Kokladıkça koklanılası, kalıcı ve etkisi uzun süren bir parfüm önerisi? Görseldekiler hariç tavsiye verirseniz sevinirim bunları Yen'i aldım kokuları çok hoş ama beyaz tenli olduğum için kalıcı durmadı
En zor erkeği bile peşinden sürükleyen bir parfüm öneriniz var mı bayanlar için?
Bvlgari 350 400 idi sanirim oyle hatirliyorum digerlerini hatirlamiyorum su an ama bence sizin icin en uygun olani yves roche nin ciceksi hafif kokulari kalicidir onlari tercih edin
senin icin aksiyon baslasin o zaman onunden gec bir anda yon degistirr gibi saclarini onun yüzüne savur olayi bitir. illa parfum olsun dersen de alcol orani yuksek bisi alman gerek onlarda bir maaas dem2k en etkili hangisisence birisi bilincaltinda kalir digeri siradanlikta kalir
Doğru diyorsun uygulayacağım aynı şehirde olursak😅 maddi sıkıntım yok alkol olayı baya bir araştırılacak gibi... bakalım ya hionotic in orjinalini edp sini okudum erkekler baya baya etkisinde kalmış onu alsam mu acaba bilmiyorum
yapacagin eyleme o denle para yatirilmaz anlaminda bir plan yaptin ve neleri getirecek neleri goturecek saglikli mi sağlıksız mi sonucu olacak anlaminda dedim. allah daha cok versin olsun. duz mantigiz ya biz o yuzden dedim. her erkek kokuyu almasi yeterli bir sebebtir. radarlar acilir ruzgarin uzaktan bile getirdigi kokunun pesine kosup eli bos doneni bile duydum 😂ne kadar akilda kalir bilemm uzun vadede her zaman subliminal etki tepkidir aslinda fransiz markalarda daha cok alcol vardir seceneklerini azalttim 1.000.000 dan sadce 20 sine baksan istedigini bulursun zaten ✔✌🎊🎉
Dışardan bakıldığında da ya tanımadan önce sıradan görüp sonradan bana zor gelen biri olabilir ki öyle de bir durum. Zaten konum bu değil parfüm önerisiydi neyse teşekkürler
En İyi Cevaplar