Nedir bu "ghosting" diyecek olursanız, sevgilinizin bir an da ortadan kaybolması, buhar olup uçması, hayalete dönüşmesidir. Sen onu seviyorsun, o da seni seviyor. Hayat güllük gülistanlık. Ama bir anda partneriniz ortadan kayboldu. Telefonla ulaşamaz, sosyal medya dan takip edemez oldunuz. Hayatından endişe etmeye başladınız bile. Her ne kadar kabullenmek istemeseniz de, ne yazık ki modern çağın, en acı terk edilme türü olan "ghosting" ile tanışmış bulunmaktasınız.
İlişkilerinizde, en az 1 kere bile olsa "ghosting" ile tanıştınız mı? Terk edildiğinizi anladığınızda ne hissettiniz?
Birlikteliklerin korkulu rüyası: Ghosting! Modern çağın en acı terk edilme türü olan "Ghosting" ile, hiç tanıştınız mı?
canimi verebilecek kadar sevdigim kanser olmustu ve aynen bu sekilde beni terketti. benim uzulmemem icin yapti.3 yil aci cektim. kolay gecer diyenler, gecmiyor. alisiyorsun 2 yil sonra falan. ve goz onundeki birinden ayrilma acini defalarca katlar
hiç sevmem öyle dengesiz insanları arkadaşım yaşadı yanında bizzat ben de yaşadım çok kötü bir süreç ne bittiğini anladı ne kendine bakabildi ruh gibi oldu öğrendik ki çoktan başkasıyla nişan yapmış yani böyle insanlarla karşılaşmamayı dilerim
Tanısmadım. Tanışsaydım üzülmezdim ama kendime kızardım ne kadar karaktersiz ve asalak biriyle birlikte olmuşum diye. Ayrılmak istediğini söyleyemeyecek kadar korkak üstelik. Iyiki kurtulmuşm derdim heralde.
maalesef ben de böyle biriyle tanıştım dengesiz tipler ve öz güven sorunları var bence. sirf bu yüzden de açıklama yapmak yurekliligine sahip degiller sanırım
Ghosting ile karşılaşmadım ama herşey yolunda giderken karşıma geçip gözlerimin içine baka baka eski sevgilimi unutamıyorum denmesi kadar nefret ettiğim başka şey yok
Sevgilim değil ama sevgili olma yolunda iken yaşamışım şu an heryerden engelliyim, ayrıca kendisine de ulaşamıyorum fake hesapla bir gün bakıyorum ertesi gün engellenmiş halde buluyorum hesabı çok kötü bir durum
Bu olsa olsa sanal için olur. Diğer türlüsü zaten içerikle farklı. Reelde nerede oturduğunu çalıştığını bildiğim biri nereye puf olabilir. Bunun gerçekten olması çok zor bişey.
evet yüzü yoktu sanırım sonra ayni sinema salonuna denk geldik en arkada yeni sevgilisi hayalet casperla şapur şupur yarabbi cok sükür kaderin cilvesi işte 😂😂
Buna gayba karışma diyorlar. Postmedern çağdayız modern çağ bitti sayılır ve bu en hafifiyle bıkan tarafın bıktığından kaçması yani buharlaşıp uçması süblimine olması. Genel kültür olarak iyi oldu bu bilgi 😊
Yani bunu ben yeni yeni yaşadım diyebilirim ben arıyorum açmadı bir anda yok oldu hiç bir yerdede karşılaşamıyoruz zaten onun acısıyla bir kaç gün yetti zaten sonra dedim kendimi üzmeye gelmez unutum gitti
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle terk ediyorum çünkü aslında aramızda hiçbir şey Yok ama o olduğunu sanıyor ben de kayboluyorum numaramı falan değiştiriyorum
Arkadaşlar başka bir konuda yardıma ihtiyacım var üniversite de hocama duygularimi actim sadece tesekkur etti yüzyüze acildim telofonumda onda var olumlu ya da olumsuz bir şey demedi beklemelimiyim 27 gun oldu ben 38 yasindayim ikinci universitem onunda bende hoslandigini düşünüyorum telofonumda var onda ama selam bile vermiyo ben daha ne yapabilirim ki
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birlikteliklerin korkulu rüyası: Ghosting! Modern çağın en acı terk edilme türü olan "Ghosting" ile, hiç tanıştınız mı?
En İyi Cevaplar