Sevgiliniz gülsün, hoşuna gitsin diye attığınız mesajlar var mı ?
Varsa paylaşırsanız sevinirim ..
Varsa paylaşırsanız sevinirim ..
Benim kimseye atmaya şansım olmadı bu mesajı o yüzden beyenir misin bilmiyorum ama yazacağım.
" Bendeki değerin anayasının ilk üç maddesi gibidir;
1-Değişmez
2-Değiştirilemez
3-Değiştirilmesi teklif dahi edilemez "
:) Nasıl?
Güzel :)
bi mesaj vardı sizin memleketinizde senin gibi kızlar varsa ordan evlenlrm filan ufak bir espriydi çok gülmüştü :)
Pek anlamadım desem :)
sizin memleketin kızlarıda çok güzelmişya dedim böyle oda ufaktan da olsa gülmüştü :)
aslında orda kendiside bişeyler söylemişti espri olarak da aklıma gelmedi gitti nyse gelnce söylerm :)
Haaaa :)
hee durdurgeldi aklıma ben dedim ki sizin memleketin neyi meşhur dedim oda kızları dedi :D hem kendi hemde ben güldümştüm :D
günaydn aşkm
sanada günaydın aşkım
ahahahhaha hadi gülün bak :D :D en :D komik :D anımızı :D yazdım size :D :D hdfjkh
mesaj degilde hediye olarak buradaki bir arkadasin tavsiyesiyle inek cani almistim
Çan mı ? :O
evet :D burda biride almisti bende aldim kiskanipta otlarla susledim guzel bir kutu yaptim kutuyu gören icinde cok degerli bir saat falann var sanardi ama inek Çaniydi :D
surekli ökuzum dedigim icin sevindi bilseydim daha önce alirdim gulmekten karnim agridi dedi sarildi öptu cok seviyorum dedi cok hosuma gitti <3 ne hediyeymis ama cok uydu ona cok mutlu oldu
Beğenmiş işte ne güzel :) Benimki pek beğenmez :)
ökuz diye diye ökuz oldu benimki gercekten ökuz ama :D seninki degil sanirim
Cevap
8Cevap
bi keresinde normal diyeceğime nor MAL demiştim mesajlarda normal yazdığımda normalmi :) yazıyor :D konuşurken anlatıyorum anlatıyorum gözlerimin içine bakıyor ne diyo ben anlatıyorum ne diyo anlatıyorum ne diyo :D
Ben onu desem biter heralde :) en nefret ettiği kelime :)
Yok MAL :)
Tabi her gün nasrettin hoca fıkrasi anlatiriz birbirimize.
Fıkra mıı
genelde güzel cümleler söylerim salak salak sırıyomuş öyle diyo ama kahkaha tarzında değil aşık insanlar güzel bir şekilde güler o ondan işte :)
mesaj yokta çelenk göndermişliğim var hiç çiçek almıyorsun demişti 3 sene onun yerine 3 senede sonrası için toptan dedim yolladım
Ne güzel :D
sevgilim yok la benim olsa da iğrenç espriler yapsa keşke
bebikim yirinn günaydın falan <
Ona daha çok yawrum derim :)
öyledr ya çok güldn demi djhbffdg
aynen öyle ne kadar heycanlı gül gül ölyrm her gün jkbfkjdg
Öyle mesajlar atmayalı uzun zaman oldu.
çişim geldi sonra devam ederiz
sewqilim yokki...
Olduğunu düşün ne yazardın ? ;)
düşünüyorum...
Bekliyorum
ikimizde birbirimizi yormayalım sorun qüzel ama? yok öyle mesajdan anlayacak birisi sonra hep üzülüyoruz..
Güneş qibi sıcaksın derdim heralde...
Sevgili o da ne
bu tiple o ne dersin tabi
:D
Yok vallah :/
Adam yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar