Sevgilim sıkıldım diyor?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var hergün görüşen tiplerden değiliz 1 2 ayda bir görüşüyoruz ailesi biraz kısıtlı tutuyor bu 1 ay öncesine kadar çok iyidi ilişki hiç bir sorun yoktu ama 1 ay önce biraz ilişkiden sıkıldığını fark ettim ve ona sordum oda itiraf etti ve üstünden daha tam 1 ay geçmedi gene aynı durumu yaşıyoruz benden ilgi göstermemi. istiyor ama arada söyle bir sorun var sürekli annesinin yanında tek iletişim mesaj yolu ile oluyor sesli gorusemez olduk mesaj ile ilgi nasıl gösterilsin ki bilmiyorum kafam karma karışık 5 senelik bir ilişki nasıl bu hale geldi en önemlisi benim sevdiğim tanıdığım insan beni nasıl bu kadar parçalara ayıra bildi bilmiyorum bu arada ben biraz kendinden şüphesi varsa diye ilişkiye ara verdim 3 günlük gerçekten seviyorsa içi acir canı yana dayanamaz diye daha bugün ilk gün ben şimdiden dayanamaz hale geldim bu arada benim yasin 26 sevdiğim kızın 21 çok dağınık bir konu olmuş olabilir kusura bakmayın kafam hiç yerinde değil Teşekkürler...
Sevgilim sıkıldım diyor?