Benden beş yaş büyük aile dostumuzun oğlu küçüklüğümüzden beri tanışıyoruz ama son üç yıldır onu hiç görmüyordum geçen eylül ayında onlara yemeğe gitmiştik o gün o bana baktı bende ona o günden beri de onu seviyorum dün gece ona itiraf ettim aşağıya konuşmalarımızı atıcam sizce olumlu mu olumsuz mu En son mesajıma görüldü attı 10 saattir yazmıyo Düşünüyo olabilir mi lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim
Ona açılmış olman kesinlikle ezikçe bir davranış değil. O anki ruh halinden ötürü olsa gerek, içinden gelenleri söylemişsin iyi de yapmışsın belki ama şöyle de bir şey var ki eğer sen kendini başkalarınin -hele ki sevdiğin adamın- önünde aşağılarsan onlar da senden güç alıp seni çok rahat aşağılayabilirler. Kendine değer ver, kendini sev ki o da seni önemsesin ve gerçekten güzel ve zeki olmadığını düşünmesin. Bunu ona düşündürtme ayrıca durduk yere ego kasmasına sebep olur bu durum. Sadece sevdin ve içinden geldiği gibi söyledin ama tekrar tekrar söylüyorum KENDİNİ ONUN ÖNÜNDE KÜÇÜMSEME! Bundan sonrasını zaman gösterecek, hakkında hayırlısı olsun. Hep mutlu olursun inşallah.
resmen serseri mayın gibi dalmışsın olaya. kızım inceden giseydin ya belki aklında biri var nerden biliyosun. neyse 1 senedir görüşmediğinize göre aileler aşırı samimi değil. bir daha gitmezsin olur biter. sevse böyle davranmazdı diye düşünüyorum
boyle yapmamaliydin yani mesajin bu sekilde olmaliydi neden zeki olmayabilirim guzel olmayabilirim diye eziyorsun ki kendini? erkekler karsilarinda guclu kadin ister
Özgüvenin kosarak uzaklasmış senden çok güvensiz bir tavırla yazmişin keske daha ozguvrnli bisey uazsaydin ama yine de helal kolay kolay söyleyeme kimse sevdigini.
Hayır böylede düşünmemelisin sadece kendini çok iyi ifade edememişsin ama sonuç olarak hissettiklerini paylaşmışsın rezil bir durum yok ortada için rahat olsun.
Hayır en son görüldü attı napıcağımı bilmiyorum kimse bana yol göstermiyo o yüzden buraya paylaştım ama nerdeyse herkes rezil olmuşsun ezik diyip durdu şimdi çok daha kötüyüm artık hiçbirşey düşünemiyorum bana yardım edermisin
Görüşleri okudum şimdi üzülme aynı hatayı bende yaptım kendimi gömmemiştim ama uzun uzun yazmıştım aşkımı çok sçama bir şeydi cebap bile vermedi haklı olarak 😂 liseye gidiyordum o zamanlar ve çok üzülmüştüm kendime çok kızmıştım.. Şimdi umrumda değil takmıyorum.. Şimdi çok taze ama geçer merak etme kendine çok yüklenme olan oldu her şey bir tecrübe bu hayatta.. Karşında kim olursa olsun kendini aşağılama asla
En İyi Cevaplar