Bende aynı durumdayım tam 3 ay bekledim konuşalım diye bir olaydan kaynaklı konuştuk beni merak etti baya sorular sordu ama yine eski olaylar açıldı işitmediğim hakaret küfür kalmadı ben onu bu kadar çok severken komple bitti bende artık sesi ve gitti hep gitti hep
Zor bir durum söylenecek çok bir şey yok söylensede yapamıyor insan çünkü o yüzden yaşaman gerekiyor. Yine de kafanı farklı bir şeylere vermeni tavsiye edebilirim sadece.
Arkadaşlarına daha çok vakit ayır. Ve sürekli onu dile getirerek hem onların canını sıkma hem kendi canını. Hayatta yaşamaya değer çok şey var başka şeyler dene. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama biraz eğlenceye verebilirsin kendini :) Yeni insanlarla tanış. Hayatında farklılar olsun kısaca.
Valla bir kaç hemşir , hemşire tanıdığım var. Doktorlarla yaşadıkları problemler bile bence sevgiliden daha çok kafa ağrıtabiliyor. Anladığım kadarı ile belli bir süre olmuş erkek arkadaşından uzak kalalı. O yüzden anlık olaylara daha çok kafa yor
Daha önce bir ayrılık yasadk kiskandrmk için biriyle çıkmıştım ama bu kişi onun tanıdığı biriydi ve biz bu olaylardan sonra tekrar baristik 1.5 yıldır iliskmz sürüyordu ve bana dedi ben seninle evlenecek ailem duyrsa istemez seni oyalamak istemiyrm
En İyi Cevaplar