Soruyu soran arkadaşın köyünde ki kızlar böyle sanırım... Şimdi gelip ne hemen tribe giriyorsunuz demese iyi. Makaraya alarak koydugun fotografta ki köylu kızı yaşadıgım ülke sınırları içerisinde alışagelmiş görülen bir köylü kızı degil bu yüzdendir bu kadar yargılanman. Ah yine bir kadın köylü olup olmadıgı ile degil de cinsel bedeni üzerinden seçime tabi tutulmuş Ne yazık...
Ya aynen öyle çok güzel açıkla yapmışsın. Bende köylü kızı olarak bahsettiğim şahıs ülkemdeki eşi benzeri olmayan anadolu kadınıdır! Buna annem dahildir! Kendinizi savunacak kadar ar varmıdır acaba? Öpüşme el ele tutuşma sevişme bunları normal karşılayıp sonra benim koyduğum fotoğrafa yorum yapan namuslu süt dilimleri hepinizin canı cehenneme! Burda sizin gibi kafası köreltilip beyni uyuşturulmuş kişiler harici gayet konuyu anlayıp makarasını yapıp cevabı verende var! Boşunuza kendinizi yormayın.
Arada anlam kayması olmuş ordan boşuna yürümeyin. Bahsettiğim köylü kadının siz tırnağı bile olamazsınız! Elleri nasır tutmuş eşine bir ömür erkeği olarak gören güler yüzü eksik olmayan kadındır benim köylü kadınım ve el üstünde tutulması gerekendir! Burdaki köylü kızı yazdığım fotodakidir bunuda anlatayımda o küçücük çürümüş beynine sok!
Bu arada farkındasındır makaraya alanların neredeyse hepsi erkek Seçmeyi erkeklere seçilmeyi kadınlara verirsen haklı olarak hemcinslerim tarafından bu kadar sert tepki alırsın
Zaten bende kimsenin köyünde oldugundan bahsetmiyorum! Kimseyle kıyaslamıyorum bunu kıyaslayan sizin gibi beyinden yoksunlar. Yorum bile yapma antilop!
En İyi Cevaplar