ALDATAN KENDİNİ NASIL AFFETTİRİR?

Merhaba arkadaşlar, sorum bu evet açık ve net... Karşımdaki insan ise bunları bilmediği süre zarfında biz uzakta iken bana kötü davranması gerekçesi ile tam 4 kez bunu yaptığımı 2 yıllık ilişkimizin sonunda bunu söyledim. Bana hadi ordan çekti... E haliyle ancak ve lakin karşımdaki insan da pek masum birisi değil ve bana sürekli olarak 4 5 kez internet üzerinden kızlarla flörtleşme ya da cinsel sohbetler ederek bana yakalandı. Defalarca affettim, tekrar içme vs dedim; sonra barıştık. Son cümlesi "bir daha yüzünü görmek istemiyorum" oldu. İçim acıyor epey... Çok pişkince sordum evet, çünkü ilişkimiz artık arkadaşım oldu ve geri dönülemez bir raddede karşımdaki adam ise alkolik idi ve o alkolik dönemlerinde yaptım bu hatayı... Ya da affedilmez yanlışı, kendimi kaşar gibi hissetmeme karşın bazen de "ben onu o kadar kez affettim ama o çok geçmişte kalmış şeyi dahi affetmeyecek, çok saçma" diyorum. N'olur bir yol gösterin, çünkü ümit edip edip sonunda elime tekrar "bir hiç" geçsin istemiyorum. Tam her şey yoluna girecek derken oldu bunlar da... Yardım edin... Bir de yargılamayın 2 sene evvel idi ve daha küçük ve canım idim. Ben kendime yeterince işkence ediyorum zaten, anksiyete hastası olmamdan ve arkadaşsızlıktan mütevellit böyle aptallıklarda bulundum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyorum herkes unut filan diyecek biliyorum ama hayvan gibi seviyorum.
ALDATAN KENDİNİ NASIL AFFETTİRİR?