Yabancı bir ünlüye aşığım ve sevgili olmak istiyorum?

Arkadaşlar öncelikle sevdiğim ünlü yabancı ve aramızda üç yaş var, şarkıcı. Gerçekten fazla kız hayranı var (hayır justin bieber falan değil) ve hayranlarını seviyor hatta bir ropörtajında çıkabileceğini bile söylemişti. Ve ben her zaman onu düşünüyorum ne kadar olgun olduğunu gözlerini saçlarını... Bilgisayarımda fotoğrafları var dolabımın içinde posterleri var iyice ergen kızlara bağladım anlayacağınız. Bu ünlüyle nasıl tanışabilirim ve beni hayranı değil de sevgili adayı olarak görmesini sağlayabilirim gerçekten bıktm eski 17 yaşındaki fotoğraflarına bakıp keşke daha önce az hayranı varken tanısaydım en azından ihtimalim daha fazla olurdu diyorum. Şimdi instagramdan twitterdan beni görmesi çok zor yani gerçekten ona ulaşmam zor en fazla konserine giderim orada özel bilet alıp fotoğraf çektiririm. Bir de şöyle düşündüm ben güzel bir kızım ajansa başvursam klibinde oynamak için seçmelere katılsam veya onun yaşadığı ülkeye gitsem ama sürekli turnede of lütfen yardım edin ciddi bir konu
Güncellemeler
+1 yıl
Cidden neden moralimi bozuyorsunuz ki? Gayet ortalama bir ajansla kliplerde oynayabiliyorum yurtdışında ama bir yolu daha olmalı bunun. Konserde ilgisini nasıl çekerim mesela?
Güncellemeler
+1 yıl
Cidden yaratıcı bir yönteminiz varsa yazın lütfen
Yabancı bir ünlüye aşığım ve sevgili olmak istiyorum?