Tennessee Üniversitesi uzmanlarının 82 çiftin evliliğini beş yıl boyunca izleyerek yaptığı araştırmaya göre, eşi kendisinden çirkin olan kadınlar kendilerini daha mutlu ve daha güvende hissediyor. Uzmanlar; eşinden daha çekici olan bir erkeğin ufak kaçamaklar yapma şansının daha fazla olduğunu, böyle bir ihanet ihtimalinin ise kadının huzurunu ve mutluluğunu bozduğunu söylüyor. Yaşayacağınız ilişkide görselliğe önem verir misiniz?
Çirkin erkek mutlu ediyor! Siz ilişkide görselliğe önem verir misiniz?
Çirkin bir erkek olarak bu yaklaşım beni çok üzer. Erkekleri her an yörüngesinden fırlayıp çıkacak bir elektron gibi gören bu yaklaşımdan nefret ediyorum.
Sırf çirkin diye güvenen kadın ile parası var diye yaklaşan kadın arasında benim için bir fark yoktur. Sevgiyi, güveni, insanoğlunun bu güzel değerlerini bir objeye bağlamak büyük bir aptallıktır.
Iyi o zaman beni alan yasadi diyecegim ama dikkat ettim de cirkinligin nirvanasindaki kiz bile her seyden once gozume hitap etmeli demis. Kendisinden iyi erkekle olsa bile bizim kizlarimiz yine kendisini iyi gorur ve sebep bu olacaksa aldatan veya terk eden taraf yine kendisi olur.
erkeklerde aynı kafada yalnız dikkatini çekerim. yapacak bişey yok. Zaten çok güzel kızlar çok yakışıklı erkeklerle birlikte olmuyor genelde tam tersi oluyor
Iki taraf icin de durum budur ama erkek cirkinse maddi yonden guclu olma ihtimali artiyor. Kiz cirkin erkek iyiyse kizin nesi iyi oluyor hepimiz biliyoruz zaten.
valla öyle diyosunda artık erkeklerde kadınların maddi gücüne önem veriyor kadrolu olsun çalışıyor olsun daha çok istiyorlar hele de kadının zengin olmasıda kebap olur zaten zenginliği için birlikte olan bir çok erkekte var :))
Birak zengini, benden kayda deger sekilde fazla kazanan bir kadinla bile yapamam. Tabii ki kadrolu isi olmasinda fayda var ama ben uzmanligmi almadan uzmanla ciddi iliski yasasam kendimi psikolojik olarak ezerim. Her erkek bu kadar gururlu degildir tabi o konuda haklisin :)
ya işte bak kadrolu olmasında fayda var diyosun bu konuyu uzattım ama bunu eklemeden geçemicem:)) yani artık kadınlarında maddi özelliği iç güzelliğinden önce geliyor malesef :))
Maddi ozellikten kastim avucuma bakip kendini kotu hissetmemesi. Ha calismasa da cok rahat yasayacak durumda olsam benden yana sorun yok istersen calisma derim ama malum memur maasiyla hele ki buyuk sehirde hayati musterek yasamadan gecinmemiz mumkun degil. Yoksa cok merakli degilim kadinimin eve katki yapmasina :)
Veririm ama daha çok iç güzelliğe veririm ve bir sevdiğim kişinin fazla yakışıklı olmasını istemem. Kıskanırım normal bir tip olsun. Ne tipsiz ne de çok yakışıklı. Ortası olsun ama karakteri düzgün olsun. Kendi karakterim düzgün olmasa ve bende normal bir tıp olduğum için kendim gibi birini ıstiyorum.
Yani, karakter ve zekadan sonra normal bir tip gelir. En azından ikimizde birbirimize yakışalım yani ne o benden uç nokta kadar yakışıklı olsun ne de tam tersi durum olsun.
İnsana sevdiği kişinin yüzü gittikçe güzel gelir. Ben buna inanıyorum. Ve görüntüyü sevmemek biraz da tarzla alakalı. Mesela ümraniye yaşayan saçını dikip düşük bel giyen, arabesk rap dinleyen veya incecik belli adama adamlara hiç de bakamam. (demek istediğim açıktır umarım, beyefendi gibi görünmek gerek. Yüzün pek önemi yok.)
Gönül kimi severse güzel odur. Birini insan olarakta seviyorsan o zaten gözüne güzel ve çekici gelir. Çok güzel çok sexy bir kadın olsa bile, insan olarak sevmiyorsan zaten bir süre sonra gözüne güzelde görünmüyor çekicide.
Sevgili arayan bir kız belki garip özellikler isteyebilir ama bence o kişiyle sağlıklı bir ilişkin olamaz. Beyefendi ile sevgili olmasalar da sonunda evlenecekleri kişi odur bence.
Aynen öyle. Güzellik zaten gören kişiyle alakalıdır. Güzelliğin bir tanımı olabileceğini sanmıyorum.
Evet bu konuda anlaştık ama, tıpkı kadınlar gibi, eğlenilecek erkek, evlenilecek erkek ayrımınız olduğu gibi, biz erkekler de, eğlenicek erkeklerle yeterince eğlendikten sonra, evlenilecek mal olmak istemeyiz. Yani aşkta isteriz. Orası işlerin sakata girdiği yol, bayanlar siz siz olun, efendi doğru, düzgün biri karşınıza çıkarsa, "benim için tipin önemi yok felan demeyin (sizin için tip gerçekten önemi değilse bile bunu asla söylemeyin) çünkü bunu söylediğiniz anda madem beni çekici bulmuyor tipime bakmıyor, o zaman ya kariyerime bakıyordur, ya parama bakıyordur, ya da daha önce çok yakışıklı biriyle eğlenme dönemini atlatmış, efendiye gelince bakire meyrem kesilmiş elin itlerine çok basit kolay bize gelince zor kadın ayakları oynayan basit bir kadın olduğunuzu düşünürüz ki ben öyle düşünüyorum. karmaşık işler ya :-)
Görseldeki karede Heidi, Seal'i aldatmıştı. Demek ki çirkin adamlarda bir yere kadar eşlerini tatmin ve mutlu ediyorlar. Sonra perde düşüyor ve Ataların sözüne geliniyor 'davul bile dengi dengine' yani bir yerde görsellikte önem arz ediyor.
ben hep eli yüzü düzgünleri seçtim ama hiç öyle derdim olmadı. bu yapılan araştırma da olduğu gibi çirkin denilen erkek arkadaşım beni deli gibi mutlu edip üzerime düşerken , yakışıklı olan eski sevgilim se bir gözü bende diğeri kimi atsam bugün dersindeydi. insanların tipi ne kadar iyi olursa karakter o kadar kötü oluyoe galiba
Yorumlara bak şu an ki sevgilim çirkin ama yüreği güzel yok önemli olan sadece iç güzellik Şimdi burda kusura bakmasın kimse ama türlü dümenci var hiç samimi değil. Bu göreceli bir durumdur ve her insan biraz olsun görselliğe vurulur.. Kimi bir bakışa kimi bir gülüşe kimi sadece güzelliğine.. Görecelidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya valla görsellik ilk izlenimde onemli.. bu güne kadar ne kadar önem verdin diye sorsan orasi meçhul ama dikkat ediyorum bütün erkekler tipimden dolayı benimle cikmak istiyor ben neden ilk izlenimde karaktere bakıp sonra üzülüyorum diyorum kendi kendime
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bence doğru ben bu yazıyı birkaç bir yerde daha okumuştum ki doğru bana gmre zaten önemsemediğin birinin yanında hiçbirşeyden çekinmez yapmak istediğini yaparsın ama aşık olduğun adamın yanında pek rahat olmuyorsun daha doğrusu senden yakışıklı üstün gördüğün insanın yanında
Belkide çirkin oldukları için odaklandıkları şeyler farklılaşıyor. Yakışıklı biri olursa seversin bı taraftan başkasında bakar, başkasına gitme olasılığı yüksektir. Ama çirkin olursa umursamaz sın daha çok hal ve hareketlerine yönelik bı sevgi beslersin. Diyeceğim o ki çirkin erkek iyidir
Yakışıklı erkek çekicidir, sürekli sevgili bulabilir ve değiştirir de (genellemiyorum gördüğümü yazıyorum) Çirkin erkek az sever öz sever, kıymet bilir. Kaybetmekten korkar. Yakışıklı erkek korkmaz, başkasını bulabilir.
Kusura bakmayın ama boş beleş bir araştırma yazı soru vs.. mutlu etmenin çirkini yakışıklısı mi var? Gönlün kime akmissa onunla mutlu olursun.. görsellik arayan abilerim ve ablalarima da elbette saygı duyuyorum:)
tamam bole anlatiliyoda ya tm. tersi olursa kari guzel herif tipsiz , tamam herif tipsiz oldugu icin kacamak yapamiyo peki kari guzel. kari guzel. olursa kacamak yapmayacakmi ozman. kari yaparsa nolcak. erkegin guvenj azalmicakmi guzel olan karisina
Çirkin neden mutlu ediyor biliyor musun bu duyguyu başkasında hissedemiceği algısıdır aslında bütün odak noktasını ona yüklüyor haliylede daha mutlu oluyolar :) Not:Kendimden biliyorum
çünkü baskasına bakmaz baksada yğz almaz gibi değilşk bir ön yargı olusuyor kadınların kafasında.. erkekleride kaybetmek ıatemedıklerı ıcın olsa gerek mutlu etmeye calısıyor bır hısımla..
Ne alaka ya Zampara dediğimiz erkekler karaktersiz yalancıların teki almak istediğini almak için kızın istediği şeyi veriyorlar. Tipsizde olabilirler yakışıklı da onlar kadınların zayıf yanlarını izliyorlar sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yakışıklı erkek bilincindedir düşüneceğini bilir bazı kızlarında maşallahı var yani duydum ben şok kızı herkes çikmiiş bir ben kalmışım bide diyorlar yatağın altını kaldır her çeşit fantezi aleti var, la ne zman soktun onları eve ne azgın kızlar var mk. Ben doğa resmi bakarken nerden bindim gondola
dıştan çok iç güzelliği önemli. İstediği kadar güzel olsun baka baka artık normal bir kişiden farkının olmadığını görürüsün. Ama saygı sevgi hiç bitmez. Gönlü zengin olsun :)
Biraz önemli ama zeki kibar bir beyefendi olması da önemli ve komik tabi ki 😊 ama her zaman görünüş önemli olmuyor bir bakıyorsun bir hareketinden etkileniyorsun
Görsellik önemlidir ama çok da değil. Çok güzel kızların öyle tavırları hareketleri olabiliyor ki insanın yüzüne bakasi olmuyor. Hareketler, davranışlar, tutumu bazen görselliğin önüne geçebilir bana göre.
En İyi Cevaplar