Sevgilimle kotu bir sekilde ayrıldık bir aydır hiç engelini kaldırmadı doner mi?

İlişkimiz bir yil sekiz aydi. bir kere daha ayrilmistik ben ondan habersiz iste çalıştım diye. İki ay ayri kalmıştık ondanda benim çabalarım sayesinde yazmıştı yani faks hesap açmıştım filan oyle bana faks hesaplardan istek atan sen misin diye yazmıştı oyle konuskaya başlamıştık simdi ise son haftalarda kavga ediyorduk o kendi hatalari özür diliyordu ve benden de dilemeli istiyordu ve ben artik özür dilemektan yoruldugum icin dilemiyordum aytilmadan önceki gün Facesine resmini bıraktığını gördüm bana biraktirmazdi ve bana biraktirmiyosan sende bırakmayacaksın demistim kabul etmişti kac ay sonra boyle bisey yaptım ve soyismini değiştirmiş hesaptan venide engelleyip sınıfından üç kiz eklemiş ben bunu görünce mesajdan ağzıma geleni yazdım hiç bisey demedi watsaptan engelledim engeli açınca ben yanlis bisey yapmadım sen boyle devam et yazmış engelledim tekrar o da beni heryerden engellemiş aramadan bile annesini aradım birkac gün sonra ogulunuzun bu hatalarını daha fazla kaldıramayacağım dedim helallik istedim bir ay oldu hiç engeli açmadı bende açmadım tabi onunda okulu bitti benimde memmlete geldim iste o önceden gelmiştir heralde annemin watsabi onda ekliydi görsün diye kendi fotonu koydum o da Annemide silmiş ama durumu herkese açık yapmış ve ben engeli olsada bakacağını biliyor ben durumumu herkese açık yaptıktan sonra o da oyle yapmış bana yaptığı durumu hiç değiştirmemiş herkese açık yapmış ne yapıyorsun anlamıyorum lutfen yorumlarınızı vekliyorum
Sevgilimle kotu bir sekilde ayrıldık bir aydır hiç engelini kaldırmadı doner mi?