7 aydır evliyim , bundan önceki ilişkilerimdede sosyal medya hesabı yasaktı bu benim kriterimdi ilişkilerimde. Ve şu an eşim olan öküz kocacığımada sosyal medya hesabı tabiki yasak. Ama bir kaç kere kapadığı hesabını açık görüp ayrılığa kadar konu olmuş kavga ve tartışmalarımız oldu. Sizce ben mi büyütüyorum. ? Resimlerde gördüğünüz gibi daha beş dakika öncede bu siteden diğer arkadaşlarla bunu tartışıyordum. Yani benim için yanlış birşey ve buna saygı duyup eşim olcak insan sosyal hesabı kulanmıcak nokta? Ha kullanmak istiyorsa ben yokum bitti gitti. Yani güven proglemim var eveeet. Bide ben parçalanmış bir ailenin cocuğum yani annemle babamın ilişkisi biraz böyle sosyal medya üzerinden bitti diye biliriz bu travma yüzünden ben 25 yaşında biri olarak bir kere bile sosyal medya hesabı açmadım. ? Belki bu yüzden asosyal oldum bilmiyorum cünkü günümüz insanı sosyal medyasız yapamıyor malum. Ama ben hiç açmadım ve bana gereksiz ve saçma geliyor. Neyse sizlerin görüşlerini merak ettim. Evli olsanız oturup sosyal medya ile haşır neşir olmak istermiydiniz o ne yapmış bu ne yapmış o ne giymiş bu ne demiş o kız nerde bu herif nerde. ? Bumu yani hayat. ? Ona like buna like. 🤢
eşler sevgililer sosyal medyayı kullanabilmeli fakat birbirine güven de verebilmeli. Kıskançlık varsa şifreler paylaşılmalı. Eğer eşin gözü dışardaysa bende olmayan ne var diye sorgulanmalı. bir sebep yoksa sakin bir şekilde konuşulmalı
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte öyle bir olay Yok bence gereksiz. Cok gerekliyse insan gibi hesap açılır saygı duyulacak bir şekilde törpülenir temizlenir o hesap. Çiftler birbirlerinin isteklerine saygı duymucak ise cift olmanın bir anlamıda yok. Sosyal medyasız yapamıyorsa bir insan ozaman benimle bir işide yok. Kıskançlık vs geçtim artık mantığım almıyor sosyal medya olayını. Mantıksız birşey facebook instragram vs.
Yooo hiçte zor değil geçmişteki ilişkilerimdede yasaktı hiçte sorun değildi. Evliliğimde sorun olucağınıda yazmadım bir kaç kere açtığına şahit oldum bu beni irite etti beyfendi. Olay bu güven sarsıcı bir olay benim için sizin için değilse saygı duyuyorum.
bu benim için değil de sizin için önemli. Madem senin için çok önemli. Eşine sevgiyle muhabbetle, seni kırmayacak şekilde söyle Sevginiz saygınız daim olsun evliliğinizde mutlu olasın inşallah
ya atiyorum kavga ettik , ilgisizim ona karsi, benden bulamadigi ilgiyi sosyal medyada arayablir boyle cok insan gordum sahsen bu sitede kocasindan ilgi goremeyrn kadin gelmis burda erkeklerle konusyo felan. skinti valla cok
Evet katılıyorum kardeşim sana. Ama geniş mideli geniş düşünceli akıl hocaları kaynıyor burası senin gibi düşünemeyen cok var. Bu yüzden kaç ilişki evlilik bitmiş. Gelmiş bana maval okuyorlar burda.
burasıda sosyal bir platform madem öyle sende bu hesabını kapat? bu nasıl bir zihniyet anlamadım tabikide küçükken yaşadıkların seni etkilemiş o yüzden böyle olmuş ama eşini bu denli kısıtlarsan va bu tavırla konusursan inan dünyanın en iyien güzel kadınıda olsan terk edilirsin. bence eşine izin ver istediğini yapsın. insanlar yasak şeylere daha meyillidir unutma
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım benim burada ben ismim soy ismim ve binlerce resmimle bulunmuyorum. Buraya gelsin madem cok önemliyse sosyal platformunuz buna birşey demem. Bende oturup onla bunla flörtleşmiyorum burda. Ama diğer sayfalardaki herşey küçük bir flörtleşme, Ha ayrılacaksak ayrılalım zaten beni bu yüzden terk edicek adam istediğini yapsın. Senin bakış açın buysa saygı duyarım demekki için hiç gıçıklanmaz eşini başka bir kadınla chat yaparken görmen veya resimleşmeleri şakalaşmaları vs vs. Tamam. 👍🏻
ne alaka her sosyal medya hesabı olan milletle mi flörtleşiyor örneğin instagram sadece istediğin kişileri takip edebilirsin ve istediğin kişiler seni takip edebilir. bence kocanı rahat bırak eğer gercekten seni seviyorsa bir sürü kızda ona yazsa cevap vermez zaten
Canımmmm resmini like eden kişi altına iltifat eden kişi sana meyilenen kişi sana ne yapmış oluyor flört sayılmıyor mu sende ona karşılık verince. Yemişim sosyal medya hesabını. Sen kabul et sevgilini eşini öyle ben edemiyorum kusura bakma. Lütfen tesekkur ederim yorumlarin icin. Renkler zevkler tartisilmaz
travma sonucu olduğunu söylüyorsun hemde bu durumda yanlıs birşey olmadığını haklı olduğunu söylüyorsun. travma sonucu oluşan bütün davranışlar hastalıklıdır.
Canım travma sonucu bu düşüncelere girmiş ola bilirim ama mantık süzgecinden geçirince doğrularım bu benim, sen neden kabul edemiyorsun ki seninle bir ilişki yaşamıyorum ben, ben senin görüşüne saygı duydum teşekkür ettim. Git doktora falan demedim yani geniş midelisin diye. Ben böyle düşünüyorum bütün erkek arkadaşlarımda kabul etmiştir bunu hiçte sorun olmamıştır. Şimdi eşim bir iki kere açtı hesabını beni delirtti bunu paylaştım. Tamam iyi geçeler sana.
evliyim ve buradayım sorunlarımı çözüyorum kafadengi insanları dinliyorum anlatıyorum vs sen haklısın yani sıkılınca daha mı iyi
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Övüyormusum sövüyormusun arkadaşım anlamadım? Burası başka ben instagram facebook gibi şeyleri diyorum. Benim eşim zaten hayatta buraya gelip derdini açmaz. Ama diğer sayfalar kişisel alanda cok açık sayfalar. Direk senle alakalı yani ismin soy ismin binlerce resmin. Bana bu yanlış ve ters geliyor.
Tamam iste eşinle dertleşemiyorsun sevgilinle paylaşamıyorsum bütün sorun burda sonra sosyal medya hesabına girdiğini düşün aaa fotosu güzel bir kadın seni dinliyor anlıyor hopppp bir baktın ki kendini ondan alı koyamıyorsun ne oldu sevgiline eşine boynuzu yedimi yediiii. bir cok ilişki bundan dolayı bitiyor mu , ? Evet bitiyor. Ben sadece misal verdim. Bunları yaşamak istemiyorum herşeyi benimle paylaşsın etsin isterim. Benimde kafa bu yani. Başka türlüsüne katlanamam. İçim almıyor.
En İyi Cevaplar