''Masum kız'' ifadesi size ne anlatıyor?
Masum kız kimlere, hangi tavırlar içerisinde olanlara denir?
Masum kız kimlere, hangi tavırlar içerisinde olanlara denir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tipinden dolayı söylenebiliyor genelde ama işte tipe kanıp masum deyip aldanırsan günü gelir arkandan sokar hançeri :D
Bence bu karşıdakine doğrultulabilecek bir suçlama değildir. Eğer sen birini masum gibi görüyorsan, karşındaki neden böyle görünüyorum hemen gidip saçımı boyatayım ya da dövme yaptırayım demez senin düşünceni değiştirmen için. Şahsen insan beklentilere uymak zorunda değildir. Fakat bazı insanlar görünüşünün altına saklanıp ikinci bir kimlik oluştururlar senin bahsettiğin bu olsa gerek. Açıklama gereği duydum çünkü ben ne kadar kötü bir insan olmasam da ya görünüşümün masumiyetinden dolayı insanlar tarafından yaptıklarım abartılıyor ve bu beni sinirlendiriyor.
''Fakat bazı insanlar görünüşünün altına saklanıp ikinci bir kimlik oluştururlar senin bahsettiğin bu olsa gerek.'' Tam olarak bu ve çok güzel bir cümle kurmuşsun. Bu arada baya baya sorun yapmışsın bunu kendine galiba, uzun uzun anlatmışsın.
Aslında eskiden sorun yapmıştım, şimdi genellikle pek önemsemiyorum.
Sorun edecek çok az şey var zaten böyle basit şeylerle doldurma aklını. Dünyanın büyüklüğü yanında insanın varlığı yok sayılacak kadar önemsiz ve bu önemsiz insanların dert edindikleri şeylerse bir o kadar daha önemsiz gibigibigibigibigi :D
masum kız ruhu temiz, bedeni temiz kalbi sağlam olana demir
Hiç erkek arkadaşı olmamış
Çok güzel flört eden insanlar gördüm :))
O senin gorduklerin saygı duyarım
Cevap
3Cevap
Sadece dürüst
Eminim ki para karşılığı cinsel anlamda karşısındaki erkeği doyurabilecek Dürüst kadınlar vardır?
Bana denir
çok masumum
Masum kiz yoktur
masumiyet nedir o halde sizin için?
senin için önemli olan bizim için ne olduğu mu yoksa gerçekte ne olduğu mu? yürü git şurdan akşam akşam küfrettirme
Cevap vermek zorunda değilsin fakat kaba davranamazsın.
davranırım nolcak?
Aslına bir şey olmayacak sadece toplum tarafından böyle adlandrılacaksın. Bu da senin için önemli olmadığına göre kısaca bir şey olmayacak.
toplumun ne dediği neden umrumda olsun ki?
Bazen hiçbir şeyi önemsemediğimizi düşünürüz. Sonrasında baskı altında kalırız ama yine de umrumuzda olmadığını iddia ederiz. Bence böyle değil tabii. Küçük de olsa büyük de olsa bir zaman ve bir ölçüde rahatsız ettiği zamanlar olabilir. Tabii seni etmiyor sen boşver.
baskı altında kalmak tehlike alarmından dolayı sadece yoksa bişey olduğu yok birşey ifade etmez
Toplumumuzda (toplumsal) baskıdan dolayı intihar eden insanlar az değildir. Aynı zamanda stres de oluşturur. Sana katılmıyorum ama sen de istediğin gibi düşünebilme özgürlüğüne sahipsin. Toplumumuzdaki diğer insanların aksine, sen bilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar