Bir erkek neden sevdiği halde barışmak istemez?

merhaba arkadşlr benim 7 yıl kdr ayrl barş süren ilşkm 8 ay önce kadr btti. en baştn alrsak lisde snf arkdşmdı gerçk olduğnu düşünydm aşkımzn lise btti ayrıldk. Sonra ben üniversiteyi kazandım farklı bir şehire gittm. O benden 2 sne snra kazndı ünivrsityi. Hernyse lise bitiminde leyla gibydim aptl aşık gbi sevn tarf bn kaçn tarf o olmştu. Belli ki haddindn fzla değr insanı hakkatn değiştrydu. Lise bitimnde soğk davranmya başldı ve küçk bir bahane yüzndn bitirdi ilşkimzi. çk üzgündm gerçektn ayrılk üstne farklı bir şehire gidp alşmk zor oldu benm içn. Snra üniverstyi kazannca mesaj attı tebrk etti faln ara ara öyle konuşydk ama ben bya safmışm o zamnlr çünkü ne dese inanıydm. Ve geri dönmesini istiyodm, vazgecilmz olduğnu blli ediydm. Yalvarmışlığm bile oldu hatta tekrr barışalm diye. Baktm olmsz cevp veriyo bnde onsuzlğa alışmya başlmk en doğrsu olduğnu düşündm. Yazmdm bir süre. Ne zamn yazmasm kendini hatırltmk içn bayrmlr kandiller vs mesaj atıydu. Sonnda yazdı ve güzl şeylr yazınca bnde hemn yumuşadm hala seviyorm yazıyodu ama bn yumuşynca bizden olmz mutsz oluyorz falan diyodu. Ben bu arada üniversite 2. yken mesajlaşrkn öğrndm ki konştğu bri vrmş benim jetn dştü ve onu hakkatn silmş gibydm vzgçtm bnuda hisstti. Bu kzla bz ayrldktn bir sene snra faln dört beş ay çıkmşlr ünivrste için dershnye gidydu dershandndi o kız. bu arada sonra dershane bitince kza bn eski sevglmi unutmdm onn için Aydnda ünvrste denicm dyo ve ayrılyo bu arada Benide zorda olsa ikna edyo barışıyz. Aydnı denyo olmyo snra yakn dye muğlyı denyo kaznyo. Gzl bir iki sne kadr birlikte oluyrz lisdki ayrlkta benim pislğmdi dyo pişmn oldğnu söylyo. snra bnde güvnslk oldu ona krşı yaz tatilnde memlktte olsk ble üç bş kz görşydk istkli değldi snki kndmi değrsz histmye bşldm ve ayrldm. Smdi yenidn bna mesaj atyo seviyrm ama olmck dyo bnde esksi gb yne knştğu bri mi vr dye dşnyrm kandrldğmı düşndkçe soğuyrm. çkta kısknç dha yni şrtlu bir fto koydm dye snaptn silmş. Ne olblr amacı?
Bir erkek neden sevdiği halde barışmak istemez?