36 yaşnda evli bir adam sürekli neden bakar kendinden yaşça küçük bir kıza ve sürekli aynı kıza?
gözü onun üstündedir.
gözü onun üstündedir.
onun durumuna bak önce erken evlenmiş olabilir ama kesinlikle bakış açısı cinsel olurda diyalogunuz olursa konuşmada olabilir sana bu yönde baktığını bil
çok açık sözlüsünz.. neyse yani öyle durup sürekli bakması falan aynı ortamda bulunduğumuzda mesela birkaçkez soru sorması gerekmişti hani herkese soruodu tam yanımdaki arkadaşıma sordu o cevapladı. işte yanındakinin adı ne yanındakinin adı ne diye sürekli böyle ismimi sormalar falan .. sürekli yani.
Balıkçıların önünde bekleyen kediler gibi .
bir de kendine sorsana bende ne var da etrafınd O Kadar guzel kız olmasına rağmen neden bana bakıyor diye.
mutlu değildir en özetiyle de, bunun yaşla da bir ilgisi yok...
uzak dur derim aman diyeyim...
uzak dur işte...
Cevap
13Cevap
seni kesiyor, (gözleriyle yani) demek ki aklında bişeler var. aman dikkat et sevip atabilir, kapılma hemen :)
senin bişe yapman gerekmez ki zaten. farkında olmadan bir anlık bir duruşun, bir bakışın (ona değil, başka birine veya bir şeye), bir gülüşün adamı etkilemiş ve onun zihninde yer etmiş olabilir. böylece dikkatini çekmişsindir. sana tavsiyem iş ortamında bu gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorsan, ulu orta her yerde gülümseme, rahat tavırlar sergileme, ciddi bir yüz ifadesi ile bulun. o zaman kafan rahat olur.
bilmiorum bir kez farklı bir konuda derslerle ilgili konuşmaya çalıştım.ama öylece boş boş masaya baktı yüzüme hiç bakmadan öylece beni dinliodu. sonra bn brs sinirlendim tabi bu sesime yansdı bian başını kldırıp yüzüme baktı snra bn ona baktkca başını yavaşça tekrar öne eğdi tek kelime etmedi yani.. birkez daha aynı şeyi yaşamak istemiorum
Seni sevmez,değişiklik istediği için piyasa yokluyordur
Yaşını yazsan eyiydi o yaşlardaki erkek küçük kızları
Ciddiye almaz alacağını alır yoluna bakar.
yatağa atmak istiyordur genelde kızlarımızda red etmediği yaşlı kurtlardan olurlar çüüünkü işi iyi biliyorlardır olgunlukta var saçta kırlaşınca tamam erir kızlar:)
... Yönetim de sana adam gibi bakıyor sanırım.8 günde 5 kere aynı soruyu sormuşsun !
yönetim istifa:)
Mutlu değildir, eşiyle arası iyi değildir, bu nedenle bir arayış içindedir.
geçen haftada sormuştun bunu hala bakıyor mu :))) bence senin uzaylı falan olduğunu sanıyor olabilir :))
naptın çocuğa doğru söyle nereni gördüde aklı kaldı xD
belli :DD
cem yılmazın lafı geldi aklıma... "amacın ne ?" " nereye varmak istiyorsun... ne olsun istiyorsun
umut fakirin ekmeği olayı milli piyango ya çıkarsa
niyeti farklı olabilir.ya da eşi ile mutlu degildir sevecek kalp arayabilir.
çünkü 36 yaşındaki bir erkek de abazan olabilir.
azgın teke sendromu, uzak durunuz !
Sübyancı sapık,hatta çocuk p*rnocusu bence.
yuvasını dağıtayım deme sakın :)
sapıkmı ya durmadan bakıyor
dikkar et evlidir bence o yaşta olduğuna göre bence sorun lu bir tip
şikayet et onu ozaman bence b eni talip ediyor de polislere filan
bence neden baktığını kendin cevaplamalısın
Niyeti bozmuş.:(
azgın teke sendromu
Yaşın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar