:D bidaha denemicem fdfds
Doğru insanı bulamadığımızdan
Aşk genel olarak boş zaten
Eğlenmeliki lişkiler tek gerçek olan şey bence
zor bir insan olabilirsin belki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aşk boş bir şey değildir. aşkın biyolojik olarak da vücuda çok faydası vardır ama aşk aynı zamanda kalpte değil beyinde gerçekleşen bir olaydır. kalp sadece beyne yardımcı olur hormonları düzenler. ama biz her seferinde melankoliye bağladığımız için aşkı boş bişey, gereksiz bişey, ne gerek var, gereksiz acıdan başka bişey değil gibi şeylerle yaşıyoruz ve tarif ediyoruz.
Aşk falan diye bir zirvalik yok hepsi libido yükselmesi ve karşılıklı çıkar ilişkisi erkeklerin secim önceliği güzellik alimlilik kadınların seçim kriterleri para itibar ve rütbe aksini soylemesin kimse bunlar musbet şeyler yakışıklı diye züğürt erkek seven kızlar er ya da geç pişman oluyor aynı şey erkekler içinde geçerli bu durumda hangi aşktan bahsedilebilir
Gerçek aşkı bulduğun zaman boş bir şey değil de hayatının anlamı haline gelir. Düşünsene sen çok karamsar birisin diyelim , birisine gerçekten aşık olunca o karamsarlığın gider. Onun yerine çok pozitif birisi olursun. Sırf bu yüzden geçen sene salakça aşık olacağım birisini aramıştım. Neyse :D
yeminle bu sabah bu şarkı aklıma geldi sjjdjdjd aşk bir sudur iç iç kudur knkm xd
Cevap
20Cevap
İlişkide iki insan sadece vücut değil, ruhende, özgürlük olarakta bir birlerine eş olmadığından, bir birlerine tam olarak ait-sahip olmadıklarından oluyor bu. Ego var birde. Adama şebnem ferah gibi hatun baksa adriana lima bekler, kadina burak özçivit baksa brad pit bekler... Falan filan
Duygulu seksin daha zevkli olduğunu düşünsem de, ilk görüşte aşktan çok,
ilk görüşte sekse inanmaya başladım bugünlerde.
Aşk, seksin girişidir, tabiri caizse bahanesidir.
Temel nokta sekstir.
Kendini çok kaptırıp, kendini üzme.
Çünkü karşıdaki senin kaptırdığın gibi kaptırmaz kendini. Sonra o günlğk hayattan bir sebepten terk eder seni. Senin akkın bile almaz nasıl ya? lan aşk bu aşk ne parası ne yaşadığın şehri ne yaşam standardı aşk lan dersin ama o anlamaz. Yalnız kalırsın...
doğru insanı bulamıyorsun ondan..
belki.. sana görekalbine göre odur doğru olan.. ama gerçeğe bakacak olursan aslında doğru kişi o olmayabiliyor..
gerçekler..
Aşkın boş bir şey olduğunu düşünmüyorum aksine hayata anlam kazandıracak nitelikte bir şeydir. Şu çevremizde tanık olduklarımızı bu dediklerimin dışında tutuyorum onlar elbette boş şeylerdir. (istisnalar dışında)
Karşılık bulamadığından
Karşılığı bir bulsa her şey değişecek
Bazen boştur bazen hoştur aşk 😍
Çok da şey yapmamak lazım ama 😊
Aşka boş diyen insan boştur bana göre, Aşk insanın kimyasını bozan en güzel şeydir.
KIZLAR'a 1000 deve yüküyle AŞK versen gider yine, kervanın başındaki ''eşşeğe'' aşık olurlar...
Doğru insanı bulunca göreceksiniz ne kadar harika birşey olduğunu 😊
Aşk muhteşem bir şey tutulduğun zaman, kapını çaldığı zaman, ne zaman gelirse
Abi bu doğru adamlar nerde diyerekten ilk seçenek diyorum
dogru insanla alakali sanirim ve sanirim aşk herkese ugramiyor..
Gecici bir heves asık oldugunu sanir cogu kisi halbuki degil tamamen zevk ve şevhet
Aşk boş değil yaşamayı bilmeyenler öyle düşünüyor.
Öyle bir şey yok çünkü
*Gecen bol olsun.*
Doğru insanı bulamadığımızdan
Bilmem, hiç aşık olmadım.
doğru insan candır 👍👍
Aşk boş değil insanlar boş
Doğru insanı bulmak problem
aşk kimine göre hoştur ama kimine göre de boştur.
Aşk tipe boya bakarsa hep böyle olur
Sevmeyi bilmediğin için olmasın
karşılıklı değil çünkü
Çok düşündün mü bu soruyu
Aşık olmak zayıflıktan ibarettir
Doldururuz ya sikinti yok
Sevmeyi beceremediğimizden.
Çünkü aşk saçmadır insanı s. l. k yapar
he ya
E) hicbiri
Zaman gerekli
A dedim