Merhabalar kocam beni aldatıyor?

2 senelik evliyiz yanima pek yanaşmıyor biriyle mesajlasiyor birgun dus aliyordu teli masada unutmus kadınla mesajlasmislar eşim 27 yasında ben 21 yasındayım beni ilklerde cok seviyordu simdi uyuma numarasi yapiyor yemekte bile yuzume bakmiyor ayni evde yabanci gibiyiz cok mutsuzum esimle severek evlendim kadına ben mutlu değilim gibi seyler yazmis uyuyamıyorum kadında ben seni mutlu edicem yazmış napıcam ben :(
Güncellemeler
+1 yıl
ben uyuyorum beni dinleyip bana akil verdiginiz icin coi tesekkur ederim allah razi olsun dert vermesin benim icimde cok kaldi anlatacagim bir arkadasim yoktu buraya icimi doktum cok sagolun tavsiyelerinize uyucam allahim kimseyi yuvasindan etmesin amin :(
Güncellemeler
+1 yıl
annemin evindeyim şu an kavga ettik annemlere geldim bende
Güncellemeler
+1 yıl
eşim çok yalvardı bende dayanamadım ve evdeyim bana cok ilgili telefonu hep ortaya koyuyor ve baristik barisali hep birlkte oluuoruz cok pismanim diyor sanki kendimde değildim diyor annem sirkeyle evi yıkadi dualar ettik baya ve kapımıza domuz yağı sürmüşler annem orayi yikadi iyice camasir suyuyla kim yaptiysa allah bildigi gibi yapsin eşimle şu an aramız cok iyi mesajlari gosterdi hep kadınla dertlesiyormus kadın kocama yaziyormus hep engelledim onuda sildim kendin sil dedi suanlik iyiyiz :)
Merhabalar kocam beni aldatıyor?