Annem babamı aldatıyor. Ne yapmalıyım?

ablalarım ve abilerim anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim lütfen dalga geçmeyin şimdi ilk olarak aldattığı kişiye "x" diyeceğim. Başta sadece arkadaş sanıyordum x kişisiyle onları ama olanları anlayana kadar.. Her neyse ilk olarak annem fake hesap açtırdı bana Instagramdan sonra x kişisine sizinle sevgili olmak istiyorum vs yazdı sonra annem kendi hesabından fake hesabına ağzını topla paçoz falan yazdı (bu arada bunları ben gizlice okudum) neyse sonra fake hesaptan x kişisine annem yazmış ki sevgiliniz varmış pardon vb. neyse takmamaya çalıştım ama bu seferde saat 2 de annemin wpsine onun telinden çektiğim fotoyu kendime atcaktım x kişisi pusuda beklercesine anında kalp attı anneme ben şok.. hayır bide annem x kişisini semoş diye kaydetmiş babam falan görür diye kesin çünkü adamın evli olduğu yok bişey olduğu yok. Buluşuyorlar arada zaten. Annemle ondan şüphelenmeye başladığım zaman mayısın sonları falandı ve tahmin edin x kişisinin Instagram biosunda ne yazıyor? 01.06 ... 9 yaşında birde kardeşim var asıl üzüldüğüm şey anneme çok güveniyodum ve babam bunu dünyada yapacak son kişi.. Adam günde 5 vakit namaz kılıyor İnançlı imanlı ağzına alkol sürmemiş biri ve bunu babama yaptığına inanamıyorum.. Lütfen dalga geçmeyin ilk yardım almam gerek sonra şikayet edin 😒 Anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazdım zaten 😒
Annem babamı aldatıyor. Ne yapmalıyım?