kız erkeğe aylar sonra konuşalım derse çocuk bulaşmayı sevmezse kabul eder mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer daha önceden yakınlaşma olduysa aranızda eder ama seviyeli bir arkadaşlık varsa önceden şimdi etmez sevmiyor olsa
09 Yorumla
Soran+1 yılseviyeli bir arkadaşlık yani aralarında yakınlaşma olmadi öyle.
Cevap sahibi+1 yılAralarında derken demek ki senin başından geçen bir olay değil sen nerden biliyorsun olup olmadığını arkadaşın gelip sana anlatacak değil ya
Soran+1 yılya benim o kız
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevmese bile hala duygu vardır içinde
Soran+1 yılbu arada benim yakınlaşmak istemediğimi de biliyor
Soran+1 yıldaha önce bu yüzden buluşmak istemedi şimdi tamam dedi şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılO zaman buluşup şansını deneyecektir 😅
Soran+1 yılya asla yapmayacagimi didar bir kız olduğumu biliyor
Soran+1 yılzamanında yakınlaşmak istemem diye gelmedi bile yanıma şimdi de arabaya binmezsin sen çay bahçesinde buluşuruz fedi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Buluşur Sevmiyor Sadece konuşmak için ne dicek bu diye
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir tip değil daha önce de bulusalim dedim opmezsen gelmem dedi opmem dedim gelmedi..
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılbulusrlar anam buluşurlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Gelmesi için tek bir yol var
067 Yorumla
Soran+1 yılyakınlaşmak mı
Soran+1 yılakşam bulusmadik
Soran+1 yılbenim geceleri dışari cikmadigimi biliyordu birde 10 da dedik dalga geçtim sandı galiba
Soran+1 yılhayır anlamiyormusun bulusmadik
Soran+1 yılaman salla engelledim
Soran+1 yılo sevse de sevmese de karşıdaki kıza tek o amaçla bakar.. dul ve evli kadınlarla arkadaş hep zaten.. güzellik çirkinlik önemi yok asla
Soran+1 yılgururunu hiçe sayıp yuzsuzce mesaj attın diyebilirsiniz ama iyi ki yaptım gerçek yüzünü tam anlamıyla gördüm artık asla bakmam.
Soran+1 yıl21 26
Soran+1 yılgüzel ironi dediğin ne 😊
Soran+1 yılha birde
Soran+1 yılben sabah laf soktum engelledim ama birdaha seni bulamasın yapmayı unuttum 😏 sonra yapayım dedim çıkmadı ama arama kısmında çıkıyor
Soran+1 yılevet 😄 hatta çok ağır yazacaktım ama aynı ildeyiz çokta şey yapmamak lazım dedim 😂 sadece oyun oynayacak baska insan bul kendine bu yaşları geçtim ben notunu verdim sana dedim
Soran+1 yılugrasmam kimseyle dedim birde
Soran+1 yılya adam olan sevdiğini uğraştırmaz ki zaten 😂
Soran+1 yıliyi laf etmiş miyim sence hafif mi
Soran+1 yılsen kendi kalitendeki insanlara layıksın ben daha iyilerine yazacaktım 😏 ama işte yürek yok 😂
Soran+1 yılyok bunun egosu çok böyle şeyleri hazmedemez reddedilmeyi falan takipten çıktım diye engellemişti eskiden düşün yani
Soran+1 yılaman yine de o reddettim sansın zarar verebilir yoksa biraz tehlikeli yani
Soran+1 yılbiz konuşmuyorduk en son iki ay önce takipten çıktım. dün yazmıştım ilk kez
Soran+1 yılya aklıma geldi seviyordum ama eskisi kadar değil.. takipten çıkma sebebim de evli bir kadın fotoğrafına yorum atmıştı
Soran+1 yılne diceksin buradan yazabikirsin
Soran+1 yılçocuk ucani kacani affetmiyor işte anla 😂 evli bekar nişanlı farketmiyor.. ben ona arkadaşlarından tanıdığım birkaç kız dedim ve bir baktım kızları takipten çıkmıştı..
Soran+1 yılseviyordum ama o tür şeyleri kabul etmiyordum.. sadece yazmadığı halde mesaj atıyordum yuzsuzluk gelebilir ama gercek yüzünü görmem lazımdı 1 yilim böyle geçti çünkü 😏 tanismak için var gücüyle uğraştı ona dindar biri oldugumu defalarca vurgulamistim yanj de cazip geldim işte..
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılama pişman olduğum tek şey mesaj atmak 😏 zaten başka da birşey kaybetmedim
Soran+1 yılnasıl zevkli ya
Soran+1 yılo benim için artık bitti asla olmaz 😊
Soran+1 yılaslında biri var ama durum karışık 3 yıllık arkadaşlığımız var..
Soran+1 yılarkadaş gibi değildik abi gibi beni koruyan kolluyan biri.. beni arardi acmamistim başkası olsa der ne halt ediyor bana dedi ki sözümü dinle bak boş şeylerle uğraştığını biliyorum ama kendine edersin dedi.. bazı arkadaşlarım kötüydü onlarla buluşma hatta benimle de buluşma otur ananın dizinin dibinde derdi
Soran+1 yılyılbaşı akşamı mesaj attım çünkü hayatımda beni yargılamadan dinleyen ne yaparsam affeden biri. aşk sözü yazdım wp sevgilin var galiba dedi kiskandi bende donmedim ona
Soran+1 yılya buluşalım dedi dedim ailem kızar dedim gizli gelmiceksin zaten kapindan alicam gorucekler beni akşamda kapına birakicam diyordu
Soran+1 yıltek sorun tıp bakımından beğenmiyorum 😏 yoksa bu çocuk benimle tanışmaya zorlayinca ilk babam sonra o geldi aklıma aramak için
Soran+1 yılsarışın yeşil gözlü cusseli tam kaba dayı yani
Soran+1 yılesmer uzun boylu ince severim fit yani
buluşur neden buluşmasın
02 Yorumla
Soran+1 yıleskiden bulusalim deyince opmezsem gelmem dedi bende olmaz dedim gelmedi. şimdi tamam dedi soru sormadı yakınlaşmak istemediğimi de biliyor
kabul eder tabı laaa :) sakın yapma
018 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılyok benim yakınlaşmak istemediğimi biliyor bu yuzden bulusmamisti bir kere gel deyince şimdi de sen arabaya binmezsin çay bahçesine gidelim dedi hatta
Soran+1 yıldindar bir kızım farkında zamanında gelmedi yanıma çağırınca umut vermemek için şimdi tamam dedi ama
Soran+1 yılniyeti kötü değildir demi? birde o söyler zaten biraz açık sozludur opersem gelirim falan diye şimfi sormadi
Soran+1 yılyapmiyacagimi bilir ve zaten yapmam. evlilik niyetim olduğu bu en baştan dedim
Soran+1 yılben buluşalım dedim zaten 😏 konuşalım dedim sizin evin oradaki cay bahçesine gelirim dedi...
Soran+1 yılhangi erkeği denesen zaten yapar 😊 kendimi ateşe atamam 😂
Soran+1 yılzorla yapmaz ki birşey
Soran+1 yılgelmedi
Mecburiyet varsa bulusur
00 Yorumlasevmek icin hepsini yapar
00 Yorumla
+1 yılKabul edebilir medeni biridir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılErkek bu her yaptı yapar
00 Yorumla eğer hiç sevgilisi olmadıysa yapar
012 Yorumla
Soran+1 yılbenimle yakinlasmayacaginin farkında ve evlilik niyetim olduğunu da biliyor eskiden umut vermemek için bir buluşmaya gelmedi
Soran+1 yılopmezsem gelmem dedi olmaz dedim gelmedi.. şimdi konuşalım dedim çay bahçesine gel sizin oradaki dedi
Soran+1 yılniyetini söylüyor açık açık ama
Soran+1 yılbirde ben demezsem dokunmuyor toka da yapmıyor
Soran+1 yılevet eskiden bir kere buluştuk
Soran+1 yılsarılmak istedi kabul etmedim tamam dedi
Soran+1 yılyapacağı şeyi söylüyor
+1 yılben etmezdım
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi sevmediği birine insan vakit ayırmaz
- +1 yıl
tabiki de vaktim değerlidir :D
+1 yılEdebilir...
00 YorumlaErkek bu..
00 Yorumlacikari varsa buluşur
015 Yorumla
Soran+1 yılyapmayacagimi biliyor daha önce opersem gelirim dedi hayır dedim gelmedi şimdi konuşalım dedim tamam dedi çay bahçesinde
Soran+1 yılburadan yazarsan sevinirim
Soran+1 yılyani konu biz olurduk tabi.. ama mesaj atmadı gelmedi gelmicek olsa gelmicem ben tessekurler teklifin için derdi ama..
Soran+1 yılama gelmedi :/
Soran+1 yılevet çok.. odundur yani öyle kirilmayim diye geleyim demez ne bileyim ya gece yine ağlarım sabaha kadar..
Soran+1 yılumursamasa gelicem demez nerede kaçta diye sordu
+1 yılbuluşur bence
09 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
öylesine işte
Soran+1 yılama kızın ona aşık olduğunu biliyor önceden umut vermemek için bir kere buluşmayı kabul etmedi
- +1 yıl
demekki ozaman başka biri vardı ondan kabul etmemştr şimdide yoklukta olduğu için kabul ediyodur
Soran+1 yılyakınlaşmak istedi kabul etmedim gelmedi şimdi buluşalım dedim tamam dedi hatta arabaya binmezsin sen cay bahçesine gidelim dedi..
- +1 yıl
işin sonu kötüye gideblr ama yinede sen blrsn..
Soran+1 yılçay bahçesinde mi.. ayrıca ben istemiyorum deyince asla yapmaz toka bile yapmadı ilk buluşmada
Soran+1 yılseni hicbirseye zorlamam der
- +1 yıl
Ozaman istyrsan bulus
Menfaat içinse evet
05 Yorumla
Soran+1 yılyakınlaşmak istemediğimi biliyor..
Soran+1 yılhatta sen arabaya binmezsin çay bahçesine gidelim dedi
Soran+1 yıleskiden bir kere böyle buluşmak istemedi yakınlaşmak istemiyorum diye umut vermemek için birde şimdi tamam dedi
+1 yılbulusmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılbu arada benim dindar bir kız olduğumu ve yakınlaşmak istemediğimi de biliyor zamanında bir kere buluşalım dedim gelmedi umut vermek istemedi herhalde birde şimdi tamam dedi hatta arabaya binmezsin çay bahçesi ne gidelim drdi
- +1 yıl
senden faydalancak olabilir gitme
Soran+1 yılçay bahçesinde mi 😂 arabasına binmem diye teklif bile etmedi hiçte binmedim
- +1 yıl
bu aksam cay bahcesi yarin 1 hafta sonra araba
Soran+1 yılbuluştuk bir kere sarılmak istedi hayır dedim tamam dedi yapacağını söyler
- +1 yıl
senden faydalanmak istiyooo uzak dur
Soran+1 yılama evlenmek istediğim biliyor bu yüzden bulusmuyordu neden şimdi tamam desin? sen nerede buluşalım dersen tamam diyor.. gideceğimiz yer aile yeri
- +1 yıl
zamanla yola gelcegini zannediyo seni kendine baglaraa 1 ay sonra arabasina da binersin
Soran+1 yılarabasına binmek sorun değil korkmuyorum çünkü zorla birşey yapmıyor ama bir yıl olacak hep böyle yani değişmem ki
- +1 yıl
belli olmaz seversen canin ayip seyler isteyebilir belki engel olamazsin kendine bence dikkat et
Soran+1 yılkardeşim o kadar ağlıyorum onsuz olduğum için ama Rabbimin sevgisi daha ağır geliyor.. haramda huzur olmaz. bu gecede bazı şeyler soylucem bulusursak
- +1 yıl
iyi uzak dur iste
+1 yılSeftalisini yemek icin Evet
02 Yorumla
Soran+1 yılaramızda öyle birşey hiç olmadı yapmam diye de söyledim
Soran+1 yıldaha önceki buluşmada
+1 yıleder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılbuluşlur
00 Yorumla yapar öyle şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Yoklukta belki...
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem