Erkekler, Eşini çırıl çıplak plajda gezdiren biri eşini gerçekten seviyor mu?

Kapalı biri değilim, ki bu konulara günümüz süslümanlarından cok daha hassas yaklasiyorum cunku kendileri plajda bikini ile dolasip disarda bas baglayabilen tipler 😃
Herneyse konuya donersek esini ya da sevgilisini bikini veya mayo ile yuzlerce erkegin onunde sergileyen bir erkegin esini ya da sevgilisini gercekten sevdigini dusunmuyorum. Çünkü seven erkek kıskanır normal yolda verdigi firikikleri bile kıskanan bir erkek esini ya da sevgilisini nasıl plajda ciril ciplak dolastirir ki? Bunun din ile alakasi oldugunu da dusunmuyorum musluman olmayan bir erkekte sevdigini kadini yuzlerce abazaninn icinde rahat dolastirmamali... aslında bayanda rahat olmamali bir yerlerde otururken eteginizi cekistirirsiniz firikik vermemk icin ama plajlarda ciril ciplaksiniz yataktaki halinizlesiniz. Bu ne tezatlik...
Kesinlikle esini ya da sevgilisini bir yerleri her zaman kalkik olan itici erkeklerin arasinda bikini ve mayo ile gezdiren erkeklerin eslerini sevgilileeini ciddi anlanlmda sevdigini dusunmuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Midesi geniş olmamalı br insanın ya 😂 bunu kabul eden erkek arkadaslar tamam siz eslerinizi bikini ile tanga ile yuzlerce erkegn arasinda gezdirin onunde gectigi her erkegin ici gecsin br yerleri kalksın ve soyunma kabinine gidip esinizi ya da sevgilinizi hayal ederek osbir cekip hunharca bosallsin... ne ahlaksızsıniz ya, gercekten sevmiyrsunuz kendiznizi kandirmayin 😙
Erkekler, Eşini çırıl çıplak plajda gezdiren biri eşini gerçekten seviyor mu?