• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce bir ilişkinin ömrü ne kadar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
herkes kendine göre cevap verirse sevinirim,siz bir ilişkiye ne kadar ömür biçerseniz ne kadar süre sonra ilişki tükenmeye başlar
Sizce bir ilişkinin ömrü ne kadar?
İlişki Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• selahattinkzy
    selahattinkzy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Helal dairesinde olmayan bir ilişki flört illaki bitmeye mahkumdur, çünkü bu sistem rabbimizin razı olmadığı bir sistemdir. Evlilikle sonuçlansa dahi buda çok az görünüyor şu zamandaki ilişkilerde sonuç kötü şekilde biten ayrılıklar oluyor

0
    27 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendim için hayırlı olan insan şimdi karşıma çıkmışsa ve evlenmem için 3 sene beklemem gerekiyorsa ne yapmam gerekiyor

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

kendiniz için hayırlı olanı kendiniz nasıl belirliyebiliyosunuz? bunun yöntemi varsa söyleyin burdaki bir çok insanın ihtiyacı var. ikincisi bu kadar çok seviyorsa iki tarafta birbirini birbirlerine söz verip sözlerini namus bilip bu 3 seneyi sadece sabrederek harama bulaşmadan bekleyip evlenirler, işinize gelirmi 3 sene yüzüne bakmadan beklemek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gönlünü birine kaptırdıktan snra konuşup konuşmamak ne farkeder ben onu anlamıyorum,Rabbim onu insanların karşısına çıkarıyorsa bir bildiği vardır,ben çok biliyorum üniversite yıllarnda tanışan okul btnce evlenen ve yıllarca mutlu kalan,Rabbim herkesin mutluluğunu katlandırsın arttırsın inşallah,herkesin bir yerde bir kısmeti vardr o işini çok iyi bilir önemli olan mümkün olduğunca haramdan sakınmak,bişey niyete göre günah ya da sevap olabilir,mesela yakın arkadaşına kafasını bulması için morfin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

vermen günahtır,ama morfin aynı zamanda çok güçlü bir ağrı kesicidir.eğer bir doktor olarak bunu hastanın ağrı çekmemesi için verirsen can kurtardığın için sevap bile olabilir,hepimizin kalbini en iyi Rabbim bilir ve ona göre amellendirir,dinimiz konusunda bu kadar katı şeyler söylemeyiniz rica ederim,Allah çok merhametlidir bizi de hiç doğru yoldan ayırmasın,sevgilim olduğu için demiyorum bunları burda sevgilisi olan ve Yaratandan ötürü onlara yürekten bağlı olan ve şartları el vermedği için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evlenemeyen o kadar insan var ki kmseye haksızlık etmeyelim lütfen

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

peki size soracağım, namahremle oturup 3 sene beklemenin cevazı nedir? bunda Rabbimizin rızası nedir? Tabiki herşey onun kudretiyle ama imtihan denen bir dünyada yaşıyoruz ve rabbimiz bizi imtihan ediyor aceba yapabilcekmi benimi seçcek yoksa bu imtihanımı diye. o üniversite örneği eğer böyle bir tanıdığınız varsa aklınıza yazın ve bunları gözlemleyin bakın adım gibi eminim helal dairesinde olmayan evliliğin bu günahı ilel ebet o kişilerden çıkar bende çok iyi tanıyorum böyle kişileri evlenip

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

çocuklarının berbat bir ahlak sahini olanları

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

ben hiçbir şekilde evlenmeyen veya evlenemeyen diye bir kesime haksızlık etmiyorum, ama emin olun bu konuşmanız tamamen nefsanidir. morfin zaten tıpta kullanılan ile kafa bulmak için kullanılan aynısı değildir diye biliyorum, bu örnek ile benim size söylediğiminde arasındaki mantığı kurmuş değilim

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

Rabbimizin kudretinden merhametinden tabiki sual olunmaz ama biz nefsani ilişkilerimizi rabbimizin yasak ettiği seslerini duymasın namahrem dediği bir örneği burda çiçeklendirip süsleyip püsleyipte rabbimiz merhametlidir demeninde hiçbir mantığı yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir soru o zaman,biriyle tanıştın ve onunla evlenmeye karar verdin ama çok kötü bir devirde yaşıyoruz ilk görüşte kimseye tamamen güvenemiyoruz değil mi ? bu yüzden bir tanıma süresi olması gerekiyor,bu sürenin ise en az 1,5 yıl olması gerekiyor çnkü aşkın azalıp kişlerin birbirlerini tam olarak tanımaya ve anlaşmaya başladığı dönem ortalama bu kadar sürüyor,aşk da sevgi de Allah'ın verdiği en güzel duygulardan binlerce kez şükürler olsun Rabbime,ahir zamanda yaşıyoruz kadın sayısı erkek

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

İslami bir düzende evlilik hududunu biliyormusunuz bilmiyorum, şu güne kadar elhamdulillah elime namahrem eli değmedi. Rabbim nasip eder öyle bir kararım olsa evlilik gibi ben gidip birisiyle tanışmam bu birincisi. Ailemin gözetimiyle uygun birisi bulunursa Rabbim lutüf eder de bir şahitle tanıma olan zaman geçirilir ve hiçte 1 buçuk yıl olması gerekmez bunun benim annem babam 1 buçuk yılda tanımamışlar birbirlerini şuan gayette anlaşıyorlar yani. Ben eski kafalıyım efendim bana hala bu dönemin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sayısından daha fazla o yüzden erkeklerin aldatma oranı yükseldi,bu gibi bir devirde nasıl bir çözüm öneriyorsunuz? sizin söylediklerniz kesinlikle yanlış değil ama geçerliliği osmanlı zamanlarına dayanıyor,Rabbim'in ahir zamandaki değerlendirmeleri daha farklı olacak bunu biliyorsun ve şunu söylüyorum sana sevgliye dokunmamak,kapalı ortamda başbaşa bulunmamak bunları anlarım ama konuşmamak da nedir nasıl tanıyacaksn adamı lütfen mantıklı bir açıklama yap

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

fikirleri vasıl olmuş değildir. Nişan olur dini nikah ile 1 2 ay kadar nişanlı kalınır ve evlilik olur dedinizya kalpler Allahın elinde Sevgi ve aşk tecelliside onun elindedir efendim eğer biz islami hududa uyarsak bu gerçekleşir ve evlilikle hanım erkek birbirlerini tanırlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Prof. Hüseyin Hatemi: Göz zinası aslında mecazi anlamda bir söyleyiştir, 'İslam hukukuna göre zina cezası verilir' anlamı değildir. Ama bazıları bunu böyle zannederler. Bu da İncil'den geçmiştir. İncil'de Hz. İsa'dan şöyle nakledilir: "Bir kadına şehvetle bakan bir kimse zina etmiştir." Bu İslami çevreleri de etkilemiştir. Ama hukuken yaptırımı bakımından zinayla eşit sayılır anlamında değildir. Ahlaken insanın iç temizliğine, içinde kötülük olmamasına da dikkat etmesi anlamındadır. Bu manada da

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

yazdıklarımı okuyun cevap verin bu sorunuzuda cevaplıycam biiznillah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakıştan da sakınmalıdır. Mümkün olduğunca başkalarının eşine, kızlarına, diğer kadınlara toplumda rahatsız edici, taciz edici bakışlardan kaçınılması için söylenmiştir. (El ele tutuşma, öpme) Bunların hiçbiri hukuken zina sayılmaz ama bugünkü hukukta zina için evlilik birliğinde sadakatsizliğin karineleri (delilleri) olabilirler. Ama doğrudan doğruya zina değildir. İslam hukukunda zina denince evli olmasa bile evlilik dışı ilişkiye giren zina yapmış denir. Zinaya yol açılmasın diye el ele tutuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öpme) Bunların hiçbiri hukuken zina sayılmaz ama bugünkü hukukta zina için evlilik birliğinde sadakatsizliğin karineleri (delilleri) olabilirler. Ama doğrudan doğruya zina değildir. İslam hukukunda zina denince evli olmasa bile evlilik dışı ilişkiye giren zina yapmış denir. Zinaya yol açılmasın diye el ele tutuşmak gibi davranışların hoş görülmediği söylenmiştir. Ama bunlar ufak günahtır. Kapalı mahrem bir yerde, başkalarının giremeyeceği bir yerde bir arada bulunmamak şartıyla işyerinde, salond

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

salonda birarada çalışma ne zinadır ne küçük günah sayılır. Kadının toplumdan çekilmesi, fazla kapanması, toplumda eşcinselliğin artmasına yol açar."

Dinimizde sevgili olayları günah mı? - KizlarSoruyor.com

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rabbim inşallah sabrınızın sonunda gönlünüze göre brini verir ve hayırlı evlatlar verir size ne diyim başka

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

Bakın söylediğiniz şahsı tanımıyorum ama bu sözü sapık bir fikre sahip olduğuna delil etti kendimde. İslam hududunda bir bayana göz teması ile ilk bakış yanlışlıkla sayılsa bile ikinci bakış haramdır. Ahir zamanda olabiliriz bu zinanın kavramını değiştircek diye birşey değildir, bu din ve Rasullah efendimiz bize ahir zaman peygamberi olarak gönderilmedimi, bu sınırları da o koyduğuna göre? geriye bir soru kalırmı bize veya herhangi bir profesöre düşen. bu hudud benim yazım değildir efendim

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

Başta rasullah efendimizin ashabın ve meşayihin çizdiği çizgilerdir. zaten bunlar yaşanmadığı için bu kadar basite alındığı için bizim dinimiz islam toplumu bu kadar ayaklar altındadır ve en önemlisi aşk sevgi muhabbet kavramı yerlerdedir. sırf bu evlilik dışı flört denilen ilişkiler hasebi iledir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam kusura bakmayın szin söyledikleriniz en doğrusu bizim dinimiz çok katıdır

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

Büyük islam alimleri Fıkhalar namahrem birbirinin sesini duymayacak diyor siz nasıl olurda açık bir ortamda konuşmaya müsade verebilirsiniz hangi cürretle biz yapabiliriz bunu söylermisiniz, eğer bu kadar vahim olsaydı emin olun yeni bir peygamber ve yeni bir kitap ile rabbimiz dinini yenilerdi fakat bu din hala tek dindir demekki kurallarıda hala tektir. biz acizhane kendi nefsimize uymadığı için nasıl kim buna böyle fetva verebilir söylermisiniz

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

Lütfen bu dini işimize geldiği gibi anlamayalım. Dürüst olun. Bu ilişkiyi veya zinayı yaparsanız siz kafir olmazsınız müslüman bir günahkar olursunuz ama bir göz zinası yok derseniz dinden çıkar bir kafir olursunuz azıcık dini ilminiz varsa bunuda bilmiş olmanız gerekir lütfen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dinimizde karşıdakini azarlayarak bişey anlatmak yoktur,ne demiş mevlana öfke ve asabiyette ölü gibi ol demiş sakin olun lütfen,doğrusunu sölüyorsunuz zaten bu vesileyle insanları bu üslupla soğutmayn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

saygısızlık etmeye başladınız,ben sizin gibi şeytana uyup öfkelenemicem kusura bakmayın iyi geceler

Yorumla
    • selahattinkzy
      selahattinkzy
      +1 yıl

Ben sizi azarlamadım, benim söylediklerim bu işin gerçeği hanım efendi işinize gelmeyen şeyi ben almam diye birşey yok bu davada.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• JunkieStyLe-
    JunkieStyLe- Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

3-5-7

0
    0 Yorumla
  • samyelii
    samyelii Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

aşk biter yerını alıskanlıga bırakır ...aşkın ömrünü bilmemde genelde ılıskılerın ömrü 4 yıl

1
    0 Yorumla
  • kedicik00
    kedicik00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

iyi yürütebildiğin sürece sonsuza kadar. annen babanı düşün kaç yıldır beraberler mesela .

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

19

Cevap

• Akslepios93
    Akslepios93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Biraz insanına göre değişir. İlişkiyi sıkıcı yapmassan sevgilin var aranız cok iyi diye kendini salmazsan özel günlerde aşk tazelersen 30 yıl diyorum. Ama partnerininde senin gösterdiğin çabanın aynısını göstermesi lazım.

0
    0 Yorumla
  • bluevistabodrum
    bluevistabodrum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

220 Watt 60 Volt

bir ilişkinin ömrünü maksimum 2 yıldır. ya evlenirsin ya da ayrılırsın sonrasında. 5 yıllık diyenler var. onlar abartmış. gereksiz bir ilişki olmuş

0
    0 Yorumla
  • beyazsapkalıhacker
    beyazsapkalıhacker Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

sevgi saygı bittinde ilişkide biter ben şahit oldum benim ilişkim 3 senden bir kız arkadaşım var onunu 5 senelikti birinin ki 9 senelikti ve bitti sevgi savgı güven biri eksik oldunda biter

0
    0 Yorumla
  • Taklamakan
    Taklamakan Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Elıne bır elma al sapıno tut cevir ve her bı turda say kac tur snnda koparsa o kadardır bir askın omrude. Yanı bilemezsn 3.turdada kopabliiiirrr 13.turdada anladıııınnn :)

0
    0 Yorumla
  • sadeyes
    sadeyes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

eğer hayatımın kadınını bulduysam ömür boyu sürdürürüm ama maalesef bulamadım :(

0
    0 Yorumla
  • Advers
    Advers Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Birlikte olduğun kişiye bağlı elbette. Şu ana kadar en uzun 3 ay boyunca bir şeyler yitirmeden devam edebildim ben

0
    0 Yorumla
  • cobay
    cobay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

Bana göre bir sınırı yoktur. Sadece doğru insan önemli olan.

0
    0 Yorumla
  • frkn34
    frkn34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

İki tarafından birbirlerine olan sevgi ve saygısı bittiğinde ilişki bitmiş demektir arkadaşım.

0
    0 Yorumla
  • 38rmc91
    38rmc91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

aşık olursan kısa sürer aşk geçicidr gecici olmaması içinse ayrı klamka gerekir ama uzun süreli ilişki için sevmek gerekir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden ayrı kalmak ?

Yorumla
    • 38rmc91
      38rmc91
      +1 yıl

aşık oldugun kişiye ulaştığın zaman aşk biter uzak kaldıkca aşk güclenir o aşk acısını çekmek istiyorsan uzak olacaksın

Yorumla
  • armageddon--
    armageddon-- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sevgi ve saygının bittiği noktada ayrılık başlıyor,

1
    0 Yorumla
  • Sonisqhere
    Sonisqhere Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

ilişki demişsin... belki 3 belki 4. ama aşk demedin...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Günlük, aylık da var ömürlükte, tamamen size ve hayatınıza giren doğru kişiye bağlı...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

boşalana kadar boşaldıktan sonra ilişkim biter tekrar spermler oluşuncaya kadar sevemem onu

0
    0 Yorumla
  • Jokerx
    Jokerx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.

4 yılı geçerse poku yersin..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden ?

Yorumla
    • Jokerx
      Jokerx
      +1 yıl

Gereksiz uzuyor sıkılıyorsun.. her ilişkide öyle değilde geneli budur.. bir zamandan sonra evliliğe dökmek gerekiyor

Yorumla
  • cikolataetkisi
    cikolataetkisi Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

erkek ya da kadın sıkılana kadar

0
    0 Yorumla
  • DarkRyder
    DarkRyder Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.

Sorun çıkmazsa ölene kadar benimledir hatun

0
    0 Yorumla
  • fara25
    fara25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

karşıdakine bağlı bir ayda olabilir bir ömürde ...

0
    0 Yorumla
  • Inputbox
    Inputbox Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

paradan haber ver önce. şimdikiler öyle !

0
    0 Yorumla
  • bozcaada11
    bozcaada11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

duruma sartlara bağlı

0
    0 Yorumla
  • Namısssızsarışın
    Namısssızsarışın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

1ayda biter

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce bir ilişkinin ömrü ne kadar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizin ilişkinizin ömrü ne kadar olabilir? 20 cevap verildi
Bir ilişki ne kadar sürede oturur sizce? 15 cevap verildi
Takilmalık ilişki nekadar sürer kaç yıl? 9 cevap verildi
Sizce bir ilişkide sevgililik dönemi ne kadar sürmeli? 8 cevap verildi
İlişkileriniz ne kadar uzun sürüyor? 26 cevap verildi
İlişkileriniz ne kadar sürüyor? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨