Sana tavsiyem once esinle konuş. Mj lari okuduğunu söyle. Yine olmuyorsa O senin biryere gidemeyeceğini düşünüyor belliki ondan bu kadar ozguvenli. Konuştuğun halde duzelmezse ailenle irtibata geç. Onlar ne olursa olsun sana kapısını acar. En azından şu an çocuğun yok sıgarsın ailenin evine. O pislikte ne hali varsa görsün. Ayrica burada yok özele gel, yok tavsiye verecem, yok karim ol diyen abazalarada inanma. Adam olsalar durumundan faydalanmaya çalışmazlar. Koyun can kasap et derdinde...
15 Yorumla
Soran+1 yılcok saol yok yazmiyorum zaten kocamla konusmayi deniyorum ama dinlemiyor beni ailem hep kabul eder ben annemi dinlemedim cok buyuk yanlis yaptim ama esimi cook seviyrum bir anda sanki buyu yapildu cok mutluyduk biz :( cook zor bisey
- +1 yıl
Tuhaf aslinda kaynananla problemin var mı peki? Yani erkek o sonucta 5 ay senden uzak durması insanin aklına büyüyü getiriyor. Evini bastan aşağı sirkeli suyla sil. Birde her gün evinde Bakara suresini aç dinle. Dua et. Hem seviyormussun kocanı. Önce yuvani kurtarmaya bak. Baktin yine duzelmiyor, cocugunda yokken ailene sığın bir ise gir. Birde o aldattigi kadın kimse onun isminede ulas bir şekilde. Aldatildigini ispatlarsan o kadindanda tazminat alırsın. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılkaynanam melek gibi birisi kzi gibi davraniyor kocam beni cok seviyordu bir anda sogudu kesinlikle dediklerini yapicam
Soran+1 yılallah razi olsun
En İyi Cevaplar
Çok zor bir durum ne desem boş ama konuşmayı dene bir bence kararını ver sonra tanıma süresi kısa sürünce tanıyamıyorsun pek
06 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum ama benimle oturmuyor bile yemegini yiyor tam konusucam uykum var diyor gidiyor odadan isik geliyor biliyorum onunla konusuyor :( Şu an yanimda uyuyor ben onu mutlu etmeye calisiyorum
Soran+1 yılhayir aileme soyluycem gidicem uyuyamiyorum hic
Soran+1 yılhayir cocugu bu sene dusunuyorduk :(
+1 yılEşinle konuş.. Mutlu olmadığını söyle.. Uzak davdanışından şüphelendiğini vaşka bir kadın olduğunu düşündüğünü söyle.. Sonrasında gğzel bir gece yaşat ona.. Eşinde aradığını bulan erkek kolay kolay aldatmaz..
06 Yorumla
Soran+1 yılbugun kavga 3ttik aksam anlatacaklarim var dedim
- +1 yıl
Sen yaparsan bende kendime arkadaş bulurum de.. Tabiki başına bir iş getirmeyecekse...
- +1 yıl
Yani seni dövmeyecekse...
Soran+1 yılben boyl3 bisey yapamamki :( ailemden boyl3 gormedim
- +1 yıl
Yap drmedim zaten.. Yapatım de bakalım ne hissedecek
Soran+1 yılbugun konuscam
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlginç yaa iki senede beyinden bıkmış.. Hemde daha genç ve yeni evlisiniz.. Bahane üretmiş demekki sevmiyor.. Napıcaksın peki bunla?
213 Yorumla
Soran+1 yılsevse aldatmazdi zaten. eskden seviyordu simdi sevmiyor piskoljm cok bozuldu keske basimi alip gitsem kimse ulaşmasa
Soran+1 yılcok seviyordu beni bir anda ne olabilir sen erkeksin bilirsin
- +1 yıl
Bu kadın aklını karıştırmış, belliki beraberler ama seven adam ne yaparsa yapsın eşinden soğumaz, tabii bu yaptığını hafifletmiyor seviyorum diyerek pişman olsa bile ki adamın hala aklı onda.. butür ilişkilerde genelde seks, cinsellik yaşama amaçlı oluyor iki tarafta ve kadın evli olduğunu bile bile beraberse zaten herşeyi yaşıyorlardır..
Soran+1 yıl:((( esim hemen gelir eve ama hep saatinfe cikis saatinde kadin kilolu ve busuru makyaj yapmis ben cok s3y yapiyorum ama o bana bakmiyor severek evlendik buyu var sanki
- +1 yıl
Yani kadın senden daha kötü ama yinede aklı ondamı?
yani hem yeni evlisin hemde gençsin
acaba dediğin gibi büyümü var..
adam artık sana cinsel olarakta istek duymuyor değil mi?
aklı sadece o kadında?
ilginç yaaa sen seviyorken başka ne olmuş olabilirki senden kötü birine bakıyor bu?
Soran+1 yılben hayatimi ona adadım yemekler yapiyorum kendime bakiyorum eskiden kapiyi acardim karım seni cok ozledim derdi girer girmez sarilirdik biraz cilve yapardik yemek yerdik her g3ce opmeden sarilmadan uyumazdi tel3fnu orta yerdeydi simdi yastiginin altina koyuyor buyu olabilirmiki
- +1 yıl
Bak mesela telini şifresini biliyorsan kurcala bakalım neler olacak.. ayrıca izleme yazılımları var kameradan bile ne yaptığını anında görüp sesli dinliyorsun.. yeterki teli nede bağlı olsun..
büyüde olabilir saçmalıyorda olabilir.. hayır amacı cinsellik ise bile bunu neden dışarda arar aklı başında biri yani öncesinde dediğin gibi sorunda yokmuş...
sanırım kıymet bilmemek olabilir bunun adı.. Konuşmayı denedin mi hiç?
Soran+1 yılkonusmam izin vermediki :(
Soran+1 yılsifresinu biliyorum nasil yapcm
- +1 yıl
Teline google playden trackview diye bir program indirip kuracaksın aynı programı eşinin teline de kuruyosun çaktırmadan. sonra programı uygulamalarda gizle bildirim ayarlarını kapatki sen bağlandığında haberi olmasın.. Ayarları yaparken sadece bir mail adresi giriyosun iki telede aynı böylece programı açtığında online ise bağlanıp sadece ses ya da sesli görüntü alıp konum olarak ta nerdeyse bilgi veriyor program kullanımı basit türkçe.. istersen detaylar için takıldığın yerde sorabilirsin... ayarları bikere yaptınmı bağlandığında asla anlamaz oan bağlıyken tel gelse bile konuşmalarıda dinliyosun..
Soran+1 yıl@Memaids bende buyu diye dusuunuyorum :( evimin huzuru kalmamisti n3 yontemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Sorun sende değil, bunlar olabilen şeyler. Öyle ali kıran baş kesen gibi hayırdır sen ya falan da deme ikisinden birine. Bir kez yapıyorsa, ikinci kez de yapar ama hayatım. Çocuk yokken bitirmek en sağlıklısı.
04 Yorumla
Soran+1 yılb3nim ailem istem3di annem dedi evlenme bu seni mutlu edemes dedi ben evlencem dedim annemde bana gelme ama bisy olursa dedi kadin cok soyl3di ama dinl3medim bosanirsam ail3m ustum3 gelicek piskoljim cok bozuk hersey7 yapiyorum ben kotu bisey yapmadim hic
Soran+1 yılcook seviyorum anneme gidicem karar verdim eve sigamiyorum delircem
+1 yılÜzülme ilk önce kardeşim. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Bir iki onu kazanmaya çalış heyecan kat yeniden... ha baktın yok kardeşim buraya kadar de kenara çekil. Masallah yaşın epey genç
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol ama cok uzuluyorum kalbim sıkısıyo bana dedi ben seni cok s3viyorum kadınım olcaksın senden baskasi haram sadce sen varsın hep boyl3 derdi ama artik yuzume bakmiyor onu mutlu etmek icin acik elbise giyiyorum saclarimı duzlestiryorum bakmiyo bile yemegi bil3 kafasinu egeerek yiyor cani bisey istiyince adımla istiyor banu su getirebilirmisin diyo eskiden karım derdi cok piskoljm bzk bugun konuscam
- +1 yıl
Konuştun mu
senin durumda kötüymüş heriften ayrıl annenin yanına git diyecem de annen de onunla evlenirsen bir daha buraya gelme demiş. Cidden işin içinden çıkılacak gibi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılevet cok piskoljm bzldu kendi kendime konusuyorum ama olmuyor ayril diyolar kolay değil ailemin durumu yok esimle ayrilsam napcm ise gir diyolar benim kolum incindi cok agir kaldiramiyorum ölmeyi istiyorum b3n cok mutlu evlendim :(
yeterince tanımamışsın alagavatı aldatmak nedir sevmiyorsan boşan şerefsiz insanları üzmenin ne alemi var :/
05 Yorumla
Soran+1 yılilkerde cok seviyordu yads beni kandirdi ben yasina ragmen evlendim seviyorum cunku
ne dese yaptim hic hayir fdemem ama n3den boyle oldu bilmiyorum uzuntuden yemek yiyemiyorum- +1 yıl
kardeşim yapacağın iş şu alacaksın karşına bağırsada çağırsada konuşacaksın eğer olmuyorsa yolları ayırcaksın iyi kötü bir iş bulup çalışcaksın hayatını daim ettireceksin ailen almaz veya söylenir gibi bir durum olmaz sonuçta onlar senin anan baban keşke ana sözü dinleseymişsin bağzen anneler ileiyi görüüyor ne yazkki eğer ailende sırt çeviriyorsa mor çatı vb yerler var ve ayakları uzerinde duran namuslu binlerce kadın var üzüldüm ne diyeyim bilemedim allah kolaylık versin kocanıda ıslah etsin.
Soran+1 yılsaol :( bilmiyorum sonumuz ne olacak annen canim annem canim babam el ustunde tutuyolar hep beni annemi dinlemedim cok zor bosanmak cook seviyorum kocamı kafayi siyirmak uzereyim kendimi oldurmeyi bil3 dusundum
- +1 yıl
yapma öyle şeyler evi 10 15 gun terket donunu yıkasın aklı başına gelir surttur burnunu iyi niyetini kullandırma bağırıyormuş çağırıyormuş bağırsın ne olur yani sende bağır çağır baktın olmuyor boşa nafakada donuna kadar al ustune birde nafaka bağlarlar mis gibi geçinirsin devlet var yasa var hukuk var ezdirmeyin kendinizi.
Soran+1 yılgitcem sanirim cok seviyorum ama bu ev bana dar geliyor haklisij
Allah bel ası nı versin böyle kocanın utanmaz herif kocan senden bişey istediğinde yapıyor musun sözüne karşı çıkıyor musun
012 Yorumla
Soran+1 yılne derse yapiyorum acik giymiyorum cani bisey istesin hemen yapiyorum gomleklerini utulerim hep cirkinde degilim kendimede bakiyorum :(
Soran+1 yılbilmiyorum belkide benu begenmiyor artiik :(
Soran+1 yılsoyliycem kesin
Soran+1 yılyarin ola hayrola cok zor cok
+1 yılBu ilişkiyi kaldıra bence daha fazla yuva yıkmış gibi olmak istemem ama sonuçta ortada aldatılma var konuş eşinle ben senin başka kadınla konuşmalarını yakalım felan de ortak bir karar verin olur ya da olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılbeniml3 oturmuyor bile yemeginu yiyor gidiyor yatak odasina konusmak istiyorum is var yarin iyi geceler diyo gidiyo
- +1 yıl
Bir anda konuya gir sende tam giderken şunu de mesala "başka kadınla konuştuğunu biliyorum saklama artık bunun hakkında konuşmak istiyorum olurunu konuşalım istiyorsan devam etsin istemiyorsan boşanalım " de bence
Soran+1 yılyarin dinlerse diycem :(
- +1 yıl
Dinlemezse bile dinletmeyi bil başına git sürekli konuş konu hakkında hiç susma
Soran+1 yıldinlemese evi terk edicem
- +1 yıl
Bak ben ona en iyisini yaparsın diyemem ama sen yine de ilişkinizi kurtarmaya bakb
Soran+1 yılhep bosan fdiyolar ama bekar deilim bukadar kolsy değil ama sorun bnde deilben tum herseyi yaptim
- +1 yıl
Sorun sende olsa burda belirtirdin zaten bak her ne olursa olsun her insan bir son şansı hak eder sen yine de güzel günlerin hatrına evliliğinizin hatrına şans verilmesi gerekirse ver derim ben
Soran+1 yılo beni istemiyorki cok seviyorum cok hayalimiz vardi Şu an uyuyor ona sarilmayi bile cok ozldm ayni evde cok uzagiz :(
- +1 yıl
Anlıyorum seni diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten üzgünüm 😏😔
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Bak inan bana herşey sandığından daha güzel olacak ama dik durmalısın ilk önce
+1 yılsen hayırdır gel bakalım karşıma diyerek sor bakalım neden mutsuzmuş?
016 Yorumla
Soran+1 yılcekiniyorum artik cok sinirli ilk kez boyle gordum onu konusmak istesemde dinlemiyor
- +1 yıl
monotonluktan çık biraz öyle bir hal alki seni dinleme me ihtimali olmasın yani kendinde bişeyleri değiştir maddi olarak imkanlarında varsa saç baş kılık kıyafet biraz daha çekicilik vs. ne bilim mesela yatak odasını da şenlendirebilirsin mesela biraz daha erotizm sağlayacak kıyafetler vs. dikkatini çekecektir çok etkileyici deo ve parfümler vs. vs yap bişeyler
- +1 yıl
geçmiş olsun biraz kafanızı toplayın bakalım ikinizde
Soran+1 yılcok kavga ettik sandalyeyi kirdi komsulara bile gitmis sesi karsi komsum banu ne oldu dedi sabah bende bisey yok dedim kavga ettik salonda uyudu ise gidincede bikac kiyafetimi aldim annemlerdeyim anneme dedim boşan ne yapmsk istersen yap ben seni kabul ederim biz olmedik daha dedi hala aramadi bile
- +1 yıl
annenin boşan demesini şöyle bir kenara bırak bence önce
her evlilikte zaman içerisinde olabilir böyle kavgalar ki olmasın tabi kimse istemez hele ki şiddeti kimsenin yaşaması hoş değil
asıl olan soruyu sen kendinde bulacaksın kimsenin lafıyla şekil alma bence senin ne istediğin önemli iyi kötü 2 yıllık bir eşin var ortada gerçekten hayatının geri kalanı bu adamla geçilmez felsefesindeysen gerçekten zorlama yok ama bende de hata var bende biraz kendimi düzeltirim dersende hiç yuvanı yıkma tamam biraz yalnız bırak burnu sürtsün senin kıymetini falan anlasın tabi ama yuva kolay kurulmuyor öyle
not:sanırım senin ki zaten boşanmaya çoktan razı tavırlarda başka birisi falan varda diyorsun
güzelce bir değerlendir işte bakalım hayırlısı hakkında
Soran+1 yılbeni aldatti mutlu olmadigini yazmis kadina ben herseyi yaptim eşim cok yaksklı birisi değil ben bana sahip ckmasini sevmesini kiskanmasini sevmistim onun beni baskasina degisti ben daha gencim dsha cocgumuz yok ama boyle bir adamla daha ne kadar yasarimki sen olsan karın evde olmasa merak etmezmisin :( 4 gun sonra tanisma gunumuz ben cok sey planliyordum aylar once ama benimde kaderim buymus ALLAH buyuktur
- +1 yıl
yakışıklı olması falan pek önemli değil de bu kadar ilgisiz olması hakikaten düşündürücü allah büyük tabiki dediğin gibi çocuğunun olmaması çok büyük avantaj bundan sonra ki hayatında gerçekten önemli bir faktör belki çocuğun olsa ya katlanıp kalırdın ya da o telaşla başka yanlış bir evlilik daha yapardın şimdi çok daha net kararlar alıp yaşınında genç olması sebebiyle çok daha akıllı adımlar atabilirsin sanırım hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım hayat işte hepsini içinde barındırıyor herşey bizler için böyle zamanlarda soğukkanlı olup bir yanlışı bir yanlışla kapatmamak gerkirki bunu başarınca hakikaten işler yoluna giriyor şimdi sana lazım olan tek şey bence birazcık zaman en güzek kararı vereceksindir hadi bakalım artık hayırlısı olsun senin için sağlıcakla kal...
Soran+1 yılcok tesekkur ederim evet oyle :( kalbim cok agriyor tesekkur ederim saolun hoscakalin
- +1 yıl
hoşçakal
- +1 yıl
çok sevindim sizin adınıza allah fırsat vermesin kötüye ağzınızın tadı bir daha hiç bozulmasın inşallah
Soran+1 yılamin insllah allah razi olsunnn
- +1 yıl
allah hepimizden razı olsun hayırlı günler
Soran+1 yılsizede :)
- +1 yıl
demle çayını kır yumurtanı sür peynirini çıkar zeytini sonra balkonda eşinle beraber çıkar keyfini musmutlu yarınlar sizin olun bakalım hadi yine iyisin
Soran+1 yılay insllah amin yaaa
- +1 yıl
sen sana düşenleri yap gerisini allah halleder sıkı sıkı sahiplen bence lafta değil uygulamadaya geç artık hiç çekinme utanma eşin sonuçta gönlünden geçtiği içinden geldiği gibi sarıl sımsıkı ve bırakma kimseye aldanıp
Boşan bence çocuğun yoksa, aklı ondayken senle evli olsa ne olacak ya da öyle kabul edecen metresi olduğu kadınla birlikte olmasını...
06 Yorumla
Soran+1 yılboyle biseyi kimse kaldirmaz ailem istemedi ben istedim onla evlenmek annem dedi bu adam dan sana hayir gelmez dedi ben askına kapildim simdi bosanirsam ailem yuzume vurcak zaten piskoljim alt ust oldu gencligimu caldi bana sozler verdi simdi ben yataga yatnca uyuyor numarasi yapiyor herseye bagiriyor
Soran+1 yılasla boyl3 biseyi kabul edemem
Soran+1 yılcok zor
Esinle duzgun bir sekilde konus ilk basta. İstemiyirsa zorlamanin anlami yok
07 Yorumla
Soran+1 yılkonuscaz bugun
Soran+1 yılkavga ettik dun annemler3 geldim sabah 7 gbi ciktim o ise gider gitmez baya kotu kavga ettik bana vurucakti tam gitti sandalyeyi kirdi cildirdi resmen herseyi soyledim sinirden ne yapacagini sasirdi hic aramamisti bugun 5 kez aradi acmadim kafayi yemek uzereyim
Soran+1 yılburdanda anlatbilirsin nasil istersen
- +1 yıl
Bak bu dedigim yontem cok yakinimdan birine denendi ve gercekten ise yaradi. Yakinimdaki kisiye kaynanasigil buyu yapmisti. Herneyse dedigim yonteme gelelim. Leylek b**ku bulmalisin ilk once. Aktarlardan veya baska yerden bilmiyorum artik nerdeb bulabilecegini. Herneyse esinin haberi olmadan o leylek pisligini tavada yakacaksin ve onun kokusu cikacak, sen bunu esin evdeyken yapicaksin ama ona koklatacaksin. Yani o tavayi odanin icinde gezdirmen yeterli. Zaten kokusu hemen yayiliyor. O buyuyu bozar. Bunu cok yakinimdan birine denedik oldu. Eskiden bir yere gidince duramiyodu kafasi almiyodu. Kaynanasigil evde baglama buyusu yapmislar. Artik daha rahat ve sonradan soyledigimizde kendisi de bunun farkina vardi ve simdi daha rahat oldugunu soyledi. Yemin ederim
Soran+1 yılsaol canım
+1 yılBu durumda yapacağın şey belli değil mi? Neyi düşünüyorsun hala?
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa hersey nel3r yapmazdim
+1 yılBilmiyorum, zor durum.
Bekara karı boşamak kolay derler. Onun için boşan da demeyeceğim.08 Yorumla
Soran+1 yılcok zor anlatamam cook iyi biriydi bir anda degisti
- +1 yıl
Bir gün araları bozulursa senin kıymetini anlayacaktır ama o gün çok geç olmaz inşallah.
Soran+1 yıloda bir kadin nasil bunu yapar :(
- +1 yıl
Şerefsiz olduğu için olabilir.
Soran+1 yılallahım herkesi islah etsin yuvami bozanin yuvasi olmasin :(
- +1 yıl
Olmaz, merak etme.
Allah yardımcın olsun.
- +1 yıl
Cümlemizden..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaa çok kötü peli sen ilgisiz bakımsız mısın neden böyle olabilir var mı tRtıştığınız bir konu ya da
013 Yorumla
Soran+1 yılhayir cok ilgilyim bakimda yapiyorum o gelmeye yakin duş alıyorum makyajimi yapiyorum sacimi duzlestiriyorum elbise aldim kisa 2 3 tane hergun degisik giyiyorum ama onu bile gormuyor bana karsi perdesi inmis
Cevap sahibi+1 yılya çok kötü bu durum yani sen elinden gelende yapıyorsun anladığım ngüzel ve bakımlısın peki nasıl tanışıp ne kadar sürede evlendiniz başlarda nasıldı
Soran+1 yıl8 ay çıktık o dedi artık dayanamiyorum evlenelim dedi evlilik teklifi etti evlendik 2 senedir evliyiz cok mutluyduk bir anda boyle oldu yuvam bozuldu
Cevap sahibi+1 yılanladım görücü usulu değil yani
peki bu sekiz ayda yakınlaşma cinsel olarak oldu mu
Soran+1 yılsadce opusme oldu bidde dokunma
Cevap sahibi+1 yılpeki evlenmeden önce dayanamıyorum artık derken cinsel anlamda mı kastetti yoksa seni mi özlüyordu
Soran+1 yılkarim olamni istiyorum cocuklarimın annesi ol falan derdi cinsellik dedigini sanmiyorum cok severdi deli gbihep gecel3ri sarilirak uyurduk simfi yzuume bakmiyor
Cevap sahibi+1 yılÇok enteresan ya gayet iyiymiş sence neden böyle oldu YAni kendinin sana şikayet ettiği bir şey ya da senin onda şüphe ettiğin bir şey var mı
Soran+1 yılbir anda boyle oldu ya bir arkadasi vardi bunun eskiden evimize gelmisti o biseymi yapti acaba
Cevap sahibi+1 yılPeki bayan mı erkek mi arkadaşı
Soran+1 yılbuda sorumu
Cevap sahibi+1 yılŞekerim her şey olabilir artık
Böyle dediğine göre bayan bu
Evine neden bir yabancıyı alıyorsun ki
Soran+1 yılbayan evet hep diyor du evinin su kotu sunu soyle yapma herkes begeniyodu o kiskaniyodu gunahta almak istemiyorum ama eşim bugun geldi annemlere baya gel falan dedi kabul etmedim
+1 yılSen kadinsin.. rakipin kadin.. Eee onu yeniceksin.. ayni silahla
06 Yorumla
Soran+1 yılben ona yanaşmaya calisiyorum ama o bahane uyduruyor n3l3r yapmadimki bakmadi bile
- +1 yıl
n3l3r bunun anlami ne? yurt disindayim ondan... Belki sevgilsi vardir
Soran+1 yılannemlerdeyim kavga ettk
- +1 yıl
niye
Soran+1 yılguncellemeyi oku :)
- +1 yıl
Okudum ☺️
+1 yılbakmıını ıyı yap bnce senden ıstedıklerı varsa alamadıysa aldatır
02 Yorumla
Soran+1 yılcok bakimliyim makyajimi yaparim sacimi boyarim elbisemi bile giyerim yuzume bile bakmaz
- +1 yıl
bende aldatıldım o uyuzden az cok anlarım senı ıstersen ulas bana konusalım?
serefsiz.21. yasindaki. genc. bir. bayana. yapilirmi bu ya
16 Yorumla
Soran+1 yıl:( cirkin degilim her isini yapiyorum kendime bakiyorum guzel bir laf etsem bile sinirleniyor bana cok kotu bise :(
Soran+1 yılevet ;( ama artk bana cok yabancı kaynanam soruyor neyin var diye soyluyemiyrum
+1 yılBak sen esini yatakta memnun edemiyorsun. sana anlatim puff noktalari istersen?
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu istersen gel ayrıntılı konuşalım tecrübeli biri olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılburdan yazarmisiniz
- +1 yıl
Seni hangi konuda aldatıyor bunu net bilmek gerek.
- +1 yıl
sevgi mi cinsellik mi?
Soran+1 yılbilmiyorum detayli bakamadim
- +1 yıl
bunlar burda konuşsak yetmez istersen yaz bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuş onunla , eğer karşılık bulamazsan gururlu ol bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılbugun konusucaz
Cevap sahibi+1 yılHAYIRLISI OLsun
+1 yılerkeklerin çoğu böyledir
22 Yorumla
Soran+1 yıl:( ben onu farkli sanmistim bir anda baska birisi oldu
- +1 yıl
iştee tam yanımadan evlenmiceksin insanlık kalmadı ben olsam onu takip eder iyice araştırırdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam şerefsiz kocan, 5 aydır eline dokunmuyorsa nasıl dayanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yıldayanamiyorum ona sarilmayi ozledim ama artik bana cok yabanci
Cevap sahibi+1 yılBoşanmaktan başka çaren yok, kafasında bitirdi seni
+1 yılAllah yardımcın olsun :(
01 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun piskolojim cok bozuk :(
+1 yılZavallı olmaktan cıkta arada bır beynını kullanmayı dene canım ..
11 Yorumla
Soran+1 yılallah yaşatmasin n3 diyim yaşamayan bil3mez
+1 yılYazıktır günahtır ya inş çocuğunuz yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir cocgumz yok bu sene dusunuyorduk yuvam bozulana kadar :(
- +1 yıl
Bardağın dolu tarafından bakacak olursak cocugunuzun olmaması iyi bişey ayrılıklarda en çok çocuklar zarar görüyor. Gelelim o adama. İnsan yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş. Sana düşen yol vermek. Anladığım kadarıyla artık hiçbir hukukunuz kalmamış karı koca olarak. Üzülme gün gelir sana değiştiği kadın bir başka adama onu değişir.
+1 yılbirseyler sorabilirmiyim
07 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
buraya yazdigina gore inancim umidin kalmadi. ne dusunuyorsun
Soran+1 yılevet anlatcak kimsem yok icime ata ata olmek uzereyim cok caresizim
- +1 yıl
saçmalama. birtek sen degilsin. sadece bayram ziyaretlerinde 10 tane tanidigin bosandiini ve bosanmak uzere oldugunu ogrendim. toparla kendini.
- +1 yıl
biraz konusalim az dinlerim seni. belliki yanlis seylere meyillisin. konusmalarin fark ettiriyor
Soran+1 yılesimi cok seviyorum oda severdi belki o kadinla el ele tutustular bunu dusununce bile olcek gbi oluyorum kime naptim da bunu yasadim
- +1 yıl
uyayacaksan konusuruz. vakit ayirabilririm biraz
Sen sorun uretoyor esini uzutor olabilirmisin.
07 Yorumla
Soran+1 yılhep yemek hazirliyorum tatli olsun kendime bakiyorum evi temizliyorum hep geldiginde yorgunmusun aşkım diyorum yanasiyorum istemiyor gencligimi caldi benden
Soran+1 yıl:( halada cok seviyorum kalbimde taş oturdu sanki kalkmiyor bir turlu Şu an yanimda uyuyor telefonunuda yastiginin altina koymus :(
Soran+1 yıldemek istiyorum. ama benimle oturmuyor bile yakinda yanimda yatmaz :( napcam bilmiyorun
Soran+1 yılevet anldim yarin deniycem konusmayi
Ayrilacaksin baska yolu yok
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa ayrilim ama cok seviyorum ve annem bana dedi bu adamdan hayir gelmez diye eger ayrilcksan bana gelme ben sana soyledim ddi evlenmiyim diye agladi ask gozumu kor etti ailemi dinlemedim ;(
+1 yılçocuk var mı öncellikle
08 Yorumla
Soran+1 yılhayir yok bu sen3 dusunuyorduk yuvam bozulana kadar
- +1 yıl
O zaman bekleme hiç
- +1 yıl
Kararın nedir boşanamamışım?
Soran+1 yılbugun 5 kez aradi acmadim
- +1 yıl
Gözün aydın dua et hep
Soran+1 yılediyorum cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Kaderinde ayrılık yokmuş demek ki ama sende biraz dikkat et kendine yeni gardrop yap çamaşır çekmeceni dahil değiştir saçlarına makyajına dikkat et adam dışarda değil evde görsün herşeyi daha mutlu olursun
- +1 yıl
bir süre bir yerler gidin başbaşa aşk tazeleyim ama bundan önce kendine bir revizyon yap bundan önceki yazdığım yorumdaki gibi😉😉😉
+1 yılHaydaa ayrıl ne yapacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa keşke.
aile mahkemesine başvuracaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa keske
+1 yılSakin hamile kalma ve bosan
12 Yorumla
Soran+1 yıldurumlar cok karışık k3şk3 kolay olsa
- +1 yıl
Hiç bişey senden önemli değil takma kafana hayatına bak
+1 yılGökden elma yağmış sana sapı kalmış
05 Yorumla
Soran+1 yıl3vet kadersiz anneme cekmisim annelerin kaderi kizlarada gecer derl3r :(
- +1 yıl
Kişiliksiz bir adam tanımışsın..
Soran+1 yıltandigim adam degil bu cok degisti
- +1 yıl
Aklını çeldirmiş başka bir kadına.. yanlış yapmış.. evlendinmi bir kişiye karşıdaki insana odaklanmak sadece onun iyiliğini daha çok düşünmek lazım.. hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Bnce ayrıl ailen geri kabul edicekse ayrılmanı öneririm
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Oooo durum vshim, hemen el koymak lazım
037 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yıldusunuyorum olmuyor
Soran+1 yılevet cook kavga ettik sandalyeyi kirdi cildirdi bir an dovcek sandim
Soran+1 yılanlattim herseyi ne varsa ne olduysa hepsini soyledim cildirdi sen bana ne diyosun ne konusuyosun seni burda gebertirim busuru seyler soyledi ustume yurudu vuramayincada sandalyeyi kirdi yere vurdu sonra bir ara balkona cikti salona yastk falan koydum orda uyumus sabah ise gider gitmez ciktim bende evden 2 gundur uyuyamiyorum
Soran+1 yıltelefonda gordum
Soran+1 yılevet sadce mutlu deilim yazan yeri okudum oda ben seni mutlu etcm demis kadin kilolu baya makyaj yapmis sari sacli yasida buyuye benziyordu
Soran+1 yılbilmiyorum :(
Soran+1 yılbenim herseyim yerimde esimi hic aksatmadim soylemesi ayiptir sabahik 6 sinda ise giderken bile istiyordu uyklu oldugum halde hic olmz demedim hic biseyine hep tamam olur dedim yemeginifr yapiom temizlkte utude tatlida kendimede bakiyorum
Soran+1 yıl:( .
Soran+1 yılah bilsem ne yapacagimi
Soran+1 yılevet nereyr kadar gidicek blmiyorum
Soran+1 yılbugun 5ker3 aramis acmadim
Soran+1 yılo cabalasın
Soran+1 yılevet yuva ne kolay kuruluyor nede kolay yıkılıyor :) ama. hala zoruma giden seyler vat
Soran+1 yılbaska kadinla konusmasi
Soran+1 yılinsllah ya zor olucak korkularim cok
Soran+1 yılhaklisin
Soran+1 yılevet
Adamla pek istediğini vermednmi
06 Yorumla
Soran+1 yılverdim hemde nzmn istsese sabah is3 gitmey3 yakin yanasiyordu onq bil3 uykum var olmas dem3dim eşim mutlu olsun diye h3rseyi yaptım
Soran+1 yıl1.67 boyundayim 55 kiloyum herseyim yerinde eskiden bakardi dimdi bakmiyor o mesaj attugi kadinda kilolu busuru makyaj yapmis
Soran+1 yıl:( bugun konuscaz soyl3dim ise giderken
+1 yılDertleşebilirmiyiz istermisin
08 Yorumla
Soran+1 yılburdan yaz istersen :(
- +1 yıl
Benimde Gerçekten de Çok Canım Sıkıldı
Oyüzden detaylı konuşmak istedim
İyi olurdu İstermisin - +1 yıl
Senin gibikere yazık oluyor üzülüyorum
Kahroluyorum - +1 yıl
Çocuk var mı hamilemisin
Soran+1 yılhayir cocugumuz yok
- +1 yıl
O zaman Onu S. ktir Et
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Çalışıyon mu hangi sektördesin
- +1 yıl
Dertleşebilirmiyiz istermisin
+1 yılBoşa sana. canik yazık değil mı sana
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasindayim ama sanki 50 60 yasindayim icim kan agliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk yoka ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılkeske kolay olsa
- +1 yıl
kolay demedimki ama ya çocuk oluşumuna kadar avrırsa bu birliktelik mutsuz bir evliliğe çock getirmek dahada çıkmaza sürklemzmi
Soran+1 yılyok konuscam zaten cook seviyorum ama grurumu ezdi gecti bugun annemlere gdicem ablalarima anlaticam birine aglamam gerek aradim annemlere gidicem dedim ne isin var evde dur cikma dedi bende cikcam ailemedemi karisiyorsun dedim yuzume kapatti
+1 yılSorun sende o zaman kusura bakmae
05 Yorumla
Soran+1 yılben kadinlik gorevlerimi yapiyorum hep
- +1 yıl
Bende evliyim sorun sizde olamazmı herkes okuyor fazla detaya girmek ıstemıyorum
Soran+1 yılbilmiyorum yemeginu yapiyorum tatliyi cok seviyor hergun baska turlu yaparim makyaj yaparim o gelmeye yakin 5 aydir elimi bil3 tutmadi hemen sinirleniyor bardak kirdim dun beceriksiz dedi odaya gitti
- +1 yıl
Gızli olmasan bırsey ler konuşurdum senle
- +1 yıl
Sorun hal olmadımı
+1 yılsende onun gibi davran
05 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapamam ki
- +1 yıl
nerden bence hak ediyor. o bunu sana yaparken seni düşünmedi ama
Soran+1 yılkotuyle kotu olunurmu hic :(
- +1 yıl
hak edene hakkını vereceksin. eşeğe gravat takmanın alemi yok bana göre
Soran+1 yılailemden boyle gormedim ben :(
+1 yılAyrıl
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasi olur ya inanamiyorum ya
015 Yorumla
Soran+1 yıl:(( bende inanmiyorum hala kocam dedigim adam beni hic sevmemis meger kandirmis bosa hayaller icine sokmus ailemi dinleseydim Şu an bu durumda deildim
Cevap sahibi+1 yılIsde bu gibi hatalar hep aileyi dinlememenin sonuclari dertlesmek istersen cikabilirim gizliden
Soran+1 yıl;( canim annem cok dedi anlmadim anneler hissediyor
Cevap sahibi+1 yılEvet anneler hisseder malesef ama yapicak bisey yok bu saatden sonra onune bakip ne yapicagina karar vermelisin
Soran+1 yılhaklisin
Cevap sahibi+1 yılDertlesmek istersen gizliden cikabilirim
Cevap sahibi+1 yılEn dogrusunu yapmissin bence
Soran+1 yılkavga ettik herseyi soyledim dun gece sandalyeyi kirdi cildirdi resmen bende 2 3 tane ust aldm o ise gidnce sabah ciktim evden ve hala aramadi bile
Cevap sahibi+1 yılBozma moralini lutfen hatali aramaz tabiki
Soran+1 yılcok uzuluyorum :( ben hic bir erkeğe goz ucuyla bile bakmadım :( cok zoruma gidiyor kime ne yaptim ben
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum seni hep Boyle oluyo ya zaten ne olursa kadinlara oluyo Boyle serefsizler yuzun den
Soran+1 yılbikere bile aramadi hic merk etmedi bile ailem kabul ediyor yüzüğü atıcam tamamen bitcekse bitsin böyle yaşayamam onunla grurum sevgimi bitiricek zaten :( cok inanmistim mutlu olacağıma hersey bukadarmis beni meger sevmemis
Cevap sahibi+1 yılGercekden nasil mutlu olucagina inaniyosan ona gore Hareket et zor bir durum anliyorum seni
Soran+1 yılcok zor kimse anliyamaz beni boşan ayril uzulme diyor herk3s elimdemi sanki mutsuzlugumu bile yasiyamiyorum cok piskoljm bozuk bazen daliyo gozum bidaha hic gelemiyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikayimmi dertleselim dinlerim seni?
Ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa yapardim :(
+1 yılBoşan.
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa. kalbim sizliyo grurum inciniyo ail3mi dinlseydim keske
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılayril
01 Yorumla
Soran+1 yılailem onu istemedi annem dedi bu adamdan hayir gelmez diye inat ettim annem dedi eger bosanirsan bana gelme ozaman dedi bende tamam ddm gidersem ailem ustume gelicek esimide cok seviyorum ben piskoljm berbat
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılsende onu aldat
05 Yorumla
Soran+1 yılonu cok seviyorum o bana yapsada ben ona yapamam
- +1 yıl
en azından sanaldan aldat
Soran+1 yılkotuyle kotu olunurmu allah goruyor asla yapmam ben annemden boyle ogrenmedim :(
- +1 yıl
boşan o zaman
+1 yılAyrip
01 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa ah ah.. piskoljm cok bozuk 21 yasindayim ama kendimi artik 80 gibi hissediyorum kalp ağrım hic dinmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDirek yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yılail3m istemedi onu ben israr ettim annem kac kez dedi bana ondan sana hayir gelmez diye bn zorla 3vlendim gitsem ailem ustume gelcek zaten piskoljm cok bozuk :(
+1 yılsen mutku et
07 Yorumla
Soran+1 yıletmek istiyorum ama istemiyor yanasmiyor
- +1 yıl
sen duygusal yaklaşıyosun ondan
Soran+1 yıl:( yasi buyuk diy3 ailem istememisti simdi cok pismanim 5 aydir bikez olsun dokunmadin
- +1 yıl
özele gelirmisin
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
konuşmak istersen
- +1 yıl
Amin
+1 yılayrılacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılkolay olsa :*
Soran+1 yıl:( uzuntu koyucaktim kusura bakmayın :
- +1 yıl
öenmli değil
- +1 yıl
özelden yazmak istersen konuşabiliriz
- +1 yıl
derdini dinlerim istersen
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bosan
07 Yorumla
Soran+1 yılcok seviyorum ve bosanirsam ne yapacagim ben
Soran+1 yıldul kadini kimse istem3zz ben esime aşığım ondan baskasini sevemem
Soran+1 yıl:(( cok zor cok
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolaydır bu sözlere sakın inanmayın. Size boşan diyenler emin olun evlenip boşanmış birisini istemezler, ama severse ister, derler..
Bunlar zor konular siz kendi kararınızı kendiniz vericeksiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİpler kopmuş gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
Değişmesine sebep olan şeyleri biliyor musun
Soran+1 yılhayir ben tum kadinlik gorevlerimi yapiyorum yemek tatli gomleklerini hep yikarim pantolonunuda hep utuler oyle koyarim giysin diye eskiden cok mutluyduk adeta birisi buyu yapmis gibi yuvam bozuldu
- +1 yıl
Bir anda mı oldu
Soran+1 yıl3vet 1 anda oldu bugün kahvaltisini hazirlamadim uyandim ama yapmadim sadce kaldirdim hic bir ise yaramiyorsun dedi bende gelince senle bisey konuscam dedim tamam dedi gitti konuscam
- +1 yıl
Patlama noktası mutlaka vardır
+1 yılMutlu edemiyonmu
06 Yorumla
Soran+1 yıletmek istiyorum ama yanasmiyor 5 aydir elime bile dokunmadi ayni evde 2 yabanci gibiyiz
- +1 yıl
Sen yanaş bişeyler yap
Soran+1 yılyanasiyorum ama uyumus numarasi yapiyor
- +1 yıl
Demekki ilgi çekici birisi değilsib
Soran+1 yılbeni cok seviyordu beni almak icin cok ugrasti bir anda boyle oldu
- +1 yıl
Ama herşey sevgi depil
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşıyosun?
04 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılBenim karım olabilirsin şu an kocan napıyor?
Soran+1 yılben buraya bunun icin gelmedm arkadasim yok icimi dokecegim kims3 yokty buraya yazdim
Cevap sahibi+1 yılbeni takip et konuşalım
+1 yılBosanma vakti glms
08 Yorumla
Soran+1 yıl:( cok zor
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılokadar karışıkki ailemi dinlemedim ben
- +1 yıl
Her hatanin bir bedeli oluyor iste
Soran+1 yılevet anneler hissediyor gelecegi
- +1 yıl
Annen yine de seni anlarv
Soran+1 yılkabul ed3rler ama boyunlarini one egmek istemiyorum
- +1 yıl
Boyle yasamktn iyidr
+1 yılçocuk var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir bu sene dusunuyorduk taki yuvam bozulna kadar
- +1 yıl
yani o kafayla yapamaz da
bence suçlu sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılneden suclu benim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkötü bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılcok kotu eşimi çok seviyorum
- +1 yıl
sonuna kadar haklısın
+1 yılGerçek mi
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan
01 Yorumla
Soran+1 yılbosanmak kolay değil cok seviyorum bosanmak istemiyorum
sen mutlu et o zmn
014 Yorumla
Soran+1 yıletmeye calsiiyorum uzaklasiyor baska bisey diyor 5 aydir elime bile dokunmadi :(
Soran+1 yılanlamadim.
Soran+1 yılburdan yazsan
Soran+1 yılcok scma konusuyorsunuz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler