Yalnız kalma böyle düşünceleri düşünmemeye çalış kitap oku tek sinemaya git gez anneni yaptıgı doğru olmaya bilir ama o kendi günahı bu sana zor gelir sırf seni kulanmak için konuşan arkadaşlarını uzak dur erkekler bir kızla yatıgında bir başarı yaptıgını zanneder ve bazen bunu arkadaşlarını anlatır buda kötü birşey ben senin yerinde olsam yeni erkek arkadaşı bulurum ama tipine pek bakmam seni gerçekten sevsin yeter öyle herkes takılmayan bir çocuk senin elini tutmaya bile çekilir senle ilgilenir sen yalnız bırakmaz ve hayata cinselik arzulamaz bide ilişkiye girdigin kişilerden uzak dururum onlar her arzuladıgında seni kandırmak için elinden geleni yaparlar kız arkadaşların bile doğru seç kendine bir ugraş bul belki barkire olmaya bilirsin ama bu seni o* yapmaz bu senin tercihin sen iyi niyetli bir kıza benziyorsun herkese gülüp dostum zannetme genel hep bunu yakın arkadaşlar yapar bide evde pek durma anneni görmen seni daha kötü yapabilir temiz hava al şimdi yeni ortama girekceksin üniversitede seni elbet gerçekten seven biri bulursun arkadaşlarını iyi seç
01 Yorumla
Soran+1 yılben biirlikde olmadım yanlıs anlamısınız teşekkürler diger tavsiyelerın için
En İyi Cevaplar
Bir travma yaşamışsın ve maalesef bazı oç ler senin bu çukura düşmeni sağlamış. Muhtemelen depresyondasın ve tedbir alınmazsa işin boyutu değişir ve ileri psikolojik rahatsızlık düzeyine ulaşılabilir. Yapman gereken şey asla kendini cezalandırmak değil, her ne kadar Türkiyede psikoloji tedavisi Abrupadaki kadar ileri olmasa da profesyonel bir yardım alman kaçınılmaz. Bir psikiyatra gitmelisin; onlarda muhtemelen prozac veya xanax türü bir ilaç verirler. Bu tür ilaçlar senin kendini iyi hissetmeni sağlar, düştüğün durumdan çıkmak için karanlık noktaları işaret ederler. Yani önünü görürsün ama çıkmak ve ilerlemek yine senin elindedir. Sonuç olarak yapman gerekenler:
1. Kesinlikle doktora git.
2. Spor yap, hormon dengen yerine gelsin, kendini yor
3. Bir uğraş edin, hobi vesaire
4. Asla yalnız kalmaz
5. Romantik müzikten veya ortamlardan uzak dur
6. Macera ve eğlence filmleri izle
7.Gez dolaş, mümkünse tatile ık03 Yorumla
Soran+1 yıldenicem umarım eski kilomuda alırım teşekkürlrrr
kimse senden degerlı degıl . senın acı cekmen gun gectıkce kotuye gıtmen o ınsanları zevklendırmekten baska bır sey yapmaz. sılkelen kendıne gel. dunyanın merkezının ancak sen oldugunu kafana koy. uyan guzel bı dus al kuafore gıt sacını kestır boyat ne bıleyım once kendını degıstır dıs gorunus olarak. alısverıse gıt kafanı dagıt daha sonra yenı ortamlara gır . hepsınden once bır psıkologa gorun her seyı anlat okulunu aksatma ıstersen ayrı eve cık ya da yurt aılenden uzak ol kendı ayakların ustunde dur bol bol kıtap oku az uyu cok gez :)
00 Yorumla
adam şerefsiz olmasa senın hakkında biten ilişkisi hakkında konuşmaş , resmen aşağılık kompleksi var çocukta , sen bunla evlenemdiğine şükret hemen ortamını ve cevrenı değiştir, cep numaranı falanda değiştir bır daha da bu tür şerefsizlerle muhattap olma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Sakin ol.
Sonuç neticesin de bunları yaşamak isteyen değildin, sana bunları yaşattılar yani bunları sen hak etmedin kimse hak etmez elbette, ama yapman gereken şeylerin en başında şunu düşünmen her şeye rağmen benim bir hayatım var ve bu zamana kadar olan oldu onlarla kafamı yormak yerine bundan sonra ki hayatımı nasıl düzeltip buralardan kurtulurum. Bu noktada bir ışık var karşında bunu gör önce bak üniversiteye başlayacaksın o senin ışığın olsun ikinci olarak ne olmak istiyor? Meslek tercihin ne bir çok içinde meslek vardır ancak bir tanesi fazlaca baskın gelecektir o meslek neyse ona odaklan iyicene üçüncüsüde hedefinden asla vazgeçme hedefine sıkıca sarıl bırakma. ddörtcüsü olarak klona diikat et kilo bir insan için çok önemlidir eğer beli düzeyin altına düşersen bu hayatını olumsuz yönde etkileyecektir biraz kilo alman lazım yaşına göre ideal kiloda değilsin. beşinci olarak kişisel gelişim kitabı oku mutlaka hayatında önemli değişikler olacağını fark edeceksin. Ben Sana bir kaç kitap önereyim mutlaka oku bu kitapları fikirlerin çok değişecek ve olumlu düşünmeye başlayacaksın.
Kitaplar;
"Erdal DEMİRKIRAN - Kashna Felsefesi
Erdai DEMİRKIRAN - Sen şimdi Gideceksin Ya Cehennemin Dibine Git
Erdal DEMİRKIRAN - Yerim Seni ÖSS
Erdal DEMİRKIRAN - Azrail'in Secde Ettiği Adam
Erdia DEMİRKIRAN - Bir Türk Dünyaya Bedel İki Türk Lak Lak Eder"
Mutlaka oku bunları ;)
Şahsen ben okudum ve hayatım çok değişti artık, istemediğim insanlar beni üzmelerine, yıpratmalarına izin vermiyorum direkt hayatımdan siliyorum.
Bende hemen hemen senin gibi kötü karamsar durumdayım ama şuan çok farklı düşünüyorum "en" insan olmak yolunda ilerliyorum "en" insan ne diyeceksin bunu o kitapları okuduğunda anlayacaksın. Bir Psikolog'dan daha fazla sana yardımı dokunacak buna eminim
Dip not: " Keşkesiz yaşa, Asla vazgeçme ve Hayat her şeye rağmen güzel" Bunları sakın unutma12 Yorumla
Soran+1 yılokıcam bulabilirsem inş teşekkürlr
Ölmek bir çıkış yolu gibi gelebilir ama değildir. Her çıkmaza gitdiğinde kolaya kaçmayı düşüneceksen işin zor. Asıl çıkış yolu yüzleşmek ve*etmek. Yapım bu falan deme, ölmek intihar tamamen hayatta kalma kodlarımıza ve yapımıza ters bir şey emin ol boşvermek daha kolay. Esas yapına aykırı olan ve zor olan diğeri kendini omha etmek değil.
Uyku düzeni düzelip, ilaçlar bırakılıp hareketsizliği kesince saçma geliyor şimdi mantıklı gelen kaçış yolları..
Bu üçünü düzeltir ve kafayla enejiyi sorunlara odaklayarak ziyan etmezsen mutluluk hormonları da kısa sürede normale dönüyor; hemen nörolojini etkiliyor.
Ayrıyeten, asla antideprasan kullanma sağladığı depomini faiziyle birlikte üretimden kesiyor. Beyin doğal olarak standart miktarda üretiyor zaten dış takviyeler altüst ediyor.02 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum yüzleşdikçe zoruma gidiyo ben kendımı biliyorum ama insanlarda yanlıs düşünmesınler hakkımda isdiyorum
- +1 yıl
Önemli olan senin ne düşündüğün. Ha ama çevrendeki insanların düşüncesi bu denli saplantı yapıyorsa çebreni değiştirmeye bak. Aynı şehirde okumamaya bak üniversiteyi.
Güncelleme: Kadınlarda anlatıyor anlatmıyor mu? Bu cimsiyete yüklemevek bir şey değil kadın veya erkek onun kişiliğine bağlıdır. Bir kişinin kabahatını, tutup tüm karşıcinse yüklemeye uğraşırsan hem paranoyak olursun hem o adamı durumdan muaf tutarsın sanki kişiliğinden değil erkek olmasından kaynaklı gibi.
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Arkadaşım. Hayat seni ters köşeye yatırmış. Ama buna rağmen boşver. Takma kafana hiçbirşeyi. Geçmişi geride bırak diyeceğim ancak, hiçbirşey geride kalmıyor. Ölümü kafandan sil. senin için bu son değil. Sonun başlangıcı olur. Öteki tarafta cevap veremezsin sonra. Anlattığın tarzda bazen öyle o.ç. çıkıyor. onların sonu harap zaten.üzme tatlı canını sen. oku. bir iş sahibi olmaya çalış. sonrada kendi hayatını kurarsın herşey yoluna girer. Bunalırsan filan bana bu site üzerinden mesaj atabilirsin.içini döker rahatlarsın.Yeterki ölümü düşünme tamammı arkadaşım.
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç bişey düşünmemeyi o kadar isterdimki herşei silebilmeyi bomboş hissediyorum bu yaşda bu kadarı agır geliyo yinede teşekkürlr
- +1 yıl
Peki sen bilirsin o halde. Benim iş vaktim geldi. Çıkıyorum ben. Dediğimin Arkasındayım. Eğer Konuşmak istersen mesaj atabilirsin.Sabah iş yoğunluğu nedeniyle anca akşam 12den sonra çevrim içi olabilirim. Arkadaşlık gönderiyorum sana. Eğer asılacağımı filan düşünüyorsan bu şekilde düşünme sakın. Gerek yok dersen dahi aklında bulunsun :) bu arada çevrenle ilişkiyi kesme. Sosyal olmaya çalış diyeceğim ancak yaşadığın yerde bu nekadar mümkün bilmiyorum. Neyse vakit Daralıyor. Hayırlı sabahlar...
+1 yılBazı erkekler maalesef öyle oluyor. Bende hep kadınlardan darbe yedim ama tüm kadınları suçlamıyorum. Herkes öyle değildir. Hayat zaten kısa sen daha da kısaltacağım diye uğraşıyorsun ne gerek var belki 3 ay sonra öleceksin. Değer mi? Meyveli ağacı taşlarlar. Ne diyen desin. Takma kafanı. Üniversiteye başlayınca yeni bir çevre olacak bu yeni umutlar yeni arkadaşlıklar demektir. İçine kapanmaktan kurtulursun. Ben ne kızlar biliyorum onlarca kişiyyle yattılar yine dünyaları kararmadı senin yapmadığın birşeyden mi dünyan kararacak yapma böyle. Öyle bir şey yaşamadığını farzet yeni bir sayfa aç ve hayatına daha güzel devam et. Göreceksin bak herşey düzelecek. Yeterki umudunu yitirme. Güzel olacağına inan.
12 Yorumla
Soran+1 yılbirlikde olmadım düzgün okuyun lütfen yabmadıgım halde yabmısım gibi anlatıo sadece hiç bişey geçmedi aramızda:S
- +1 yıl
Düzgün okudum. Yapmadığını biliyorum. Öyle bir şey yaşamadığını farzet derken onun yaptıklarını yaşamadığını farzet demek istedim. ;)
Ne alaka ya, birlikte de olabilirdin, bunda kötü bir şey yok ki. O ne derse desin, sana ne ki ondan? onu o şekilde yetiştiren anne kim bilir nedir ? biriyle seks yaptın diye kime sana orosbu diyemez, bu senin en doğal hakkın istersen 10 kişiyle yap.
Bu salak maganda yüzünden mi kendini öldürücen, sen gününü gün et, onu hiç sallama, bırak o kahrolsun eli şeyinde takılsın...
Güzel bir üniversite hayatı seni bekliyor, keyfini çıkar :)02 Yorumla
Soran+1 yılokudugum lisenin önünde felan rezil etti daha neler neler bişey yapmadıgım halde böle şeyler yabdı birlikde olsaydım reklam olurdum yaşadıgım yer küçük ve hiç kimse böle düşünmez emin ol
Ne zaman ölcegini biliyonmuda gün sayıyon lan manyak ? =_= Meah şimdi cool story bro diye biri gelcek diye söylemek istemiyorum ama tam tersi benim adıma sagda solda olaylar anlatanlar vardı beni alcak evden falan diyen kızlar.. Ve ben umursamadım aksine mutlu his etmiştim baya. Fakat ben erkegim ve hesap vermem gereken bir ailem yok.. Kızlara cidden üzülüyorum.. Bol şans..
01 Yorumla
Soran+1 yılblmıyorum tabi sen ne zaman ölecegini biliyomusun?
+1 yılHayatında bir degisiklik yapman lazım.
Kendini birşeylere yöneltmen lazım. Okula devam etmek istemiyorsan kapat gözlerini. Bır yuva kurmaya çalış. Önce kafanı bosalt. Hayat, kader kismet. Kapat gözlerini dusun. Ne istiyorsun?00 Yorumla
+1 yılHerşeyi Denemişsin Birde Gamsız Ve Vurdumduymaz Olmayı Dene Emin Ol İyi Gelicek
13 Yorumla- +1 yıl
Tşk Arkadaşım
Soran+1 yılöle bir yapıya sahip degilim işde istemesemde takıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen oç denk gelmişssn arkadaşım o tür insanlar başklrnn duygularını düşnmezler kendi zevklerne bakarlar...
00 YorumlaKesinlikle kuruntu yapma kendine.Üniversiteye gidip ordaki ortamı ve insanların vurdumduymazlığını görünce sende herşeyi boşlayacaksın.Dünyanın sonu değil ayrılık.
00 Yorumla
+1 yılDua et, namaz kıl.
İhtiyacın olan tek şey bu şuan senin hayatında, kimse mükemmel değil mükemmel olmak zorunda da değil. Hatalarda doğrularda insanlar için, düştüysen kalkmasını bileceksin pembik.10 Yorumlahayat aslında hep aynı büyüdükçe zorlaşmıyor... küçükken güzel görünüyor :) gerçek dünyaya hoş geldin alışmalısın ve doğru insanı bulana kadar aramalısın bulduğunda bu saçma hayata neden tutundugunu anlayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılbulmak istemıyorumki yalnız kalmak isdiyorum sadece uzun yıllar bu nası mümkün bilmiyorum ama
+1 yılölmeyi unut düşünme herkes ölücek ama gençsin aklini bulandirma. Azcik kendine bak milletin ne dediğini umarsama kendine çeki düzen ver allahin izniyle evlenirsinde
06 Yorumla
Soran+1 yılumursamamayı başarsam herşey tamam zaten
- +1 yıl
yani biraz dene takma kafana o laflari
- +1 yıl
her erkek öyle değildir. O cidden şerefsizmiş.
Soran+1 yılbi erkek nie bişey yaşamadıgı bir kızla arkadaşlarına yaşamış gibi bahseder ayrıldıkdan sonra onla çıkma amacım belliydi felan:S
Soran+1 yılama rezil oldum kendıme saygım kalmadı bidaha kimseye guvenemem
- +1 yıl
boşver zorda olsa rezil olmadin onun karaktersizliği kendi yoluna bak derim
ne güzel üniversiteye başlıyacakmışsın, sen hayatına bak o gerizekalıyı unut
08 Yorumla
Soran+1 yılçok isterdim ama bulundugum şehirde devam etcem üniversiteye
Soran+1 yılçünki aşık olamıyorum güvenım bitti herkeze birini güvenmeden onu sevemezsınız
Soran+1 yıldeneyemıyorum bile malesef ben sevemem umudumu kesdim kendimi sevmıyorum ben başkasını nası sevim
Soran+1 yıltabikiide hayır hiç bişey geçmedi aramızda bir kere evlerıne gittim resmen planlanmıs gibi ya onun sınavı vardı uyanamazsam benı gel uyandır dedi okulumla evi yanyanaydı bende uyandırdım gidip gitmez olaydım sonra neler dedi nutkum tutuldu hiç bişey yabmadım diyorum ya sadece yabmısım gibi görunmekden bıktım herkesde laf olsa yeter hemen ondan ona dolaşıyo
+1 yılerkeklerin özellikle şerefsiz erkeklerin huyu o dur öyle yaparlar hava atmak için ama sadece kirletmek için falan degil bence sen kafana takmamaya bakl umursarsan olmaz bak sölemesi benden
02 Yorumla- +1 yıl
dedim ya işte öyleler ben bilirim yani sen soruyu soran mısın ya
ölmek çözüm değil 4 yıl bnde sevdm ama boşunaydı kahrolsn
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 yılım gitti benımde ufhh
aynı benim gibisin bende bıktım hayattan özellikle son 2-3 senedir
02 Yorumla
Soran+1 yılhayat zorlaşmıyo resmen bombok bir hal alıyo büyüdükçe
İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım
İste eski medeniyetler gibi yerin dibine batarım
Ben gerçeğim onlar hayal İste sana ispatlarım
Bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım00 Yorumla
+1 yılboş ver insanlar konuşur böyle her şeyi kafaya takarsan ohooo
00 Yorumlasen o şerefsizi Allah a havale et kendin için böyle şeyler düşünme zamana ihtiyacın var
00 Yorumlaantidepresan al,iyi gelir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılçok kullandım
Soran+1 yılemın ol suanki aklım olsa bende yapmazdım yapmıyorumda zaten ama küçüktüm
Soran+1 yılonlar evli bir degil onlarda karışık bıktım ya yazarken utandım
Balık ya da yengeç burcumusun sen ?
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşak :s
Soran+1 yılen zor karakterde burç emin ol saplantılı takık titiz mükemmeliyetçi kafayı yedircek bana tekrar dogsam keşke
Soran+1 yılbenım gibi geçmişe takıldıysa zor derim olmuo olmaz biliyorum
üniversiteye git kafanı dinle yi gelir eminim.
00 Yorumlata ta ta öldün çhıq
01 Yorumla
Soran+1 yılkomik diilsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım