Büyük bir hata yaptım kendimi nasıl affetirebilirim?

Arkadaşlar merhaba, benim çalıştığım iş yerinde flört ettiğim birisi vardı, onun yaklaşımı gayet samimiydi ama onun duygularından hiç bir zaman emin olamadım sonra artık ona karşı içimdeki sevgi tükenmeye başladı onun duygularından emin olmasam bile kendi duygularından emindim artık onu sevmiyorum onunla geçirdiğim zamana karşı bile pişmanlık duyuyorum, neyse aradan zaman geçti sonrasında yine eczanedeye sonradan gelen birine karşı birşeyler hissettim öncesinde sonra konuştuk ettik ben bu defa gerçekten aradığım sevgiyi bulduğuma inandım sonra bu bana öncesinde eczanedeki çocukla bir ilişkim olup olmadığını sordu onu kaybederim korkusuyla yok dedim sonra pişman oldum herşeyi anlatacaktım ki o öğrendi eski mesajları bulmuş okumuş 1 hafta ayrı kaldık sonra özür diledim sevdiğimi söyledim barıştık, aradan 2 3 hafta geçti biliyorum onun için kolay değil bana karşı hala kızgın bende geçmişteki hatamdan dolayı pişmanım ona karşı mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum bide işin içinde diğer kişiler de var hayatımı öyle bir çıkmaza sürükledim ki ne yapacağımı bilmiyorum ama ben onu seviyorum bundan kesinlikle eminim
Büyük bir hata yaptım kendimi nasıl affetirebilirim?