İlişkinin her döneminde hoşlanabileceğiniz biriyle sonsuz tutkulu anlar yaşamak ve ne olurla olsun vazgeçememek mi yoksa masumca sevmek dokunmaya kıyamamak mı?
Masumiyet dönüşür tutkuya. masumken masum aşk yakisir ama masumiyet tutkuya birakmissa bir insanda masumluk gitmez ona. Hicbirimiz masum degiliz kandirmayalim. sonunakadar tutku ama en tatlisi sonuna kadar olume gidebilecegin biri ile tutku :) olmusmu? emek var :)
Sonsuz tutku Bir şeyi yaşadın mı dibine kadar yaşayacaksın, tüm hayatını etkileyecek. Yeri gelince seni dibe çekecek, yeri gelince göğe yükseltecek. Ama en sonunda inişiyle çıkışıyla bir şaheser ortaya çıkacak.
Tutku tutulmak anlamında kullanılmaz ki sadece 😆 Ayrıca terim değildir 😀😆 birine aşık olmadan da tutku duyabilirsin, cinsellik zaten bu tür duygulardan sonra uyanan bir olgudur. Bitmeyen de sizin çok bilmişliğinizdir 😇
aşkta cinsellik olmaz ! aşık olanlar bilir sadece aşk tutku eş anlamlı kelimelerdir.. tutku dediğin gibi tutulmaktır yani aşık olma.. cinsellikle alkası yok zamanında hep bu kelime cinsellikle yan yana kullanılşdığı için o anlamda kalmış herkzin zihninde.. cinsellik hayvansal bir duygudur aşkla sevgiyle alakası yok.. he kötü bir şey mi değil dünyanın en zevli şeylerinden bir tanesi ama şak ile yanyana getirlmesine sinirleniyorum ben.. bur da bilmişlik değil okumak.. sen de oku sen de bil.
Okumakla yaşamak bir mi? Aşkta cinsellik olmaz mı? Aşık olduğun biriyle cinsellik yaşamadın mı yani? Ya da aşık olup evlenenler ne yapıyor sence? Edebi düşünmeye çalışmışsın ama oldukça gerçeklikten uzak olmuş😊 Cinsellik tabii ki ihtiyaçtır hayvansı bir duygu değildir çünkü neredeyse tüm canlılar cinselliği ve üremeyi yaşar. Ve bunu da duygusuzca yapmıyosundur heralde, cinsel arzunun uyanması için önce görsel hoşlantı gerekiyor değil mi?
yaşamakk da var tabi yaşamak en önemlisi zaten okumak sonra doğru.. ben yaşadım da okudum da ben gerçek aşkı yaşadım sizin aşk dedikleriniz fasa fiso.. aşk, cinsel dürtüyü içinde barındırmaz aşık adam veya kadın hep masum şeyler düşünür sarılmak el ele tutşmak en fazla duudğuna küçük bir buse kondurmak özellikle erkek sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz.. zaten aşk kısadır aşk bitince ya sevgi nefret veya saplantıya dönüşür.. sen sevgi demişsin.. sevgiye dönüşünce cinsellik başlar ama sevgiden kaynaklı değil sevgi tüm duygularla birlikte barebar yaşanabildiği için.. mesela aşkık bir adam sevdiği kız en nefret ettiği şeyleri yapsa bile ona kızamaz.. ama seven adam kızar.. aynı biribirin iseven karı kocanın biribirnle kavga etmesi gibi.. aşıkalr kavga edemez.. cinsellik hayvani derken yani üreme dürtüsü anlamında.. herkes sevdiği adamla ve kadınla berbaer olmak ister doğru ama o cinsellik anını gözüne getir bakalım sevgi nerde aşk nerde :) : ) : )
Fasa fiso mu? Sen başkalarının duygularına bu kadar kolay fasa fiso dersen onlar da senin duyguna diyebilirler herkes duygularını farklı ölçeklerde yaşar. Senin aşk olarak tanımladığın duygu için yapabileceklerin farklıyken bir başkasınınki de senin çıtana göre farklıdır. Bu yüzden bu konuda eleştri yapmak gereksiz olur herkes için. Ben senin yaşadığını eleştiremem sen de benimkini eleştiremezsin. Sen masum aşktan bahsetmişsin zaten sorumun cevabını bu şekilde verdin işte, uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum😊
aşk sana gör bana göre değil bir tane aşk var.. ona göre buna göre aşk olmaz.. çıtası da yoktur seviyeside.. masum olanı olmayanı diye de ayrı mı yokturaşık oldun mu herkes aynı şeyleri yaşar insan duyuları herkeste aynı etki yaratır.. yaratmıyorsa o duyguyu yaşamamıştır yaşıyor sanıyodur olay bu.. senin leştiriye hakkın oyk ama benim var çünkü bn doğruyu söylerim herşey de mütevazi olabilirim duygular konusunda asla.. zaten gerçek duyguları bilseydiniz ahlaki değerler bu kadar yerlerde olmazdı.. evet uzatmaya gerek yok.. ben ne söylesem sen kendini bildiğini okuyacaksın.. devam te böyle..
En İyi Cevaplar