Amerikalı sevgili. lütfen okuyun arkadaşlar?

Arkadaşlar ingilizcem geliştirmek ve üniversiteyi amerikada okumak için bir mesajlaşma uygulaması indirmiştim oradada herkez iranlı ıraklı pakistanlı sakallı esmer esmer adamlar. Sonra bana mesaj attı profilindeki asker üniforması dikkatimi çekti bayağı bir konuştuk sonra benden hangouts adresimi istedi Facebook, instagram falan var mı diye sordum orduda olduğu için kullanmaları yasakmış bu arada kendisi asker ve Amerikadan afganistana geçici bir süreliğine görev için gitmiş 28 yaşında texas'lı herneyse adresi verdim çok güzel şeyler yazmaya başladı gündüz çalıiıyor saatlerimizde tutmadığı için gece 3 gibi filan mesajlaşıyoruz. bana çok güvenilir bir hava verdi fotoğraflar gönderdik sanırım bayağı hoşlandıj ama hiç belli etmemeye çalışıyorum. Sürekli biz birlikte güzel bir ilişki kurabiliriz lütfen hayatımda olmanı istiyorum falan dedi ayrıca sadece öyle tavlamak isteyen erkekler gibi yılışık yılışık yazmıyor. Bu daha sonra 1 gün boyunca hiç yazmadı neredeydin dedim ailesiyle fotoğraf atıp ailemin yanına gittim onlara senden bahsettim dedi. gerçekten evlenmek istediğinden falan bahsetti Sizce bu olmaz bişey mi boşa mı oyalanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar resmen az önce evlilik teklifi aldım bana kendisini anlatan uzun bir paragraf yazmış. Ama ben henüz ciddi bir ilişkiye başlamamızın saçma olacağını şimdilik sadece konuşmamız olmamız gerektiğini söyledim resmen bana aşık olmuş sizce ne yapmalıyım?
Amerikalı sevgili. lütfen okuyun arkadaşlar?