Sevdiğim çocuk sen benim kardeşim gibisin dedi?

Yan komşumuzun torunu. Aynı kreşe , ilkokula ve ortaokula gittik. Herkes onunla '' Kız gibisin zaten tek arkadaşın da o '' diye dalga geçerlerdi. Ben her zaman onu korudum. Sonra 12 yaşımdayken annemin üzerime yaptığı ağır baskı yüzünden 2 kutu aspirin içip intihar etmeye çalıştım. Annem dediği ilk şey ise '' Bunu neden yaptın? '' dı. Hiç ağlamadı , hiç nasılsın diye sormadı bile. Ve ben hastaneden çıkınca kendimi garanti olacak bir şekilde öldürmek istedim. Ama onun sayesinde vaz geçtim. Çünkü bana '' Yanında kimse yoksa ben varım. Her zaman da yanında olacağım '' demişti. Ta o zamandan beri ondan hoşlanıyorum. 14 yaşındayken babasının tahini çıktığı için Ankara ' ya gitti. Ananesinin yanında kalmak yerine. Ona çok sinirlenmiştim. Yine de onunla sürekli konuştuk. Ve bana 2 gün önce bir süprizi olduğunu ve buna çok şaşıracağımı söyledi. Meğersem üniversite için İzmir ' de okumaya karar vermiş ve süprizi de buymuş. Ama sırf benim için geldiğini söyledi. Ben olsam Gazi ' ye puanı gayet te yeter orada okurdum ama benim puanım yetmeyecek tabiki de :'D Sonra biz bütün gün boyunca gezdik konuştuk çok eğlenceliydi. Sonra akşama doğru ben hiçbir şey demedim ve onun bana dediği şey '' İyiki varsın. Sen olmasan kendimi çok yalnız hissederdim. Sen benim kardeşim gibisin. '' deyip sarıldı. Hoşlandığı bir kız olsa söylerdi. Acaba ondan hoşlandığımı anladı da mı böyle söyledi? Ona ondan hoşlandığımı söylemeli miyim?
Sevdiğim çocuk sen benim kardeşim gibisin dedi?