Bir daha sevgilim olur mu?

Merhaba, arkadaşlar. 21 yaşımdayım. Çekingen biri değilim ama genelde erkeklerle flört edebilen bir insan da değilimdir. Etrafımdaki çoğu kıza göre bakımsız sayılırım. Gerekte duymuyorum. Elim yüzüm düzgün ve hafif balık etliyim. Boyumda 1.63. Olabildiğince standart bir insanım. Geçen sene ilk kez sevgilim oldu. Erkek arkadaşım benden 4 yaş büyüktü. Bende onun ilk sevgilisiydim. Ben bu çocukta galiba beni sevmesini sevdim. Çünkü normalde bir erkekte aradığım özelliklere sahip değildi. Üstüne üstlük yakışıklıda sayılmazdı. Ve ben madem böyle biriyim, biri sevecekse beni karakterim nedeniyle sevsin derdim. Erkek arkadaşımınsa karakterim, ilgi alanlarım felan hiç umrunda değildi. Varsa yoksa benim dış görünüşüme hayranlığını anlatıyordu, Arada mükemmelsin diyordu. Ama beni tanımaya çalışmıyordu. Şu anda da çalışıyor gibi gözükmüyor. Eskiden hep benim dış görünüşümden bahsetmeleri artık sadece kendinden bahsetmelerine dönüştü. Eskiden benim için 40 takla atardı, şimdi yerinden bile kalkamıyor. Ve onun bu ilgisizliğini görünce aslında onu sevmediğimi, sadece beni birinin sevmesini sevdiğimi farkettim. Kendimi hiç onun yanında özel hissetmiyorum ve bana muhabbetleri boş geliyor. Ayrıca hiç birbirimizi anlayamıyoruz. Çok farklı insanlarız. Tüm ilişkiler mi böyledir? Ondan ayrılırsam karşıma kimsenin çıkmamasından korkuyorum. Sizce karşıma biri çıkar mı? Çünkü ben soğuk görünen bir insanım. Lütfen düzgün cevaplar verin.
Bir daha sevgilim olur mu?