Sevgilimi sıkıyormuşum?

Arkadaşlar sevgilimle 8 aydır birlikteyiz henüz ilk başlarda çok tartışıyorduk fakat zamanla üstesinden geldik. Şimdi sevgilim bana diyor ki bazen öyle bir sıkıyorsun ki beni kafam dağılıyor. Bir şeyi çok fazla söylüyorsun kızdığın zaman çok uzatıyorsun sıkılıyorum diyor. Bide çalıştığı için işten çıkıp eve geldiğimde sevgilimle güzel güzel konuşmak güler yüzlü karşılanmak istiyorum işte zaten çok yoruluyorum kafam da bir ton şey oluyor ama eve geldiğim zaman seninle gülmek istiyorum stresimi almanı istiyorum diyor. Ben de çok kıskanç biriyim işten çıkınca haber vermediğin de eve gidince soruyorum hemen niye haber vermedin filan diye biraz tavırlı oluyorum ya da mesajlarım ona gitmediği zaman hemen sorguya çekiyorum niye mesajlar gitmedi sana diye ona kızdığım zamanda söyleniyorum filan sevgilim bu zamana dek ciddi gördüğü bir ilişkisi olmuş sadece ama onada pek güvenmemiş zaten bana da diyor zaten ben kimseye sevgi saygı sadakat bağlılık göstermedim sadece sana gösteriyorum elimden geldiği kadar ama çok fazla sıkılmaya gelemiyorum diyor. Sizce ben yanlış mı yapıyorum davranışlarımda?
Sevgilimi sıkıyormuşum?