+1 yılBende öyleyim. Hatta genelliklede derim ciddi ilişkim olduğunda."Ben, sen hamileyken karnın şişmeye başladığından itibaren yanında yatmam ve nereye gideceksen ben götürürüm" derim. Böyle olmamın sebebide alt komşu hamileyken kocası karnına uyurken diziyle vurdu diye biliyorum. İkisininde arası yıllar geçti hala düzelmedi.
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrı uyumak igrencc
- +1 yıl
Kusura bakmada 4. aydan sonra olmaz. Kıyamam ben açıkçası.
Soran+1 yılBen korkarım ayrı yatamam eşim istese de
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı bebeğine önem veriyor siz ne istiyorsunuz adamdan ilgi derken?
129 Yorumla
Soran+1 yılBebeğe önem vericem diye abartıyor ben yatak ayirsak daha çok üzülürüm anlamıyor ya da bebeğe bir şey olmasin diye cinsel yönden uzak duruyor böyle daha çok üzülüyorum anlamıyor mesela
Cevap sahibi+1 yılKorkuyor zarar gelir size diye siz sevişmek mi istiyorsunuz eşinizle?
Soran+1 yılBir çok şey var ama içlerinde o da var tabi
Cevap sahibi+1 yılEşinizi uyarın fazla abartma söyleyebilirsin eşine beni ihmal ediyorsun bu durum bebeğide etkiler söyle daha yerinde duramaz :)
Soran+1 yılDedim ama yok boşver bebeğe fiziksel zarar falan veririm gerek yok dedi bu dedigime de tahrik olduğu için banyoya giidp mast yaptı :D
Cevap sahibi+1 yılBir öpücüktemi bebeği etkiliyor seni boşarım söyle ona :D
Cevap sahibi+1 yılNe erkekler var bana eşim böyle bir şey söylese zevkin doruklarına çıkartırım :D
Soran+1 yılGeçen işten geldi yanına yanastim etkilensin diye bana misin demedi beni yine bıraktı banyoya gitti sabrimi zorluyor :D
Cevap sahibi+1 yılBanyoya genellikle bekarlar gider tuhaf bir durum:D Boşarım seni tehditi yap ona:D
Soran+1 yılYok ya boşanmanın adını dahi geçirmem öylesine bile olsa
Cevap sahibi+1 yılbebek olmadan önce ne durumdaydı? :D
Soran+1 yılİyiydi hatta çok iyiydik hamile kalınca adam tuhaflasti hele kız olduğunu öğrendi iyice üstüme düşüyor :D
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol başka kadına gitmesin çocuk doğana kadar:D Doğum sonrası sizi o zaman yataktan hiç çıkarmayacak :D
Soran+1 yılYahu yok ne başka kadını kendi karısı istiyor becermiyor da başkasına mi gidecek zaten başımda bekliyor bir şey olacak diye sınıfta ders anlatırken bile girebilse girer sınıfa :D
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenmisiniz :D ne öğretmenisiniz? Çocuk doğduktan sonra acısını çıkartacak gibi:D
Soran+1 yılIngilizce ogretmeniyim :D çocuk dogsa acısını çıkarır ama ben bu istekle o zamana kadar naparim bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBanyoya gitmesini yasaklamalısın kapıyı kilitlemelisin :D
Soran+1 yılYa olmadı son çare ağlarım aglamama dayanamıyor hele bebis varken aglasam çok üzülür öyle ikna edicez tabi aglayinca kiizm icimde biraz üzülür ama Napalim :D
Cevap sahibi+1 yılNe erkekler varmış çok düşünceli :D
Soran+1 yılBen ağlayınca uzulmesi cok hoşuma gidiyor ama öyle deme tekrar aşık oluyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten aşık değil misin o meleğe :D
Soran+1 yılHayır kocamın uzulmesi hoşuma gidiyor ben aglayinca😂
Cevap sahibi+1 yılAdam şanslı bende şans yok benim eşim olsa ben istesem o istemezdi :D
Soran+1 yılBelli olmaz karamsar olma :D
Cevap sahibi+1 yılKaramsar değilimde çoğu böyle kadın erkeğini kucağına alıp yatağa sertçe fırlatmalı var mı böyle kadınlar? :D
Soran+1 yılYuhh ne kucağa alması eşimi kucağıma alsam belimi kirarim ben :D
Cevap sahibi+1 yılBen alsam kucağıma yatağa sertçe fırlatsam çoğu istemez neden böyle bu kadınlar?
Soran+1 yılNeden sevmiyorlar bilmiyorum ben seviyordum eşim yaparken beni yatağa yapiştırması falan zevkliydi
Cevap sahibi+1 yılBel ağırırmış silikonum patlar kadınlarda bahaneler bitmez
+1 yıl😅😅seninki biraz abartmış canım anlat sende bişey olmaz ya da doktora gidin beraber doktora söyleyin o anlatsın ozaman daha çok inanır
20 Yorumla
Adam iliski istese bebegin asaligini düsünmüyor olur. Ne güzel iste dikkat ediyor seni normalden daha cok koruyor bunda artniyet arama
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Adam çocuğa ve sana bişey olucak diye çok korkuyor. Ondan sürekli uzak duruyor. 4 aylıkken biraz erken ama o da korkuyo. Şahsen ben de öyle olurdum karım hamile olsa. Senin gibi öğretmen olsa, ben okula bile göndermezdim.
129 Yorumla
Soran+1 yılİyi de mesleğim rahat zorlanmiyorumki
- +1 yıl
Haklısın ama o bunu anlayamıyo şu anda, çocuğa, sana birşey olucak diye aklı gidiyo. Hep en kötü seneryoyu kuruyo kafasında. "ya okula giderken yere düşse - okulda kavga çıksa ayırmaya çalışırken karnına darbe alsa-öğrencilerden birisi sinirlenip karıma, çocuğuma bişey yaparsa-yolda birisi kapkaç yapmaya kalkarken yere düşürse-bi anda bayılsa kalsa-bana ihtiyacı olsa - vs vs vs... "onun aklında bunlar var şu anda. Benim de eşim hamile olsa bende senin kocan gibi olurdum, hatta daha beter olabilirdim
Soran+1 yılYok artık bunları düşünüyor olamaz :D
Soran+1 yılÖğrenciler beni sever karnıma neden vursun biraz tuhaf oldu o :D
- +1 yıl
Öğrenci onlar, bir ara oldu, öğrenci sinirlenip öğretmene tekme atıyor merdivenlerde, öğretmen senin gibi hamile, e kadının çocuğu düşüyor tabi. Öğrenci okuldan atılıyor ama öğretmen çocuğunu kaybetti. Yani öğrencilerine güvenme, hele hele hamileyken asla güvenme. Kocan şu anda gerçekten korkuyo. Senin onu rahatlatman lazım. Bu da ona bişey anlatarak değil, dediklerini yaparak olur. Bu arada Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederiz dediklerini yapmaya çalışıyorum zaten o istiyor içi rahat etsin diye oturarak ders anlatıyorum vs
Soran+1 yılKorkulacak neyim var şu an benim mesela :D
Soran+1 yılEşime benzettim biraz o da gece elim falan karnına carparsa diyor şaka gibi
Soran+1 yılBu beni daha çok üzer ama ben uzulursem bebekte üzülür hala ayrı yatmak mantıklı mi sencr
Soran+1 yılAyrı uyumak beni hem üzer hem korkarım ben tek yatamam
Soran+1 yılKiyamiyorum da uçuk şeyler istemeye en basitinden geçen ona gece saat 12 de canim pasta istiyor dedim hemen kalktı gitti gece gece pasta buldu getirdi :D
Soran+1 yılYok ya abartmıyorum çok bir şey istemiyorum o yüzden beni gece falan uyandırıp sürekli soruyor istediğin bir şey var mi vs
Soran+1 yılVicdanım el vermiyor bazen işten çok yorgun geliyor tekrar bir yere yollamak istemiyorum
Soran+1 yılYok ya iyiyim boyle
Soran+1 yılBen erkek istiyordum eşim kız ve kız olacakmış ogrendik😊😊
Soran+1 yılAyy inşallah ya dua et sağlıklı kolay olsun doğumum
Soran+1 yılAmiin sagolasin
+1 yılalakam dışı bir konu bişey diyemiyorum ama ne olmuş yani hamile kaldiysan herkes doğuruyor gibi düşünmesi rahatlatir tabi eşini ve seni erken doğum dileyelim bari
12 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisini dile
- +1 yıl
hayırlı erken doğum diliyorum
+1 yılSizi düşünüyor işte ne var bunda. Sen yaklaşıver ne olacak. Arkadaşlar konuşun konuşmazsanız olmaz. Sonra uçuruma dönüyor mesafe
13 Yorumla- +1 yıl
Bence siz bir yaklaşın hatta öncesinde güzel bir yemek. Ardından güzel bir iç çamaşırı ile ona sıkıntı olmayacağını düşündürün. Bazı erkeklere eşlerinin hamile hali daha çekici gelebilir. Denemekte fayda var.
Soran+1 yılBen yaklaştıkça kaçıyor ama o anlamda
- +1 yıl
Sakin ve sabırlı olun bence. Alın karşınıza konuşun o zaman son çare
+1 yılvardır illa ki. doktoruna onu da götürsene neyin zararlı neyin zararsız olduğunu anlatsa doktorun ona. işe yarar belki.
10 Yorumla
+1 yıladam hakli seni dusunmese başka bir bahane bulacaksın. iste bu yüzden sizi anlayamıyorum.😒
17 Yorumla
Soran+1 yılAma abartiyor
- +1 yıl
gayet normal seven abartir. ama adama aciyorum yanlış kişiyle evli olabilir.😒
- +1 yıl
tekme atıyor mu? erkek mi?😃
Soran+1 yılBen erkek istiyordum eşim kız istiyordu ve kız olacakmış eşim havalara uçtu zaten
- +1 yıl
o süper zaten kız daha sıcak kanli. ama senin de hakli olduğun konular var. yatak ayırmak zaten saçma. cinsel isteklerini sen dur diyene kadar karsilamali. bu donemde siz alıngan olursunuz. size daha yakin olmalı yeni sevgililer gibi. ilgi daha cok olmalı. sadece bebekte degil. sonuç ta sen hammal değilsin. o bebek ikinizin. sen Olmasaydın o olmazdı. bilmem anlatabildim mi? kusurlar af ola.😃
Soran+1 yılEvet ama ışte ya beni ihmal ediyor bu uzuyor anlamiyor
- +1 yıl
sonuçta esin durumu anlat. adam elbette anlayacaktır.😃
+1 yılHeycanli işte düzgünce onads söyleye bilirsin. Kendini geri cekip ilgisi azalinca yine şikayet edersin
10 Yorumla
+1 yılŞaka gibi ilginç gerçekten ilk defa duyuyorum bu kadarını.
10 Yorumla
+1 yılabartmış ya :D yazık ilk ya o yüzdendir eli yüzüne dolanıyordur
13 Yorumla- +1 yıl
@luffyy_35 la her ne ise işte :D
+1 yılVar olduğuna emin olabilirsin baya üstüne düşüyor ama sakınılan göze çöp batarmış derler
10 Yorumla
+1 yılÇekilin ben deneyimliyim bu konuda. Benim 2 çocugum var 2 ayrı kadından. Herkes ilk başta yadırgıyorlar asileştiriyorlar seni yadırgıya yadırgıya ama zamanla çocukların biraz daha büyüyünce hayattan zevk alamya degilde çocuklarını düşünüyor insan mesela 6 yaşında oglum var p. ç serkan diyorum ben şu an beni seviyor üvey kardeşinide seviyor ama ilerde büyünce severmi bilmiyorum keşke çocuklarım için böyle olmasaydı diyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılSalak misin kendi çocuğuna öyle diyorsun
- +1 yıl
Mal bizim olan
Soran+1 yılAsıl mal sensin iseyaramaz salak ya
- +1 yıl
Allah'tan tecrübeliymişsin
- +1 yıl
@azrail0707 Zamanla oda anlar daha çocugunu dogurmamış bile
- +1 yıl
Kardeş benim de ilk eşimden iki çocuğum var ama ne kadar mal olursa olsun insan çocuğuna öyle davranır mı
- +1 yıl
@azrail0707 Kötü davranmıyorum ayrıca p. ç diye insanlar sevgi sözcü olarak kullanı burda bilmeden konuşmayın anca konuşuyorsunuz ne biliyorsun benim çocuguma nasıl davrandıgım hakkında? Kimse benim babalıgımı sorguluyamaz hamile kadına laf atmam ama sen haddi bil
Soran+1 yılÇocuğuna öyle sıfatı yakıştıran biri süper davransa ne olur ya çok sinir bozucusun
- +1 yıl
Bilader çocuğuna arkadaşım diyorsun deliler gibi değer versen ne olur. Yürü git allah aşkına
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAdam ilgiyi abartmış biraz. Şikayet edilecek bir durum yok. 5 ay sonra seninle ilgilenmez artık zaten. Çocuğa odaklanır. O zaman da ilgisizlikten şikayet edersin sen.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. evet bu olay cinsel sorunlar eşin fantezi peşinde sende cocuk peşinde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk için endişelendiriyor çocuğa zarar gelmesinden korkuyor ve ne canın çekerse alcak belki canın çekince soyleyemezsin diye soruyor da olabilir
10 Yorumla
+1 yılesiniz tuhaf altıncı aya kadar karı koca ilişkisini gayet kolay yapabilirler böyle davranması normal değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar insanları yorumlariniz ile tedirgin etmeyin. Her erkek sen ben gibi düşünmeyebilir. Bazı erkekler bu konularda daha hassastır. Münasebet kurunca birşey olur diye düşünüyor olabilir.
+1 yılEskiden hocamin da boyle bir hastasi vardi, sanirim o esiyle konusunca duzelmis
10 YorumlaNe güzel ilgileniyormuş daha ne istiyorsun mutlu olmalisin
10 Yorumla
+1 yılBiraz abartıyor. Doktora gittiğinizde normal hayatınıza devam edin tarzında konuşmasını iste.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla evhamli... Sana karşı birşey hissediyordur ama çocuk var diye yakınlaşmiyordur
10 Yorumla:) rahat ol kasma bu kadar
14 Yorumla
Soran+1 yılBen rahatım o geriyor zaten
Soran+1 yılBir kez başım ağrıyor dedim hamileyken demez olsaydım 3 gün boyunca üstüme düştü artık daha da derdimi demiyorum ama yine de boyle
+1 yılayy heyecan yapmış kız garibim ne güzel 😊
30 Yorumla
+1 yılulan yaranılmaz size gercekten sen rahat ol diye ugrasan bir kocayı haketmiyosun
00 Yorumlaçocuğu seviyor ne istiyorsun eli mi sevsin?
10 Yorumla
+1 yılAdam baba olacak normal bir durum.
10 Yorumla
+1 yılben de üstüne düşerim ama bu kadarı abartı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılDeğrini bil o adamın..
10 Yorumla
+1 yılseni düşünüyor ne güzel işte..
10 Yorumla
+1 yılKonuş eşinle fazla heyecanlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. mk ilgi göstersek suç göstermesek suç. bu kadınlar kafayı yedirir adama.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlattıklarım normal mi sence
+1 yıl😂😂ay çok tatlisiniz ya
20 Yorumla
+1 yılNe güzel işte çok düşünceli bir eşin var
10 Yorumlaçok çok abartmış gerçekten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Hiç duymamistim ilginç
10 Yorumla
+1 yılÇocuğuna çok iyi bir baba olacağı için :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocana söyle ALLAH'a teslim olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartmış ama heyecanına ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Tam dayaklık
10 Yorumlaİşin çok zor
10 Yorumla
+1 yıldertleşelim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?