Seven, az belli eden, ama sevdiğini söylemeyen erkek tipi. Yardım edin?

Arkadaşlar ona çok aşığım , ilk defa bu kadar delicesine birine aşık oldum. Daha önceden sorunlar yaşamıştık hatta burda da paylaşmıştım durumumuzu. Hep uzak kalmaya tercih ettik, dayanamadık, yine barıştık. Hiç srvgili olmadık. Onu çok seviyorum o bunu biliyor. Aynı şehirdeyiz benden biraz daha büyük yaşça. Beni deli ediyor, anlamıyorum ki, ilk uzak durmaya çalıştı, duramıyor, kıskandırmaya çalıştı, neler neler yaptı, hep beni test etti. En iyi arkadaşı benimde arkadaşım olur ve ona benim için "Ben Nejla'yı çok seviyorum , o çok güzel, akıllı, iyimser ve samimi biri, ama aklım o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum." demiş, Aklı neden karışık bir türlü anlayamıyorum , ya ona beni sevdiğini söylüyor, ama bana söylemiyor üstelik k onu çok sevdiğimi bildiği halde. Onu o kadar çok özlüyorum ki, kelimeler yetmez. Düşünmeden edemiyorum ona. Üç gün önce ona bir şarkı gönderdim, mesajımı okusa bile cevap bile vermedi, çok yoğun çalışıyor, ama insan sevse cevap vermez mi. . . Ne yapacağımı bilmiyorum , ve sizce bana neden böyle davranıyor. . . seviyor mu? O belli ediyor sevdiğini, ama Boğa burcu ve karakteri çok değişik, utangaç, az korkak ve cesaretsiz , güvensiz, ne yapayım ki ben, yüzük alıp evlenme teklifi edemem heralde. . . Yardım edin, nolur canım çok acıyor.
😢😢💔
Seven, az belli eden, ama sevdiğini söylemeyen erkek tipi. Yardım edin?