10 günlük sevgilim beni öpmeye kalktı?

Arkadaşlar sevgilim memleketine gidecek ben de öyle. Yaz tatili geldi ya. Dün buluştuk. Ben rahatsızlandım. Gezecektik güya gezemedik. Bütün gün hastanede geçti. Sonra arabayla bu beni eve bırakacaktı. Durdu evin önünde sarıldık vedalasmak icin. Konusuyoruz özleyeceğiz birbirimizi bir süre falan. Nasıl durcam ben seni görmeden falan dedi. Sımsıkı sarıldı boynumdan öptü bir iki kere. Ben de sarildım dikkat et kendine dedim. bir de jandarma o. Korkuyorum hep onun için. Neyse inmeden son bir kez öptü yanağımdan. Sonra aniden dudağıma da küçük bir öpücük kondurdu. Çok utandım. İnip gittim. Sonra konuşurken dile getirdim bunu. Dün çok az kalmıştı az daha tokadı yicektin dedim atsaydın senin tokatına da kurban olurum ben dedi bilmiyorum artık ben başkalarına benzemem dikkat et kaybetme sonra dedim bak sen tehdit de ediyor dedi tehdit mi gerçek mi deneyip görmek ister misin dedim tokadıni da severim ellerini de yerim dedi ben de alnımdan öpmen daha güzel dedim o da peki ozaman dedi. Bilmiyorum fazla mi sert çıktım ama baştan taviz versem gerisi gelir önünü alamam diye korktum. Sizce bu adam beni gerçekten seviyor mu? Yani ne bileyim daha 10 gün olmuş öpmeye kalkmalar falan.
10 günlük sevgilim beni öpmeye kalktı?