Birkaç gün konuşup konu bitince size mesaj atmadıysa ve özlediyseniz? Yoksa ben dayanamam atarım bir mesaj ne özlücem diyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılMesaj atmazsam içimde kalır valla gözlerim açık giderim. Genellikle konu kalmayınca konuşma biter ve iki taraftan biri görüldü atar. Çünkü konuşacak konu yoktur ve saçmalamak istemez. Bu genelde ortak yönleri bilmeyen insanlarda olur. Bence artık cesaretini toplayıp buluşmayı teklif etmelisin.
111 Yorumla
Soran+1 yılya bana yardımcı olur musun bir şey sorsam? gercekten çok seviyorum onu
- +1 yıl
Mesela şey diyebilirsin bugün bir film alıcamda bana yardımcı olabilir misin gibisinden. Konuşmayı devam ettirebilceğiniz ve yakınlalabilceğiniz bir şeyler bulmamız lazım. Yanlışlıkla aramışım desen hemen anlar ve konuşma uzun sürer mi bilmiyorum. Aslında sizi yakınlaştırabilecek fikirlerim var ama çok mu hızlı başlamış olursunuz bilmiyorum sonuçta birinizin adım atması lazım. Birazda sana bağlı. Buluşabilir misin onunla?
Soran+1 yılBuluşamam ki zamanınız varsa anlatmak İsterim bu arada çok teşekkür ederim gercekten sizin Böyle yazdığınızı görünce hoşuma gitti çok sağolun kimse bu kadar yardımcı olmadı. Şöyle diyeyim ben onların ortamına yeni katılmıştım hemen yakınlaşamadım sessiz utangaç bildiler ama öyle değilim, birkaç ay sınra normal halime konuskan halime geri döndüm ve onunla şakalaşmaya başladık yakınlaştık ama şöyle bişey var beni çok sinir ediyordu bazen ciddi ciddi alay ediyordu. sonra ben dm atın yazdım instagram hikayeye ona açık bıraktım hikayeyi oda gördü mesaj attı 4 gün önce. öyle başladı konuşmamız. sonra o kadar şaşırdım ki bna güzelim gönlünü alıcam sabah söz falan dedi çok şaşırdım dedimki çok değişmişsin bana kötü davranırdın Yo aslında ben böyleydim ama sende kötü davranıyordun dedi. neyse gönlünü alıcam dedi bana sabah oldugunda normal yazdı naber günaydın diye o kadar bende baktım ki ilgilenmiyor gülücük attım görüldü yaptı ınstagramda. 1 gün sonra whatsapptan yazdı konu fazla uzamadı ama.
Soran+1 yılbende dün snap attım instagramda uyumayan dm atsın yazdım, gördü ama mesaj atmadı, gece de bilgisayardan anlayan mesaj atabilir mi acil dedim (kendisi youtuber ile ilgileniyor) yine mesaj atmadı, görüldü yaptı whatsapptan ben konuşmayı devam ettirir diye hemde konuşcak bişey kalmadı diye gülücük atmıştım bende yazamıyorum simdi yüzsüz gibi
- +1 yıl
Kendisi youtuber ile ilgileniyor derken bir youtubere mi aşık anlamadım. O kadar mesaj atmış sana daha öncelerde bu senin için iyi bir şey aslında. Konu bulamıyor diye mesaj atmıyor olabilir. Eğer onun arkadaş çevresi ile tanışıyorsan sizi yakınlaştırabilirler. Bence cesaretini toplayıp mesaj atmalısın. Eminimki o da konuşacaktır seninle.
Soran+1 yılyanlış yazmışım kendisi youtuber , YouTube ile ilgileniyor illaki anlıyor bilgisayardan buna rağmen mesaj atmadı :/ ne yazmalıyım peki? içimde beni istemiyormuş öylesine yazmış gibi bir his var
- +1 yıl
Ama onu tanımadan bilemezsin. Onu tanıman lazım önce. Biraz daha mesajlaşırsanız anlayabilirsin seni istiyor mu istemiyor mu? Selam nasılsın de o da iyi sen diyecektir. Sen de ben de iyiyim uzun süre konuşmadık napıyorsun falan de. Gönlünü alıcam falan demiş. Bence bu olumlu bir şey. Neden böyle dediğini anlamasam da bu bir fırsat. Onların ortamı derken neyden bahsettin?
Soran+1 yılarkadaş ortamlarına ben yeni katılmıştım onlar daha samimiydi. şöyle oldu gece konuşuyorduk sıkıldım dedim ne yapalım dedi sanaldan bişey olmaz ki dedim e nerden konusalım istersen sorular soralım birbirimize dedi biz onu düşünürken ya bayılcam çok sıcak 10 dakikacık bekler misin beni duşa girip hemen gelcem dedim tamam beklerim dedi tam 15 dakika oldugunda döndüm mesajına uykum geldiii falan yazmış ya of peki uyu dedim kedi emojisi attım ağlayan kedi yani , kedicik üzüldü dedim ama kedicim yapma böyle güzelim söz veriyorum sabah gönlünü alıcam dedi ya neyse uyu :( yazdım tamam hadi senin icin durucam dedi ben ikna ettim uyusun diye rüyanda beni gör dedi çıktı. sonra sabah oldu gönlümü falan almadı hiç öğlen 12'de görüldü attı. 1 gün sonra whatsapptan yazdı ama Soğuk gibi değil de normal gibiydi. 2 gündür instagrama yazıyorum mesaj atın vs diye bir tanecik bile atmadı acayip özledim, whatsapptada bakıyorum çevrimiçi😞
- +1 yıl
Biraz zor olucak senin için ama artık bir adım atmalısın. Cesaretli olmalısın. Kendine güven öncelikle ve ona mesaj at. Sen neler yapıyorsun falan filan. Uzun süre konuşmadık falan diyebilirsin. Ona yaptıklarını anlat. Kitap seçtiğini film izlediğini bir etkinliğe katılacağını gibi. Sonra arkadaşlarınla bir sohbet grubu kur ve onu da ekle gruba. Çok fazla mesaj atma ardı ardına Gece ve erken saatlerde de mesaj atma. Uygun saatlerde at. Kendine güvenmelisin. Laflarında tereddüt etme. Samimi ol kendin gibi. Grupta arkadaşlarınla falan da konuşursa sen de onla rahat konuşursun.
Soran+1 yılsınıf grubunda yazıştık ama ona asılan kızlar da var yüz vermiyor ben simdi beklemeden mesaj mı atayım? birde biz böyle resmi değil de samimi dalga geçer gibi konusuyoruz Nasıl yazabilirim? YouTube ile ilgilenmesine rağmen hikayemi görüp mesaj atmayınca ben cok bozuldum sanki ona yazarsam fazlalıkmışım gibi geliyor
- +1 yıl
Yeni gördüm cevabını. Ne olursa olsun içinde kalmasın diye şansını denemelisin bence. Hem youtuber olması bilgisayardan anladığı anlamına gelmez. Youtuberlik daha kolay bir şey. Üstelik emin ol konuşmanız resmi olsaydı da üzülürdün. Samimi olması çok daha iyi. Kaybedecek bişeyin yok senin. Hemen mesaj at.
En İyi Cevaplar
+1 yılYa 1 ay boyunca her gece uyuya kalmış gibi yaptım sabahta aa çok üzgünüm ya gene uyuya kalmışım inanamıyorum cidden bir anda çıkmışım kusura bakma günaydınla başlayan mesaj attım ve hep devamı geldi (şuan bir buçuk yıldır birlikteyiz)
23 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum ya biz kızlar fenayız gercekten hiç aklıma gelmemişti çok hoşuma gitti şu an, Allah ayırmasın kuzum❤️
- +1 yıl
Sağol canım ❤
- +1 yıl
Bana yazar msın özelden
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz bitirdik... atasım var ama hata ondaydı ve devam ettirdi.. atmamakta ısrar ediyorum ama zor tutuyorum kendimi... bakalım ne olacak sonu
026 Yorumla
Soran+1 yılhata ondaysa atma 4 ay önce bende ölüyordum sevgimden yatağımdan kalkıp işime gidemez olmuştum hastalandım sürekli onu düşünüyordum ağlıyordum ama bak 4 ay sınra Allah karşıma başkasını çıkardı yüzüme baktı ve artık diğeri umrumda değil unutulmaz diyorsun ama unutuluyor zamanla
Cevap sahibi+1 yılbende 4 aydır yazmıyorum.. dediğin gibi olur inşallah
Soran+1 yılinşallah Allah gönlüne versin değer vermeyene sende verme kendini ön planda tut ben hep başkalarını ön planda tuttum Mutlu olsunlar diye olan bana oldu artık o kadar saf olmayacagım
Cevap sahibi+1 yılbelki de o yüzden kaybettik
Soran+1 yılartık kaybeden olmamalıyız
Cevap sahibi+1 yılsanki ondan başkası olmayacak gibi geliyor.. bazen başka kızları beğeniyorum.. ama sadece beğenide kalıyor bu ilerisi olmuyor...
Soran+1 yılvallahi aynısı bende de oluyordu 4 aydır iliklerimde hissettim acıyı ama ondan daha iyisi çıkacak karşına bu klasik laf gibidir ama en doğru laftır
Cevap sahibi+1 yılumut ediyorum öyle olsun.. çok bir şey istemedim ondan.. beni sevsin.. bana yalan söylemesin.. ve değer versin... ama yalanlar dolanlar.. ve sevgiside var la yok arası bir şey di.. emek pek yok tu zaten.. bazen ona çok haksızlık yapmış gibi hissediyorum.. bazende onun bana yaptıklarının yanında bu bir şey değil diyorum..
Soran+1 yılanlıyorum seni sürekli kendinle bir konuşma içindesin gel gitler yaşıyorsun ama yeniden birlikte olsanız bile can çıkar huy çıkmaz, sevgine değer veren birisi çıkacak karşına bak yazıyorum buraya, bana böyle diyenler için yalandan teselli vermeyin diyordum ama doğru cıktı dedikleri
Cevap sahibi+1 yılumarım dediğin gibi olur.. peki senin bu soru yeni kişi için mi sordun?
Soran+1 yılevet yeni kişi icin. belki bu yeni kişiyi eskisi kadar sevmiyorumdur şu an ama eğer olursak biz, eski ilişkimden ders aldım bu sefer her şeyin güzel olacagına inanıyorum.
Cevap sahibi+1 yıleskisi neden bitti?
Soran+1 yılaz buluşuyorduk mesafe vardı, son zamanlarda mesafe oldugu icin aramızda hep kavga çıktı mesela bir insanı karşındayken dinlemek var birde mesajda, hep kavga çıkardı son zamanlar. ayrıldı benden
Cevap sahibi+1 yılturizm otolcilik okumadın inş.
Cevap sahibi+1 yılotelcilik
Soran+1 yılne alakası var ben psikoloji okuyorum
Cevap sahibi+1 yılbenzer durumlar o yüzden sordum.. bizdede mesafe vardı ama ben hep ısrar ederdim buluşmak için..
Soran+1 yılben ailemden gizliyordum o zordu biraz
Cevap sahibi+1 yılevet kız için zor bir durum saklaması... o da saklıyordu ama.. bilemiyorum belki seviyordu beni.. belki benim kadar sevmiyordu... ama güvenim kalmamıştı ona karşı.. çünki yalanlarını yakalıyordum yüzüne söylüyordum..
Soran+1 yılgüven yoksa yıpranırsınız bitmesi iyi olmuş önüne bak kendini hiç üzme emin ol yanına yakışacak kalbini hakeden birisini bulursun yalancılarla işin olmasın, sevgini suistimal etmiş
Cevap sahibi+1 yılevet.. benim için hep şüphe ama... bazen değişebilir düşüncesi geliyor.. kalıyorum öyle..
Soran+1 yılsen bilirsin ama eskiyi geride bırakmak lazım
Cevap sahibi+1 yılsonuna kadar haklı olduğunu biliyorum.. ama nedense bir kız beğeniyorum tam bir şeyler olacak gibi oluyor.. bir bakıyorum kızın sevgilisi var.. çok seçiciyim nadiren beğenirim.. ama beğendiklerim olmuyor ve... geriye ona dönüyorum ona bakıyorum..
Soran+1 yılanladım seni ama çelişkiye düşme hiç başkası çıkıcak illa karşına beklemedigin bir anda
Cevap sahibi+1 yılumarım.. bazende düşünüyorum... geri dönerse naparım diye
Soran+1 yılyoluna bakmak en iyisi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. seviyorsam konuşmak istiyorsam bir bahene bulmaya gerek yok naber diye yazarım ama ondan da bir tepki gelmiyorsa yazmam artık
033 Yorumla
Soran+1 yılbiraz odun birisi genel olarak yani sadece bana karşı değil ama 2 gün önce bana ilk defa güzelim falan demişti ve yumuşamıştı sanki bana karşı çok samimi konuştu, bende gülücük attım bakalım konuşmayı uzatacak mı diye görüldü attı valla üzüldüm biraz atmalı mıyım yine de
Soran+1 yılkime dedin canım anlamadım? @Defne11
Soran+1 yılhayır Y benimki
Soran+1 yılya ben yazıcak cesareti bulamadım ınstagramda hikaye kapatılıyor ya herkese kapattım bir ona açtım bilgisayardan anlayan mesaj atabilir mi acil yazdım görmüş ama mesaj falan atmadı umudu kestim komple
Soran+1 yılne var ki başka varsa dinliyim? kendisi YouTube ile ilgileniyor illaki bilgisi vardır
Soran+1 yılya hoşlanıyor mu bilmiyorum ama hoşlansaydı 3 gündür yazardı akıl vermek değil de fikir verirseniz çok Mutlu olurum. konuşcaktık 3 gece önce çok uykusu geldi ben yatsam dedi bende trip attım yapma böyle güzelim söz veriyorum sabah gönlünü alıcam falan dedi sonra da tamam hadi senin icin gitmiyorum dedi ben ikna ettim uyusun diye rüyanda beni gör dedi çıktı, dedigi sabah da gönlümü almadı naber dedi sen iyi değilsin dedi iyi olduğuma ikna ettim öyle olsun bakalım dedi gülücük attım görüldü yaptı. sonra whatsapptan yazdı ki kızdın mı bana gece çıktığım icin dedi, o yazdığı muhabbet de fazla uzamadı görüldü attı bekliyorum kaç gündür
- +1 yıl
fikir veriyim o zaman çocuğun önünü hep sen kesmissin gibi yani trip attiysan oda senin gönlünü alırım demisse bu büyük bir adımdır zaten. madem sende öyle demissin ertesi gün tribini devam ettir eğer gene seni iyi hissettirmeye çalışıyorsa olay yüzde doksan bitmiştir zaten. bide çocuk o kadar yazmissa sana bu kez de bir zahmet sen yaz 😉
Soran+1 yılama ben öyle trip atmayı seven birisi değilim peki öyle olsun falan dedi neyse uyu sabah konusuruz dedim yapma böyle kızdın mı dedi hayır ben sana kızar mıyım sabah konusuruz dedim abartılı değildi ama baktım sabah gönlümü almıyor sen iyi değilsin dedi bende iyi olduğuma ikna ettim (gülücük attım Tabiki) ama görüldü yaptı gönlümü falan almadı sizce öylesine mi güzelim falan dedi hoşlansaydı ben o kadar ınstagrama dm atın yazdım, hatta bilgisayardan anlayan var mı yazdım o YouTube ile ilgilendiği icin biliyordur diye ama ses çıkmadı ya fakat sınıf grubumuzda muhabbette konuşuyor hatta bir kız asılıyor yüz vermiyor
Soran+1 yılne yazayım peki yardım eder misiniz mesaj konusunda? ben yazayım dimi yani beklersem atmayacak mesaj ama inşallah başka bir kız yoktur bide okul değiştirecekmiş ikna etmeye calısıyorum üzme beni diyorum annemlerin zoruyla diyor gidecek sanırım ama ben yine de seviyorum.. böyle dalgalı samimi şekilde konusuyoruz buna göre Nasıl mesaj atabilirim? unuttun benii 😅 falan olur mu
Soran+1 yılokul değiştirmesin diye ikna edemem dimi çok çabaladım ama böyle yapma üzülüyorum ben seninle konuşmamı hiç bitirmem ki dedi. evine çok yakınmış o yüzden gitmek istiyormuş şimdi gercekten yazsam mı kararsız kaldım hani okulda değişecek ya, kime alışsak gidiyor 🙁
Soran+1 yılevet şuanki okulun olduğu ilçede ikimizde yaşamıyoruz şöyle diyeyim okulumuz X ilçesinde Ben Y'de oturuyorum Onun gideceği okul A😌 kafayı yedim artık kodlama yapıyorum saçma sapan evime uzak gitmek istediği yer ama şuanki okulumuza yakın, fakat ben servisle gidip geliyorum çıkışta buluşuruz desem zor belki o DA istemez
Soran+1 yılİstanbul Anadolu yakasını biliyor musunuz?
Soran+1 yılneyse öyle yani yakın ilçeler, mesaj atmaya cesaret arıyorum Şu an
Soran+1 yılşimdi atsam akşam ortadan kaybolsam olur mu belki mesaj yazar neden girmiyosun diye? kendisi de annesine temizliğe yardım ettigi Zaman 3 saat girmemişti
Soran+1 yılhep aktiftim ama hiç sormadı :/ ben topladım cesareti şimdi oo unuttun bizi yazıp gönderiyorum bakalım Nasıl davranırsa aynı şekilde davranırım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
3Cevap
+1 yılAslında bu ne kadar değer verdiğin ile alakalı.
Yanlış anlaşılmasın, gidip yapışmak yılık yılık her dakika yazmakta değer vermek anlamına gelmiyor. Bazen değer verdiğin için sıkmakta istemezsin sevdiğin kişiyi.
Karşısındaki kişiye göre değişiyor yani bu değer verme işi. Psikolojime bağlı büyük ihtimal, ama sevdiğim kişi ise bu biraz işgal edebilirim onu.
Bilmiyorum, ya da onun gibi birşey.01 Yorumla
Soran+1 yılbende aynı senin dedigin gibi boğmak istemiyorum çocuğu sıkmak istemiyorum o ne Zaman yazarsa ben hep cevap veririm ona diyorum ama 2 gündür yazmıyor ve cok özledim. konuşmayı devam ettirecek mi (hep ben yapıyorum) diye gülücük attım görüldü attı valla bana karşı yumuşamıştı eskiden odundu ama whatsapptada gece çevrimiçi takılıyor bilemedim tek bildigim baya özlediğim😟
Ben zamanında dedim o atsın mesajları ilk alistirmayam birkaç gün mesaj atıyordum tam iyi bir düzeye geliyoruz ben kendimi geri cekiyordum ama mesaj beklerken çok ozluyordum ben olsam dayanamam yazardım 😀😁
03 Yorumla
Soran+1 yılçocuk görüldü yaptı bana beni istemiyor mu bilmiyorum ama ne yazabilirim ki instagrama dm atın yazdım onu gördü ama atmadı ben sinirimden ağladım tabi😂
- +1 yıl
Peki yazdı mı geri sonra
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yemin ediyorum bendeki gurur kimsede yok ya abi atamiyorum ilk mesaji ozlemimden olsemde ben atamam yani.. lanet olsun ya hatirladim bak yine. bisey yapamam o yuzden
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende öyle bana görüldü yaptı eğer atarsam yüzsüzlük yapmış olurum diyorum özlemimden ölüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmaya çalışıyorum ben , 6 gündür konuşmuyoruz inşallah mesaj atar
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama çok zor canım çıkıyor acayip özledim
Cevap sahibi+1 yılBende çok özledim hergün arardı ama ben en son görüldü yapıp mesajına cevap vermedim çok saçma soru sordugu için arasam mı ki ama eski tadımızda olmaz
Soran+1 yılya eskiyi unutup baştan başlayacaksınız eskiyi hatırlarsanız ilişki devam etmez sürünür
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel flört ediyordduk inşallah yeniden konusuruz
+1 yılBittiyse bitmiştir, yoksa konuşurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılgülücük attım devam ettirir mi diye görüldü attı, bilemedim ben şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak istiyorsam atarım.
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki şey konuşmayı devam ettirecek mi (hep ben yapıyorum) diye gülücük attımgörüldü attı bana karşı yumuşamıştı eskiye göre çünkü odundu ama whatsapptada gece çevrimiçi takılıyor görüldü atmasına rağmen yazmalı mıyım? hep o başlattı mesajları ben ise konuşmayı devam ettirdim normalde çok konuşkanımdır aynı şekilde mesajda da öyleyim, çocugu sıkmak da istemiyorum bilemedim gercekten
- +1 yıl
Bence at yani en fazla engel atar sıkılınca 😂
Soran+1 yılne yazayım peki? bazen çok odun başkasını seviyormuş gibi geliyor bazen de beni sevmeye başlamış gibi ama umrunda olmadığım kesin🙄🙄
- +1 yıl
Sıradan selam yazmak yerine bence ilgilendiği bir şeyle ilgili mesela bir bilgisayar oyunu ile ilgili birşey sor. İlgisini çek. Sonrası gelir sanırsam. Ne kadar çok ilgi demişim. 😂
Soran+1 yıl@efsat diyebilsem, ters teperse bide kötü olur ya. kendisi youtuber 😂😂 baya abonesi var onunla ilgili bişey sorsam ne sorabilirim?
Soran+1 yılvalla bende youtuberlik şeysine bayılmıyorum ama ilgilendiği şeyler olarak bir bu var yani aklımdaa. aslında güzel cümle ama benim bu kadar cesaretim yok😂2 gün önce odunken dün bana yumuşamış olabiliyor, ertesi gün görüldü bile atabiliyor anlayamıyorum hislerini. gerci ben belki konuşmayı devam ettirir diye gülücük attım o da ettirmedi, hakettim mi acaba görüldüyü🙄
Soran+1 yıltüh be yanlıs yaptım o Zaman ama amacım devam ettirir mi değer veriyor mu diye yapmıştım geri tepti😰😰 şimdi atsam ne yazayım? ama o kadar ınstagramdan uyumayan dm atsın yazdım (o hariç herkese kapattım) gördü kaç kere ama atmadı vallahi
Soran+1 yılne yazayım peki taktik verir misiniz? sevdigimi söyleyemem ama
konuşmak istiyorum özledim de
03 Yorumla
Soran+1 yılbana karşı ne hissediyor ben bilmiyorum ama ilk defa cok güzel bişey demişti gece geç olmuştu uyuma demiştim sabah gönlünü alıcam güzelim söz veriyorum demişti, ama sabah olunca oduna bağladı kısacık konuştuk görüldü attı ben gülücük atınca, sonra whatsapptan uyudun mu yazdı 10 dakika falan konuştuk ben random attım görüldü attı, biraz ergence oldu ama instagram hikayede uyumayan dm atsın diye paylaştım hikayeyi herkese gizledim bir ona açtım, gördü ama atmadı mesaj ben atmalı mıyım bekleyeyim mi?
Soran+1 yılçok seviyorum gercekten , umarım atar mesaj
+1 yılistiyorsam atarım da, bazen atamıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılbende aynı senin gibiyim istiyorum ama atamıyorum
- +1 yıl
hak etmiyordur belki
Soran+1 yılmesajı hep o başlattı ama çok odundu bana karşı sonradan yumuşadı benim hiç cesaretim yok
- +1 yıl
at sen
Soran+1 yılne yazayım peki? nedense beni istemiyormuş gibi hissediyorum ya
- +1 yıl
aynısı bende de oluyor eminim istiyordur
klasik naber veya selam yaz
Soran+1 yıltamam insallah olumlu bişey derse yazarım buraya soğuk davranırsa ben devam ettireyim mi kapatayım gitsin mi
- +1 yıl
yüzyüze konuşmanız daha iyi olabilir
Atmam.
00 Yorumla
+1 yılHic bir sey
00 Yorumla
+1 yılevet
05 Yorumla
Soran+1 yılne yazarsın
- +1 yıl
nbysn cok özledim yazarım
Soran+1 yılşey ama çocuk beni seviyormu bilmiyorum wpde çevrimiçi sürekli, yazsam mı böyle ters teperse?
- +1 yıl
Yaz yaz bişey olmaz
Soran+1 yılyazıcak cesareti bulamadım ınstagramda hikaye kapatılıyor ya herkese kapattım bir ona açtım bilgisayardan anlayan mesaj atabilir mi acil yazdım görmüş ama mesaj falan atmadı ben kestim umudumu artık😔
Hiç bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gerekiyorsa onu
00 Yorumla
+1 yılboş iş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatmam o atsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi