliği saygı sevgi çervevesinde olan bişe sanoodum
- +1 yıl
Tamam neyse olan olmuş çocuk var mı çocuk?
Soran+1 yılvar bir tane
- +1 yıl
o zaman boşanamazsın arkadaşım ne hakkınız var lan çocuk kafasıyla bir heves uğruna evlenip sonra o çocuğu doğurup sonra boşanıp başınızdan atmaya hayatını çalmaya. boşanamazsın çekeceksin bir ömür yok öyle dava.
Seni zorlayamazlar, eğer istemiyosan onu umursamayıp boşanma davası aç bence, çocuk varsa onlar için ilk başta zor olabilir ama sonra alışacaklar elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuk zor değil benden ayrılmak istemio. kabul ettiremiyorum
+1 yılKardes sevmiyorsan istemiyosan birak tabiki kimse seni istemediğin bir insanla bir ömür geçirmek zorunda bırakamaz ve degilsinde
01 Yorumla
Soran+1 yılkimse seni zorlayamaz ne demek ailem zorluo
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
eşin adam değil zaten olsa boşanırdı beni istemeyeni ben neden isteyeyim ki
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Konus seni sevmiyorum bosanmazsak boynuzlarim seni de 😁😁
06 Yorumla
Soran+1 yılohaa ailemi de düşün
Soran+1 yıltehdit etmek demek bir daha yapmak demek
Soran+1 yılortak karar verip aççaz inşallh
+1 yılhayatina baska biri girdi ise artik esinle isin olmasin ne yap yap ayril kurt dusmus birkere
012 Yorumla
Soran+1 yılne yapcam bilmiom nedesem
- +1 yıl
ayrilman sart arkadasim senle ayni konumdayim suanda
- +1 yıl
yurumedigini sogleyeceksin ve bitireceksin
Soran+1 yılseninde eşin mi boşanmak istemiyo
- +1 yıl
aynen ve ben baska birine asigim
Soran+1 yılofff Allahım ne anlıyolar beraber kalınca hem sen erkeksin senin için daha kolay ailen namusu nolcak die kaygılanmaz😕😕
- +1 yıl
evet oglede is inada bindi canım
Soran+1 yılinada mı ne alaka
- +1 yıl
inada biniyor hayatindan cikmiyor iste baskasi olamaz dusuncesi ben tsk mesubuyum hayatima cok girmek isteyen oldu fakat enson biri girdi ve herseyi onla yasadim yasiyorum bitmis bir evliligi surdurmek zorunda degilim fakat kabullenemiyor iste
Soran+1 yılya ben reelde bişe yaşamadım birine aşık oldugumdan falan da değil sadece katlanmak zor gelio artık bitsin istyrm ama her defasında bir araya gelioz
- +1 yıl
anliyorum seni bosanacan ozaman bu hayata birdaha gelmiyecegiz ve bu hayati bize birdaha kimsede vermiyecek
Soran+1 yılbende bu yzdn istiyrm
+1 yıltakma olabilir ayrl çocuk yoksa hayatn yaşa kendine deger ver özele gelsen
04 Yorumla
Soran+1 yılçocuk var
- +1 yıl
olabilir ya
- +1 yıl
siz ilkmisz
Soran+1 yılne olabilir
Madem bu kadar karakterin bozuktu ne diye yuva kurdun sonunu getiremeyeceğin bir işe girip başkalarını yakmak ne kadar doğru.. şimdi başkasıyla evlenip iki gün sonra ondanda sıkılırsın.
013 Yorumla
Soran+1 yılkendisini istemeyen birini yanında tutuyo karakteri bozuk olan kim
Soran+1 yılanlında şerefsiz yazmıodu evlendim
Soran+1 yılyanlış yapmaya müsaitlik ne demek. ks de takılıyorum die mi?
Soran+1 yıltbki haklısınız zatn niyetim baska biriyle evlenmek de degl oğlumu büyütmek kariyer yapmak kendimi geliştirmek kısacası özgürlüğümü yaşamak. ondan sonrada Allah kerim. inşallah kan çıkmadan kurtulurum bir an önce
- +1 yıl
Dağbaşında yaşamıyoruz kan çıkacak bir durum yok bu ülkenin hakimi var savcısı var baktın çok rahatsızlık veriyor verirsin dilekçeni bakarlar icabına kimsede seni zorla bir yerde tutamaz... gönül isterki yuvalar dağılmasın avlatlar öksüz birbaşına kalmasın ama hayat herzaman bize istediğimiz mutluluğu vermiyor ve buda bizim için bir sınavın başlangıç çizgisi.
Soran+1 yıleşimin derdi kan çıkarmak en sonubda da dönüp yaptıgını beğendin mi senin yüzünden olsu demek. benim çaresiz hissetmem için yanına destek arıyo aile büyüklerini arayıp kendini haklı çıkarcak sebepler sıralıyo. ayrılcaksak senin de adın çıkacak dio😕😕 kurtulamıyorum bu pislikten kolay kolay
- +1 yıl
Her tipten insan var ne yazıkki güzel ülkemde sizin yapacağınız biraz daha sabırlı olup uygun zamanı beklemek iki tarafında daha kötü şeyler yaşamaması için çocuğunuz var anladığım kadarı ile cocuğunuz bu süreci en az yara alarak atlatmalı onun psikolojisi herşeyden daha önemli...
Soran+1 yılşu an pek farkında değil 🤔 bilmiyorum ilerde ne hisseder ama ne olursa olsun ne zaman boşanırsam boşanayım rahat durmaz. birinin koynunda yakalaması lazım o zamanda öldürür mü boşanır mı tazminat mı ister meçhul🙁
Soran+1 yılinşallah umarım hakkımda hayırlısı olur👍
bir fikrim var; boşan.
017 Yorumla
Soran+1 yılboşamıyo
Soran+1 yılisteme bastan isterken iyi miydi diolar
Soran+1 yılçözüm bulamadın
Soran+1 yılbir yol gösterin die soruyorum artislik yapın die değil bulamıosan sen kasma gülüm
Soran+1 yılhayatımı kurtarmıcan fasulyecim kendini nimetten sayma. fikir alışverişi yapıoz seni hoplatan bir durum yok. beynin yetmiyorsa fikir üretmeye cvplamazsın olur biter
Soran+1 yıldahiyane fikrin için teşekkür. bu kadar mantıklısını kimse düşünememişti
Soran+1 yılşimdi ergen kafanla yargılaman çok normal sıkışınca küfret 😂 eşimin taktiği. senin kocada kaçacak birine belli
Soran+1 yılolacak kocan için söyledim zaten evli olmadıgın bas bas bağırıyor cahilliğinden ön yargından ve terbiyesizliğinden. kötü olsaydım kocam çoktan boşardı neden vazgeçilmez oldugumu bir düşün tabiki hakaret etmeyi bırakabilirsen😉
+1 yılÇocuk yoksa ayrılırsınız illaki?
01 Yorumla
Soran+1 yılvarda ne alaka
Evlenmeseydin o zaman
012 Yorumla
Soran+1 yılalnında srfsiz yazmıodu
Soran+1 yılinsan sarrafı olmadıgım için belki 40 yasında evlenseydim tanırdım
Soran+1 yılaferin
Soran+1 yılaile yapısı dielim liseden alıp evlendirceklerdi bari liseyi bitireyim dedim zor sabrettiler
Soran+1 yılyok bitirdim allaha şükür açıktan üniv de okudum ama aliemin fikrini söylüyorum sana evliliği bir fazilet olarak görüyolar
Soran+1 yılevlenecek zaten😂
+1 yılhangi köşedesin gelip alayım
01 Yorumla
Soran+1 yılköşe mi
+1 yılKendi ayaklarının üstünde durmalısın o zaman..
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olcak?
- +1 yıl
Öncelikle maddi olarak kendine yetebilmelisin..
Soran+1 yılonlar kolay ya boşanmayı beceribilsem
- +1 yıl
O da tek davaya bakar neden bu kadar dert ediyorsun boşanma olayını..
Soran+1 yılçekişmeli olursa kaç yıl sürer haberin var mı
- +1 yıl
Onu bilmiyorum..
Soran+1 yıl4 yıl sürer zor yaa
+1 yılneden bu kadar dayanıyor ki sen yanlış yapmışken
05 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasının katalanabileceği bir yaratık değil
- +1 yıl
Sende mükemmelsin ya :D
Soran+1 yılmükemmel değilsem boşasınn yaaa
- +1 yıl
degişik ya
Soran+1 yılne alakaa
+1 yılEşin senin gibi birisine neden katlanıyor ki
11 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diom katlanamasın iyisini buluosa Şu an evlensin
+1 yılSanki ben seni biliyorum 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılkimim?
- +1 yıl
Burda olmaz gel 😊
- +1 yıl
Dün mesaj attın hani
Soran+1 yılalakası yok
- +1 yıl
İnanayım mı
- +1 yıl
Mesaj atsana bana bir
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılaranizdaki sorun ney?
010 Yorumla
Soran+1 yılaramızdaki sorun kültür farkı sorumluluklar ne bilim bıktım
- +1 yıl
aradaki sorunu bilmek lazim eger sorunu kaldirabiliyorsaniz ne mutlu
cocuk var mi?
Soran+1 yılsorunu kaldıramıoz ama ona göre herşey güllük gülistanlık her istediği ayağına gelio ailesine saygısızlık edilmio parası pulu har vurup harman savrulmuyo işten geliı paso yatış lan bu kadın gezmek ister mi acaba hiç demedi
- +1 yıl
bunu guzellik ile acikla dertin buyuk anlasilan ama asilir. ilgisizlikten dola gozun disari bile kayabilir
Soran+1 yılkonuştum iki gün düzelio sonra aynı
- +1 yıl
adam akilli duzeltmesi lazim eger seni geri kazanmak istiyorsa
Soran+1 yılyok ya kaç kez bu raddeye geldik insan bir ders çıkarır
- +1 yıl
seni cok iyi anliyorum buna inana. iste bu yuzden ya bosanmakar ya da aldatmalar basliyor
Soran+1 yılolaylar ne kadar büyüse de artık kurtulmK istiyorum. hakkımda hayırlısı
- +1 yıl
cocuk var mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılnee
+1 yılKötü huylarımı var?
01 Yorumla
Soran+1 yılalkol vesaire yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk var mi
07 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
İşin zor
Soran+1 yılnolur ki
- +1 yıl
Cocuk için ilerde elbet zor olur
Soran+1 yılbabasını mı özler her hafta görcekzaten
- +1 yıl
peki evdeki yaşanan duygular
Soran+1 yılnasıl yani zaten eve gelir direk yatar çocuk benim sırtımda haftada bir saati zor ayırır
+1 yılBence ayrık senin derdin belki canım bende ilacin
00 Yorumla
+1 yılayrıl tabiki yaşamak hakkn tabiki
00 YorumlaÇocuk var mı
056 Yorumla
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılahh keşke senin gibi düşünsene herşey için çok geç oldugunı fark etse ve yolumuzu ayırsak
Soran+1 yılyoksa sen o musun 😂😂 saka Maka en mantıklı sen konuştun cidden kaybetmek istemediğini söyledi😕
Soran+1 yıldimi bir insan boşa beni diyen birini neden yanında tutar baskasıyla konuştuğunu gören birini neden yanında tutar😕 karşıma alıp konuşsam mı? ben senden soğudum kendime güvenemiyorum bidaha aldatmak istemiyorum o yzdn ayrışalım fln?
Soran+1 yılsadce konuştum sanaldan. reelde hiç bişe yok
Soran+1 yılkesip atmalı mıyım ailem kızarsa hadi bidaha yapcm ne demek bekarkende mi yapcan basıma bela olcan derlerse
Soran+1 yılevet konuşmama ragmen duymamazlıktan geldi çantada keklik olayları. kendi mutluysa karsısındakinin duygusu pek önemli degil
Soran+1 yıloralara girmeme gerek bile yok bu sorunlar basımdayken
Soran+1 yılsöyledim şimdide aile büyüklerini arayıp benim ne kadar o... oldugumu anlatıyo napim?
Soran+1 yılsen dedim seni istemeyen senden bıkan birini yanında tutmak istiyosun ben başkalarıyla konuşmam die sana yalan söylemem ki kendime güvenmiyorum dedim
Soran+1 yılailemib yanına giderim ama aile büyüklerine öyle bir anlatmış ki sanki yatakta basmış gibi sanki ben çok meraklıymışım gibi.. onlarda eşimi haklı buluyolar
Soran+1 yılya ilgi sevgi bunlar artk yalan gibi gelio iki gün sonra aynı
Soran+1 yıl3 yasında 😕 ama haftada bir görebilir kısıtlama yok. aile büyükleri karşımda dursada ben inat mı etmeliyim?
Soran+1 yılsevmiyorum soğudum anlaşamıyoruz desem ikna olurlar inş artık dayanaıcam😕
Soran+1 yılmm mantıklı kendimi düze çıkarırırm onu ikna etmek için söyledim diycem bakalım daha, ne çoraplar örcek basıma
Soran+1 yılinşallah ikna ederim biraz basım ağrıycak ama bakalım inat etcem
Soran+1 yılo zaman sorayım eşyaları basıl paylaşacaz bunu çok kafaya takıo eşim
Soran+1 yılev araba yok. herkes kendi aldıgını alması evlenmeden önce ki mi?
Soran+1 yılmm anladım. ama ben onların aldıgı bişelerden de almak istiom o kadar yıl saçımı süpürge ettim
Soran+1 yılmm neden gerek yok
Soran+1 yılhe ya oda doğru
Soran+1 yılevt evde yer yok napcm eşyaları?
Soran+1 yılspotcu ikinci el mi? az verio oda ya yok fiyatına
Soran+1 yılçürür mü ki hemen
Soran+1 yılyaşamayı çok isterim de beceremem kadın basıma
Soran+1 yılyok ondan degl annem şart çalışsam kim bakcak
Soran+1 yılhele boşanmayı becereyimde gerisi kolay inş
İyi genişmiş eşin
05 Yorumla
Soran+1 yılgeniş mi dar mı bilmem bırakaın beni yaa
Soran+1 yılyani boşansın
Soran+1 yılçekişmeliye takatim yok
+1 yılSuç sende
04 Yorumla
Soran+1 yılsuçlu kim die sormuom tatlım
- +1 yıl
Köşeye sıkış sıkış sonra suç bende de
- +1 yıl
Suç bende değil de*
Soran+1 yılsuçlu olabilirim ama bn çıkar yol arıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinnet getirmesinde
00 Yorumla onun hattası ne peki
01 Yorumla
Soran+1 yılaşağlamak küfretmek hor görmek basına böyle bişe gelince de Allahım neden ben
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası