Sosyal medya ve evli çiftler?

7 aydır evliyim , bundan önceki ilişkilerimdede sosyal medya hesabı yasaktı bu benim kriterimdi ilişkilerimde. Ve şu an eşim olan öküz kocacığımada sosyal medya hesabı tabiki yasak. Ama bir kaç kere kapadığı hesabını açık görüp ayrılığa kadar konu olmuş kavga ve tartışmalarımız oldu. Sizce ben mi büyütüyorum. ? Resimlerde gördüğünüz gibi daha beş dakika öncede bu siteden diğer arkadaşlarla bunu tartışıyordum. Yani benim için yanlış birşey ve buna saygı duyup eşim olcak insan sosyal hesabı kulanmıcak nokta? Ha kullanmak istiyorsa ben yokum bitti gitti. Yani güven proglemim var eveeet. Bide ben parçalanmış bir ailenin cocuğum yani annemle babamın ilişkisi biraz böyle sosyal medya üzerinden bitti diye biliriz bu travma yüzünden ben 25 yaşında biri olarak bir kere bile sosyal medya hesabı açmadım. ? Belki bu yüzden asosyal oldum bilmiyorum cünkü günümüz insanı sosyal medyasız yapamıyor malum. Ama ben hiç açmadım ve bana gereksiz ve saçma geliyor. Neyse sizlerin görüşlerini merak ettim. Evli olsanız oturup sosyal medya ile haşır neşir olmak istermiydiniz o ne yapmış bu ne yapmış o ne giymiş bu ne demiş o kız nerde bu herif nerde. ? Bumu yani hayat. ? Ona like buna like. 🤢