Eşim vermeyelim dediği halde abime benden gizli borç vermiş. Amaç ne? Detayı okur musunuz?

Abimin bir miktar borcu vardı. Bizden yardım istedi. Eşim olmaz dedi. İlla verelim diye üstelemedim. Biraz param vardı benim. Onu veriyim ben dedim, tamam dedi. Şimdi öğreniyorum ki paranın üstünü benden gizli tamamlamış. Aklım almıyo bana vermem deyip benden gizli verdiğini. Benden gizli verip abime bana sakın söylememesini söylemiş. Başkasından duydum. Sanki ben verdirmemişim gibi bir imaj yaratmış. Çok sinirlendim. Bunu yapmaktaki amaç ne? Daha kim bilir benden habersiz kimlere para yediriyo. Öyle güvenmişim ki eşime bana söylenen kişiye inanmadım. Hayır mümkün değil vermez. Benden önce o vermek istemedi dedim. Ama cidden vermiş. İspatladı. Niye bana vermem deyip benden gizli veriyo, daha bilmediğim neler yapıyo, kimlere para yediriyo 1 saattir düşün düşün başım ağrıdı. Bana söyleyen kişi baya üzüldü lütfen bilmiyo gibi devam et dedi ama mümkün değil yapamam. Sizce nasıl tepki vermeliyim düşüncelerimde haksız mıyım?
Eşim vermeyelim dediği halde abime benden gizli borç vermiş. Amaç ne? Detayı okur musunuz?