Bir erkek sana yalvaracak değilim kapı orada gidersen git diyorsa ne diyorsa onu mu anlamalıyım? Altında birşeyler var mı?

Bana beni bir daha arama, iletişim kurma dediydi, ben de söz verdim ve sözümü tuttum. Whatsapp'da durum paylaşıyordum ona ithafen, sanırım bakıyordu benzer birşey yapmış. Gidersen git filan gibilerinden.. Nasıl anlamalıyım bunu? Senden hala hoşlanıyorum ama sana kalmadık filan gibi mi? ya da benden uzak dur, birşeyler paylaşmayı kes diye mi? Aslında hoşlanıyorum hala biraz ama artık o kadar kaybettim ki ona güvenimi, herşey bitti ve ümit yok bence. Ama ona tepeden filan bakmıyorum, galiba öyle sanıyor, öfkeli filan değilim sadece kırgınım ve korkuyorum.. Ve bana değer verdiğine inanmıyorum, o yüzden konuşmak istemiyorum.. ve kötü niyetli değilim gerçekten. Sizce ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler, sizlerin yorumuna ihtiyacım var. Böyle diyen erkek sevip de gurur mu yapar yoksa zaten çık git mi diyordur, tamamen sileyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Garip birşey oldu;Bugün aradım, tepkisini ölçmek için, arayınca hemen açtı. Bir çırpıda anlattım ne düşünüyorsam. Sustu sonra gayet kibar yazdı. Ama hiç sormadım;nasılsın, iyi misin diye. Yazdım sonra seni hala seviyorum diye. Görmüş ama birşey dememiş. Tuhaf..
Bir erkek sana yalvaracak değilim kapı orada gidersen git diyorsa ne diyorsa onu mu anlamalıyım? Altında birşeyler var mı?