Kızlar, sevgilim telefonlara cevap vermıyor mesajlarımı görmezden geliyor defalarca aramadan sonra acıyor acıklamayı okurmusunuz?

sohbet sitesinde tanıstık tanısır tanısmaz sohbet sırtesınde kız bana cıkma teklifi etti sonra tel numarasını aldık bırbırımızın kameralı vs konustuk ve ogun ve ertesı gün gayet normal konusuyorduk cokta iyi bir kıza benzıyordu bana asırı kızkanc oldugunu sölemişti ben konusurken ankaranın kızları çok güzel tarzında bir laf kullandım kız ondan sonra telefonlarımı gec acıp hiç bişey olmamıs gibi konusmaya basladı defalarca arıyorum nesaj atıyorum ilk günki gibi degil yani hemen donmuyor artıyorum gıcık kapyıgımı söylüyorum bu durumundan mesgul oldugunu söylüyor istemiyosan gidiyim diyorum onada gtde demiyo telefdonlarımı cevaplamıyo ben devamlı arayıp canı ne zman isterse seklinde acıyor teli vatsap gırıs saatlerini kontrol edıyorum ben yazıyorum vatsaba grıyor ve benı pas gecıyor sizce bu kıza yol vermelimiyim hayatında birimi var bilerekmi yapıyo yardımlarınızı bekliyorum
Kızlar, sevgilim telefonlara cevap vermıyor mesajlarımı görmezden geliyor defalarca aramadan sonra acıyor acıklamayı okurmusunuz?