Aslında fark etmez ve fark etmemeli de ... fakat günümüz insanları öyle bir algı yarattılar ki... ne o efendim kız her zaman bekler adım atamaz yoksa " CIZZz " erkekler öyle kızları sevmez sadece oynar... o öyle kızları bir türlü anlayamadım nasıl kızlar oluyor onlar... ya sevdiğini söylemek kadar güzel bir şey olabilir mi? hayat kısa ne gerek var beklemeye , zorlaştırmaya , entrikalara... seviyorsan gidersin... kızı / erkeği yok bu işin
Çt için konuşuyorum. Siktrsin. Gitsin. Seven cinsiyeti farketmez. O atar. Erkeği kızı yok bunun için kızın biri facebooktan bir bayan mesj atmışti. Guzel sohbet ettık. Ertesi gün sırf cinsel açlıgın ulkesinde yasıyoruz diye kıza mesaj atmadım. Yanlış bir izlenım vermemek içn. Kalbimiz kimde farklı atıyorsa , ilk adımı o atar. Ben ve yao farketmez. İçimde ukte kalıp kendimi bitirceğime sansımı denerim.
her iki insanda bir birinden hoşlansa bile herhangi biri o adimi atar ama erkegin kiza adim atmasi erkegi özgüvenli ve cesaretli gösterir kızin gözünde degerin iki kat artar kadınlar genellikle özgüvenli ve kendinden emin, zeki ve cesaretleri erkekleri sever
Tamam iyi güzel de erkek ilk mesaj attıgında ya görüldü ya da abaza die tabir ediliyor tabi ben kızında atması yanlısı degilim ama bence göz göze gelindigi an işte ozaman ı love you diyip noktayı koymalı yazmayla olacak işler degil bunlar :))
Ilk adim hep erkekten beklenir. Bence kim seviyorsa o sevgisinin peşinden gitmeli. Kızı erkeği olmaz. Ben bir bayan olarak eğer seviyorsam ilk adımı korkmadan atarım. 3 günlük dünya yarına çıkacağım ne malum. Sevdiğinizi haykırın 😂❤
İlk adımı her zaman erkek atar diye bir anayasa maddesi yok ama bence yine de erkeklerin adım atması daha iyi ve uygun olur. Çünkü bu konu da kızların haklı sebepleri var.
tabiki erkek teklif etmek sevdigini söylemek bir kiza yakismaz bana gore erkek yapmali kadindan ustunlugu olan odur kadin atarsa ilk adiki cantada keklik basit kolay elde edilecek kiz durumuna duser
Sizin dayatmalarınızdan nefret ediyorum. Bu tabuları kabul etmiyorum var mı diyeceğin? İstersen erkek değilsin de istediğini söyle, de... Banane. Kabul etmem sizin tabularınızı.
Şu soruyu sormak istiyorum mantıklı olarak açıklayın: Niye sizlerin ve toplumun yüklediği tabu ve sorumluluklarla yaşamak zorundayız? Nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın demiyor musunuz? Ben tabuları kabul etmeden rahatım. Hiçbir tabuyu benimsemiyorum. Ne var bunda? erkek ağlamaz, trip atmaz, hesabı öder, ilk adımı atar, evlilik teklifi eder gibi şeyler benim için saçma sapan şeyler. Ben bunları kabul etmeden mutluyum. Niye zorunuza gidiyor bunları kabul etmeyince?
Benim zoruma gitmiyor gayette haklısın kardeşim. senin bahsetiklerinine birşey daha eklemek istiyorum. kadıhdakide erkekteki de hormon değilmiş gibi erkekler daha fazla azıtıyormuş. kadınların onları tahrik etmemesi için kapalı giyinmesi gerekiyormuş. ben sapığım demiyorda. ayrıca para konusundada erkeğe dayatmalara dayanamıyorum her iki tarafta mutlu olacak neden erkeğe yıkılıyorki.
En İyi Cevaplar