Aşk denilince hatırladığınız kişiden ne şekilde ayrıldınız, ya da terk edildiniz? Unutulmaz ayrılıklar hangileri bakalım..

Universite 1. siniftayim.. Eskisehirde okuyorum. Eskisehirli benden 2 yas kucuk bir kiza tutuldum resmen. Esmer guzeliydi. Bir yolunu bulup tanistim cikmaya basladik. 1 hafta sonra babannesine gidecek ilceye. Otobus duragina birakiyorum "aman dikkat et cabuk gel ozletme" gibi sozler.. Otobuse binmeden bir guzel sarildi bana, bugun beni cok öp ve cok özle dedi. Sonra bindi otobusten de el salladi.. Gidis o gidis be kanka.. Ne yaptimsa 2 yil boyunca ulasamadim. En yakin arkadaslarini da aradim ama bana kimse bisey demedi. 2 yil sonra arastirmalarima devam ederken sosyal medya sagolsun buldum onu. Ama evli buldum.. Gerisini raki sisesine anlattim..
kardı istemedim yağsın
yağmurdu istemedim aksın
sözdü istemedim çıksın
yakındı istemedim uzaklaşsın
mavili donanmış bir gökyüzü siyaha çalınmış varsın, karanlık istemedim yeryüzünü bulasın..
gitsin mutlu olsun dedim, bır kadeh gunahtır içmedim
aklı başımda düşünmeyeceksem ne ilgisi ne sevgisi olur bu tüzel düşlerimin..
teşekkür ederim
Eski sevgilim ; 1 senemi verdiğim adam , habersizce çekip gitmişti. Hani resmen yalvarmıştım ona. Son bir kez buluşalım , o yüzünü son kez göreyim diye. Cok zor ikna etmiştim onu... Neyse buluştuk. O benim yüzüme baktı. Ben onun yüzüne baktım. Birden sarılıp deli gibi omzumda ağlamaya başladı. Beraber ağladık o şekilde. Hani ağlıyor ya , sarılıyor ya bana , gitmez sandım. Kıyamaz sandım.. O kadar kötüydüm ki. Gitme demek istiyordum ama sesim bile çıkmıyordu. Kesilmişti. Bitmişti. Bitmiştim... O da ona rağmen gitti zaten. Bu şekilde bitmişti, benim en güzel hikayem.
@personaaa yok. Bildiğin yok. Kafayı yiyecek gibi oldum. Ama hicbir şey söylemedi. Instagramdaki fotoğraflarımızın silindiğini görünce anladım ayrıldığımızı. Bir açıklama dahi yapmadan gitti
@personaaa su an zaten senin dediğine döndü. Kendini yiyip bitiriyor baştan başlayalım diye. Ama o kadar üzülüp ağladım , o kadar göz yaşı döktüm ki arkasından. Hani nasıl desem , ona karşı köreldim. Hani nefret bile edemiyorum. Öyle bir hissizligim var ona karşı... Açıkçası yoktu gayet iyiydi. Mutluyduk. Ya da ben öyle sanıyormuşum. O kısmını pek bilmiyorum :))
@personaaa sorun yok canım. Allah var gam yok :))
Aslında bir ayrılık anım var ama üzücü değil aksine komik 🤣7. Sınıftayken bir çocukla çıkıyodum daha sonra yaz tatili gelmişti. Bana gelip sadece "Şimdi ayrılalım, sene çıkarız." demişti. Tabii o zamanın verdiği duygularla kalbim kırılmıştı. Şimdi ise sadece gülüyorum 🤣 Ve 8. Sınıfa geçtin benimle tekrar çıkmak istedi. Aslında ona yapmak istediğim bir intikam planım vardı. Onun teklifini kabul edeciktim. Daha sonra bende ona lisede çıkarız diyecektim fakat planımı uygulayamadım. Valla içimdede kaldı 😂
Cevap
24Cevap
Gözümün içine baka baka yalan söylediğini yıllar sonra anladım. Bana "gidersen sensiz yarım kalırım" diyordu. Bir gün özel bir an yaşadık ve bana "eşim olur musun" dedi.. Ertesi gün? Saçma sapan bir neden yüzünden terkedildim. Bilmediğim koca şehire onun için gelmiştim.. Ertesi gün yanlız başıma döndüm. yol boyuncada Hoşçakal şarkısını dinleyerek ağladım..
var...
ona ulaşamadım... yetişemedim
belki dinlemem gerekirdi dinlemedim
şimdi artık yok..
Telefon kesintiliydi, boynun Nasil diye sordum oda surekli Umarim bir daha agrimaz diyormus Ama anlamadim mesaj yazarmisin dedim suratima kapadi bir daha sa yazmadi aramadi
Uzulmekle olmuyor mâlesef 😊 demek Ki hayirlisi buymus
yıllar önceydi ailelerimiz anlaşamadı ve ayrılmak zorunda kalmıştık. daha dogrusu o gitmişti uzun zaman atamadım ama onunda yüzü gülmedi kimseyi yarı yolda bırakmıcaksın
insan unutamam dediği neleri unutuyor.. benimde unutamam dediğim insanlar oldu.. zaman elbette insanları unutturuyormuş.
Ben tipsiz olduğumdan hiçkimse benden ayrılmadı. Sevgilim olmadı ki ayrılsın. Adam gibi aşk acısı da çektirmiyorlar adama.
Aah Ayten ahh.. .. ilk sevgilimdi. Cok guzeldi ve harika sevisiyordu.. Pek hoş sohbet birisi olmasa da ondan ayrıldıktan sonra hep özledim..
Lise sonda sevgilim ayrılmıştı, niye diye sordum. Hayatımda ilk kez zayıf aldım dedi. Benimle ne alakası var diye sordum. Ben okul birincisiyim, seni düşünmekten ders çalışamıyorum dedi. seviniyim mi üzüleyim mi🙄🙄
Ya da beni öyle yedi😄😄
son görüşümdü onu :( kapıdan çıkarken öptü yanağımdan sen çok iyi bir dostsun dedi arkamdan el salladı kendine çok iyi bak dedi :( wpdan konuştuk bir süre ama sevgilisi sorun yapmış artık yazma dedi hala unutamadım onu :(
rakiya meddet uyan insan sevemez bende icerim ama asiri degil
valla küçükken abilerim Türkiye'ye okumaya gittiklerinde çok ağlardım. Günlerce okula gitmez evden dışarı çıkmazdım. Zamanla atlattım ve hiç bir sevgilimin arkasından ağlamadım.
Anasi senden gelin olmaz dedi cocuk terketti en cok bu koymuştu.
Üniversiteye giderken evde annemden, başka bir şehirde babamdan ayrılışımı unutamıyorum
Ayrıldık bitti ne anısı ne bişeyi lazım değil bana.
Knk resmi çalıp wp durumu yapacağım müsade var mı
Gelenin şerefine, gidenin şerefsizliğine içerim :)
Unutulmaz aşk, kavusamadiginiz aşktir
evlendi öyle ayrıldık
Her şeyi unutan bir yapım var.
En güzeli hatırlamamak
Gidenlerin hepsinin canı cehenneme 😂
Şu aşk muhabbetleri ne kdr sıkıcı boş ya valla herseyi aşka bağlayıp sürekli bunu konuşmaktan sıkılmiyomusunuz. s
Hemde nasıl s
Bir kez ayrılık yasadim zaten unutamiyorum onu da
yok. çoğunun adını bile unuttum.
vefat etmişti..
Kötüydü ya boşverelim
Unutamadığım bir ayrılık olmadı
Unutamadığım bir şey yok
unutamadıgım aşk yasamadım
Üzücüydü ama özelimi anlatmayı sevmem
Hatırlamıyorum👀. d
Giden gitsin, kalan sağlar bizimdir :)
Unuttuk boşver.