Arkadaşlar sevgilim 16 ben 20 yaşındayım kız beni çok seviyo ama ben utanıyom yaşı küçük oldugu için toplum içinde buluşamıyom bile ne yapıyım sizce normalmi bir akıl verin ayrılacam ama hayallerini yıkmak istemiyom TAKTİK PLASE 😭😭
@Dionisussss Ya şunu anlayamıyorsunuz 17-18 yaşından küçük çocukların karakterleri tam gelişmemiştir zekası 18 yaşındaki biriyle denk bile değildir 17 yaşındaki bir çocuğun. 30 yaşındaki biri 20 yaşındaki biriyle evlenebilir ona hiç lafım ve itirazım olamaz çünkü ikiside aklını başına almış insanlardır. Ama 18 yaşından küçük biri her zaman 18 yaşından küçük biriyle sevgili olmalıdır. Bu durum şu şekilde özetliyim;
Sen 6 yaşındasın sevgili olacağın çocuk 2 yaşında, nasıl anlaşacaksınız? Madem yaş her yaşta farketmiyor? Hadi çok abartı oldu sen 10 yaşındasın o 6 yaşında anaokuluna gidiyor. En azından 10 yaşındaki biri sevgiliyi falan biliyor.
Sübyancı olarak nitelendirmeni yanlış buluyorum ben sevgili olabilir konuşabilirler evlilik 18 den sonra olur bu şekilde sert çıkmanan lazım bende 18 de evlendim ve mutlu bir evliliğim var 7 sene olmuş demekki olabiliyor 2 sene beklerler 16 yaşında bir kız bir birey sonuçda duyguları var benim lise 1 de çıkmaya başlayıp hala konuşan arkadaşlarım var ki bu 2007 senesinden itibaren 14yaşındaki insanlardan bahsediyorum demekki duygular gerçekse kalıcıymış
@Dionisussss Her neyse tamam seninle tartışamayacağımı anladım. Adamın kendide söylemiş ben 22 olsam o 18 tamam ama 20-16 sorun diye. Sen hâla benimle muhalefet oluyosun.
Sübyancı dediğimiz şey sadece taciz ve tecavüzden sınırlı değil, aynı zamanda reşit olmayan bireylerden hoşlanan kişiye de denir. Sevgili olma olayı vs dahil. Daha fazla cevap atma lütfen, iğneleyici bir laf kullanmadım sana da bu cevabımda.
Sonuçta biri teklif etmiş biri de kabul etmiş ki sevgili olunmuş. Şimdi vicdanını ve kendini rahatlatmak için o seviyo o yüzden ayrılmıyorum vs gibi laflara gerek yok.
lan oğlum biz sevgilimle 7 yaş yüzünden ayrıldık sizin 4 yaş ya 4 yaş nedir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
14 yaşındayken 22 yaşında birisiyle çıktım çünkü olgun gösteriyorum kız olgun göstermiyosa ayrıl benim boyumda uzun 1.70 im dış olarakta iç olarakta olgundum hep bir sorunla karşılaşmadım :)
En İyi Cevaplar