Denk gelip de çok güzel kokuyor dediğiniz ya da kullandığınızda olumlu sonuçlar aldığınız erkek parfümü önerileriniz nelerdir?

Denk gelip de çok güzel kokuyor dediğiniz ya da kullandığınızda olumlu sonuçlar aldığınız erkek parfümü önerileriniz nelerdir?

Creed aventus daha beğenmeyeni görmedim.. Nerdeyse her ortam için sıkılır baymıyor.. . kokusuda bayağı kalıcı..
Ağır bir koku arıyorsan böyle arada sıkayım ciks olsun farkedıleyım birazda afrodızyak etkısı olsun kadınları etkılesın dersen Tom Ford 'un Black orcidi senlik
Cevap
5Cevap
Hazır kış geldi o yüzden tom ford Black orhid derim yok o eskidi yok kıro kokusu diyenlere bakma sen ben bugüne kadar beğenmeyen kız görmedim hepsinin dibi düşüyor direk bir ortama girince kendini belli ediyorsun daha geçen hafta Starbucksa gittim orada çalışan kız bile sordu markasını çok beğendiğini söyledi 😉
Yves Saint Laurent edp olanı , Dior Sauvage , Paco Rabanne İnvictus, Valentino Uomo born in Roma , Dior Fahrenheit. Hepsi , erkeksi , seksi, baymayan kokular yaşlı kokmuyor ağır değiller .
Niveanın şişede satılan spor parfümü. Deosprey gibi.
Mad W192
Kış için la nuit de l'homme
Yves Saint Laurent EDP:
Jean paul gaultier
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?