Sizce evli insanlar neden eşlerini aldatıyor?
Dipnot : gizli üye seçeneğini açık bıraktım ki eğer aramızda aldatan biri varsa gizliden karaktersizligini anlatsın.
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Eşini severek evlenmemiş olabilir ve bu sebepten evlendikten sonra şimdi ki devir de kızlarımız diyesim gelmedi ama bazı kızlar evli bekar fark etmeden flört ediyor eğer adamin da içinde varsa ortaya çok fena aldatma çıkıyor. Diyeceğim o ki sebebi ne olursa olsun birini aldatinca meziyet gibi davranmayın çünkü siz ilk kendinizi aldatiyorsunuz sonra hayatınızda ki insanları ve hiçbir insan aldatilmayi hak etmiyor ayrıl gir ne b. k yersen ye ama hayatında biri varken bu karaktersizliği yapma. Aldatılan biri olarak bunu derinde yaşadım Allah affetsin 2 sene onun yüzünden kimseye guvenemedim
Virgulunden noktasina dek katiliyorum
Gül koklamaya doyamayışları olabilir. :P
Dikeni batasica
Valla açıkçası karakter yoksunluğu ya, yok tatmin olamıyormuş yok ilgisizmiş bilmem ne o zaman gitsin boşansın aldatmasına lüzum yok. Aldatmanın bahanesi olmaz karaktersizliği olur.
Yürü be 😄
Keyf'i bence.
Bide karakter meselesi.
Karaktersizlik meselesi bence
Tamam iste be =/ dur surda ciddiyim asdf
🐍🐍
Sizinle ayni secimi yaptığım icin kendimi takdir ediyorum.
Teşekkürler 😂
Cevap
33Cevap
Aslında karikatür bile 2 hatayı birden göstermiş.
Birincisi aldatma. İkinciside eğer eşi burdaki örnekten gidiyorum o etiketi kesmeseydi adam aldatıcaktı. Yani eşi bir nevi görevini yapmış eşide bunu taktir etmiş gibi yansıtılıyor. Her ne olursa olsun saçma nedenlerle ya da nedensizliklerle aldatma ve yalana başvurulmamalı. Ayrıl eşinden sonra kimin bedenin de ne arıyorsan ara ama bu yapılan karaktersizliğin üstüne tüy dilmek oluyor.
Kesinlikle katiliyorum. Aldatmanin nedeni olamaz
Profil fotoğrafına alışamadım, her defasında sen misin diye dikkatli bakmam gerekiyor Asdf 😂
Aldatma olayına gelirsek, söyleyecek çok şeyim var aldatılmış bir kadın olarak lakin evlilerin aldatması daha bir manidar nedeni yok karakter yoksunu şuursuz insanların gerçekleştirdiği ego tatmini.
Gebereseciler !
Cok datlu degil mi fotom 😍😍😍
Ve dusunebiliyor musun aldatan biri gizliden yorum yapti. Karaktersiz dedigim icin benim insanligimi sorguladi djdjdjdj
sonra da ozelden gelip saydırdı 😂
Bu arada seni aldatabilecek erkek var mi bu dunyada 😳 onun erkek oldugundan emin miyiz? Kesin bilgi mi
Asdf o kendi erkekliğini sorgulasın manyak herif, özellikle evli kadın tercih edenler var, bence onlar daha çok küfür edilesi varlıklar Asdf 😂
bir söz vardı, "Adriana Limanın aldatıldığı zamanda seni harcarlar hatçe" diye
Bizzat onu kendime söyledim ve sakinleştim 😂😂abartılacak bir şey değil olabiliyor böyle durumlar 😂😂
Merak etme datlum. Hayri'n o uyenin karaktersizlikligini cok guzel bir şekilde sorguladi. Kesin bilgi yayalim gencler 😄
Adriana yaninda halt etmis dersem inanir misin 😋
Evet artik var 😍
Bende bende 😍❤
sebebini hemen dile getireyim analarından kaynaklı. ana gibi ana olsaydı doğurduğu gibi o namussuz yaratıkları kafasına bir çekiç vurup atardı çöp konteynerina. erkeklerinde namusu vardır. olmasa sakınmaz idi Yusuf kendini Züleyha dan. saygılarımla
Ne bilecek o güzel anne böyle bir evladi olacagini 😕 Onda suç arama bence
bir araba aldın ve hatalı çıktı suç fabrikanın değilmi? ? yoksa kullanıcı olarak bu araç sana bu şekilde hatalı gelsede seninmi? ?
Eğer boyle dusunuyorsak ham maddeyi cikaran ulkeye kadar indirgeyebiliriz
tabiki babasıda o lastiği kullanacaktı. aldatmanın hiç bir açılımı yoktur kadın erkek aynı şerefsizliktedir.
Aynen oyle
evliyken en azından olmamalı ya... karaktersizlik... evlisin sonuçta, eğer ki eşini sevmiyorsan, ondan soğuduysa, boşan önce... sonra istediğini yap...
Aynı düşünüyoruz
Allah bizleri böyle bir hataya düşürmesin. Ben severek evlenmek istiyorum, sevdiğim kişiyi gözümden bile sakınmak istiyorum :) onu nasıl aldatayım ki? ama eğer soğumuşsam veya o benden soğumuşsa veya olmuyorsa geçimsizlik varsa, boşanmak en doğrusu. çok zor bişey değil. insanlar anlaşabilir. böyle bir karaktersizliğe de gerek kalmaz
Kesinlikle haklisin. Boşan sonra ne yapıyorsan yap 😄
öyle :D boşan, kafan rahat olsun :D kimse de karışmaz ve bişey diyemez :)
Dipnot'a resmen asdfg random attım.
Heyecan bitiyor sanırım, başka çiçek ve kokusu hoş geliyor insana.
Ne çiçek askiymis bea 😂
Bin bir türlü çiçek var tabi, aşkta ona göre fazlalaşıyor.
Çoğu insan karşısındakini tam olarak tanıyamadan evleniyor ya da yanlış tanıyor kendi hayal dünyasındaki eş ile karşındakinin uymadığını görüyor ama evlendikleri için iş işten geçmiş oluyor sonrası malum
Bilmem esini gercekten begenen biri bence aldatmaz.
Sadece begeniyle alakali olamaz bence
Himm anladim, tesekkurler
Ya bence de çok üzücü :( Hele bir de çocukları olanlar... sen çocuklarından da mı utanmiyorsun be adam
Aynen oyle vallahi 😔
Profil fotoğrafın yaküyü :D
Monotonluk en büyük etki bence.
Hayri işte o 😄
Sen 22 degil miydin ya 😅 Doğumgünün kutlu olsun
Oha nasıl fark ettin çok dikkatlisin :D tam 2 saat 48 dakika önce girdim 23 e teşekkür ederim 😂
Boşuna mı Hayri olduk sjsj
Bugun senin günün. Diledigince eglen 😄
Var mı önerin ne yapayım :D
https://i.hizliresim.com/RPVzGY.gif
"Akalim gecelere, pelinsu eceler" mottosundan yürümeye ne dersin? 😄😂
Olabilir ya da belediye çadırına iftara mı gitsem :D Hey gidi gençliği yolu yarıladık artık :( 😂
Yaş 35 seysi ruhuna egemen olmaya basladi galiba 😕
erkekler aç gözlü ve değişiklik arıyorlar kızlarda aldatıyor merak etme. kudurmuşlar hepsi
Zaten erkekler olarak sinirlandirmadim. Genel bir soru bu
Kadın da belki evli. Bilemeyiz
Mutsuzluk ilgisizlik monoton bir hayat sevgisizlik cinsel problemler saygısızlık
Neden bosanmayı tercih etmiyorlar peki
Tam olarak bir sebebi yok
Heyecan
Öc alma isteği
ya da her ne dersen çeşit çeşit insana çeşit çeşit sebep.
Allah'tan ben bir kuşum.
evli değilim ve bu sorunun yanıtını hiç düşünmemiştim. eşlerin de bulamayacağı mutluluğu , başkaların da bulacaklarını sanıyor olabilirler.
Sadakatsizlik.. karakter bozukluğu.. alışkanlık oluyo.
Kesinlikle öyle
Ne guzel olurdu
bu sorunun cevabını aldatmadan bilemeyiz aldatırmıyız hayır konu kapanmıştır :)
şerefsizlik abla ya bir de şu profilini değiş o ne öyle kız 😂😂
Bence de oyle 😐
Degistirmem cok datlu sjsj
😂😂 hahaha sen datlu görmemişsin öhöm öhöm 😌😌😂😂
Şereften yoksun olana şereften bahsetmek akıl dışıdır nokta.
eve baglayamamalari gerekli ilgi veya sefkati gosterememeleri veya yatakta yetersiz olmasi gibi vs vs vs
Kadın erkek farketmez.
Aldatan, karaktersizdir.
Kesinlikle öyle
Konuşan yüreğine sağlık vallahi
Laftan anlamiyorlar ki. Hala muhtesem bir sey yapmis gibi gelip ozelimde mesaj atiyor bana..
bazilari psikolojik sorunlu
Haklı olabilirsin. Sağlıklı bir ruh haline sahip olan bir insanın yapacağı türden bir şey degil bu
Allah hepsinin belasını versin böylelerin
Suphaneke amiiiiin
Beklentiler en etkili neden
Biraz daha açabilir misin rica etsem
İnsanoğlu beklentilerin kurbanı olur genelde 10 kişiden 8 i böyle evlilikte mutlulu huzurlu olmak bir beklentidir bu beklenti karşılanmadığı zaman kişi bunu başka yerde aramaya başlar ve bunun akabinde aldatma ortaya çıkar bir nevi mutlu olmayı huzurlu olmayı isteyerek bunun kurbanı olur (mutluluktan kastim sadece cinsellik değil gerçi genelde kişi çoğu zaman cinsellik yüzünden eşini aldatıyor )
Iyi de boşanmak dururken neden böylesi bir iğrenclik?
Çok zekice bir soru bosanacaksa neden aldatsin peki? Aldatmayip bosaniyorsa zaten aldatma olmaz bunun pek bir açıklaması yok bir nevi yalan söylememek yerine doğru söylemek gibi doğruyu soyluyorsak neden yalan var? Açıklaması var mı sizde?
Tamam iste bende bosandiktan sonra istedigini yapsin diyorum. Illa karaktersizlik mi yapmalı
Bazı kavramların var olması için bazı kavramlarinda olması gerekiyor
O insanları kırbacla dövme Laz'ım
Tek kelime :"Karaktersizlik" ...
Sıkılıyorlardır muhtemelen
Allah korusun ne aldat ne aldatılan olmak isterim
Aile yapılarımızın bozuk olduğundan
Nasil yani?
Para ve nefsani odaklı evlilikler olduğu sürece aldatmalar bitmez
Doyumsuzluk
Ne doyumsuzlukmus anacigim
Tam bir nedeni yok. çokça nedeni var bunun
Kahpelik, karaktersizlik