Sevgiliniz, size fazla ilgi gösterse sıkılır mısınız? Ben yeni tanıştığım kızdan bu nedenle ayrıldım. Gerçekten de çok sıkıyor fazla ilgiye gelmem Kız dediğin ağır başlı olur her dakka mesaj yağmuruna tutmak sizce de saçmalık değil mi? Ben karşımdakinden ilgi isterim fakat aşırıya kaçılınca boğuluyorum. Sizde de oluyor mu? #Aşk#Fazla#İlgi
Aynen. Tamamen ilgisiz kalmak onemsenmemek degil de biri uzerime cok dusunce ben rahatsiz oluyorum nedense. Mesela yeni tanistigim biri daha ilk konusma ilk tanisma ya da yazisma da bana klasik sevgili modunda yaklasinca ben sinir oluyorum. Insan once agirdan baslar iliski ilerleyince guven olusursa sevgi de olusur zaten. Evin tek kiziyim cocuklugumda babamin benim ustume katdeslerimden cok dusmesinden bile sıkılırdım.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ha işte bende senin gibiyim ilk günden sevgili moduna girenlerden soğuyorum yapmacık geliyorlar bana
Bende atmıyorumda sevince yapışıyorlar 1 hafta içinde evlenik çocuk oldu bilmem saçma sapan muhabbetler biri beni benden fazla düşünüyorsa bir çıkar var diyorum hep
Kızlar hep böyle der. İlgiden fazla sevgiden sıkılıyorum derler. Ama sevgili yapınca da sevgililerini sevgi ilgi konusunda sonuna kadar sömürmeye çalışıyorlar. Yani sevgilin olunca sende sevgi ilgi beklersin. Erken karar verme o yüzden.
İlgi güzel birşey. Bu hoşuma gider. Ama tabi nırmal hayatımı engelleyecek düzeyde olmamalı. İstediğim kişiden gelen ilgiden bahsediyorum. Herhangi birisinin ilgisi değil.
En İyi Cevaplar