Evet sorumuz sosyal medya hesapları, hayatımızın tamamen içinde bakalım kimler kontrol ediyor ve nasıl yapıyorsunuz?

Erkek arkadaşımın sosyal medya hesabının şifresini almayı kontrol etmeyi düşünüyorum evet ama henüz cesaret edemedim istemeye
Evli insanların sosyal medya hesabı olmamalı. Günümüzde her türlü iğrençlik mevcut.
evli insanların sosyal medya hesabı olmamalı bu aldatmaya bir kapı açar
Bu kadar basit işte. Bende bu mantıktayım ne kendim kuşanıyorum nede eşime kullandırtıyorum ama gel gör ki bir kaç kere açtığına şahit oldum. Ve bu yüzden ayrılma kararı aldığımı bilirim. Ama sonra kapatıp özür falan diledi ama güvenimle oynadı. Artık güvenmiyorum.
@Black-Butterfly sosyal medya için ömür boyu beraber olacağın eşini üzmeye değer mi?
Ya kardeşim kendinde yazmışsın ya işte eşim olda kullandırtmam diye? Ne demek üzmeye değer mi. Ne işi var sosyal medyada bini adet resmi ve bir sürü kadın arkadaşı falan? Ben boynuz yiyemem arkadaşım kim yemek istiyorsa yesin yedirtmem yani. Ayrılız olur biter gitsin ozaman açsın sosyal hesabını. Benim midem geniş değil o kadar.
Ne sosyal medyaymış arkadaş ya ne meraklıları var.
@Black-Butterfly biraz abartmamismisin? Yani direk ayrilmayi dusunecek bir sebep olmamali diye dusunuyorum ben 🤔
Saygı değer arkadaşlar. Ben kıskanç bir hatunum öyle bin tane resminin altında ıvık ıvık kadın yorumları kadın arkadaşları çekemem sosyal medyasını yemişim. Benimle olcak adam sosyal medya diye birşeyi olamaz. Ne kadar geniş olmamı bekliyorsunuz. Başından beri söyledim adama zaten ozaman kapatmam diçekti ayrılcaktık yani evlendikten sonra yan çizmenin anlamı Yok. Ben bir hesap açsam yüzlerce erkek arkadaşım olsa resimlerim olsa öyle abuk abuk bunu doğrumu karşılıcaksınız. ? Hayır hayat böyle geniş oldu diye bende mi olayım ayak uydurma amaçlı nedir yani. Bide bana açma demedim sana hesap falan ağzı yapıyor. Şeytan diyor harbiden aç bir hesap görsün sosyal medya neymiş ama kendimi yormak istemiyorum böyle zırvalıklarla.
Abartılımı cidddn? Durun ya harbiden bunu soru yapıp sorcam şimdi. 😅
@Black-Butterfly 😂 sor bakimm. Ama biz boyle soz geciremiyoruz banada ders ver elin degerse..
Valla ben direk ayrılıyorum diyorum öyle sessiz kalıp oturamam bacım. Çekemem sosyal medya falan.
Kendimi kontrol edemiyorum ben pek sabırlı biri değilim yani. Açtım soru bakım geniş insancıklarımız neler diçek. 😒
@Black-Butterfly yok yani işte hiç birşey eşimden daha değerli olamaz diyorum sosyal medya da neymiş la sosyal medya nedir ya ne isime yarayacak. Eşim bir ömür benim yanımda olacak. Ben evlenebilsem varya eşim ne derse onu yaparım sözünden hiç çıkmam bende böyleyim işte huy meselesi
@Black-Butterfly Senden korkulur :D
Aferim çocuklar siz iyi bir eş ola bilirsiniz. Allah karşınıza istediğiniz gibi eşler nasip etsin size. ☺️
ruh hastası bence onlar yaa
öyle birisi ile hayat yaşanmaz
Cevap
25Cevap
etmeyen kıza denk gelmedım daha hatta sevgılım olmayanlar bıle cok sık takıp edıyor anlamadım gıttı
sende cok takıp edıyorsun degıl mı :)
sadece bır gozmu gezdırıyorsun yanı ;)
hmm anladım full tarama dıyorsun yanı :D
Hayır etmiyorum. Eden varsa güvenle alakalı bir problemi vardır.
Esim olursa asla kontrol etmem bu ese saygisizliktir evlilik ortak yasam ve guvene dayanir
karsilikli sadakat ve guvene bagli dunya guzeli yakisiklisi gozunun onundedir
eş ve ya sevgili durumunda sosyal medya hesabı kullanmaya devam etmek cahil insanın işidir...
yok ki yıllardır arıyorum huzuru mu ama bulamadım olsa da etsem demi
yok. güvnmyrsa ayrılsınn
Cok nadir bakiyorum onda da soruyorum
Yoo. Iki yillik evliyiz. Ben kendim instagram facebook kullanmiyorum. Onunkine de meraktan bakiyorum. Soruyorum da bakarken. Guvenirim sikinti yapmam
Kullanabilir neden kullanmasin ki kotu birsey yapmiyo sonucta. Ben 5-6 aydir kullanmiyorum. Hepimiz can sikintisindan vakit gecirmek icin sosyal medyada takiliyoruz elbet o da takilsin hakkidir. Kotu bisey yapmayacagina kendimden daha fazla eminim :)
Cok sukur oyle bir sorunumuz yok. Baski yapilmasi yanlis bence cunku baski insani yanlis yapmaya yonlendirir
İkisi de yok, olsaydı da etmezdim.
Erkek arkadaşımın böyle bir takıntısı var ve bazen çileden çıkartıyo
hayır..
gereksiz stress sebebi..
Hiç etmem takılır kafasına göre
Giriş yaparak kontrol etmem
yok yaa banane onun hesaplarindan
Yoo.. lüzumsuz saçmalıklar
sevgilim yok eşimde yok
vardir öyle psikopatlar.
guven yoksa zaten devam etmem
Paranoya ya sebep oluyor
Etmem
Olsa ederim
Al benimkini veriyim kontrol et bir arkadaşa bakıcam de sonra çık. :D
@DoctorTruths puff 😒
@İamedyline Takılıyorum ya atarlanma hemen :D
@DoctorTruths tamam 😕
@İamedyline Üzülme benim de sevgilim yok. Benim gibi tiplerin sevgili bulması biraz zor da, sen rahatlıkla sevgili bulabilecek birisin bence. Kendine güven bu konularda.
@DoctorTruths üzülmüyorum istemediğim için yok.
Sen de. bulursun abartma.
İyi. akşamlar 😇
En iyisi, isteme. Ayrı dert zaten.
Abartmıyorum, yani kendimi tanıyorum. Çok değer veriyorum o yüzden kaybediyorum.
Sana da iyi akşamlar dostum. :)
güven olduğu icin. aklima bile gelmez
öyle bir derdim yok :)
bana ne artik ondan!
Burası Türkiye :D
Sosyal medya kullanmıyoruz
eşim yok kafam rahat
Etmm isim olmaz
sosyal medyada yokki
ben ediyorum azıcık
kadınların %99'u
Yok.