Sevgilim benden bir an da soğudu ne yapmalıyım?

5 aylik bir iliskim vardı karsimdaki insan kolay aşık olabilen biri degildi ve yillar sonra ilk kez bana aşık olmuştu hemen ciddiye baglamak istedik aileler tanisti yüzük aldik elbise aldik söz tarihimiz kararlastirildi fakat ben de o da cok fevri insanlardik o koc erkegi ben boga kadiniyim her kizdigimda bitti diyordum her seferinde sana bir daha sans vermem dedi bir sekilde ikna ettim baristik en son arkadaslariyla gezerken yine bir kavgada bitti dedim ve o da numaramo engelledi ailesine ailemi aratti bitti diye. Cok yalvardim ama inanmadi yine yaparsin sana guvenemem artik dedi sogudum senden dedi bugun 8 gun oldu hâlâ ses yok. O sozlerin yuregimden gelmedigini bildigi halde cekil gitti. Pisman olur mu sizce? Yuz yuze gorustuk cok agladim bana misin demedi kovdu beni. Bu iliskiyi sen mahvettin falan diye hakaretlee yagdirdi. Simdi benle olmayi ne kendisine ne çevresine kabul ettiremezmis oyle dedi. Nolur akil verin ne yapmam lazim zamanla guzel gunlerimizi hatırlayip döner mi? 5 ay hep mutsuz huzursuz ettin diyo oyle bir hale gelms ki benle mutlu oldugu gunleri unutmus. Sadece mutsuzlugumuzu hatirliyo. Çevresinden uzaklasacak çalıştığı yere gidince mesaj atsam nasıl tepki verir. Engelimi kaldırır mi kendiliginden? Cok yalvardigim icin engel atmisti kimden mesaj atsam hemen o numaraya da engel atti nolur mantıklı cevaplar verin...
Sevgilim benden bir an da soğudu ne yapmalıyım?