Birlikte olmak istediğiniz erkek nasıl konuşmalı, nasıl yemek yemeli, nasıl hobileri olmalı, kılıbık mı maço mu olmalı, size neler söylemeli neler söylememeli... Erkeklerde uyuz olduğunuz ve çok beğendiğiniz özellikler nelerdir
Hayatınıza almak istediğiniz erkek nasıl olmalı kızlar. Hayalinizdeki erkekten biraz bahseder misiniz?
maço da olmasın kılıbıkta olmasın. Sürekli aşk sözcükleriyle sıkmasın ama söylememezlikte yapmasın :) ve yaşayacağımız şeyleri beraber yaşayalım isterim yani ilkleri benimle yaşaması benim için önemli çünkü ben de öyleyim. yani mesela birisiyle öpüşmemiş olsun yatmamış olsun. bunlar benim için önemli. kızlarla yakın olmasın istemem. kıskancım kızlara güvenmem mesela. ara sıra sürpriz yapsın. yemek yerken ağzından tuhaf tuhaf sesler çıkmasın :) müzik zevki güzel olsun her tarz dinlesin isterim :)
aklı yerinde olan karakterli ev işi yapan nefes alabilen ve beni seven bir erkekle beraber olmak isterim :D Erkeklerde en sevdiğim ve her erkekte olması gereken özellik sahip olduğu erkekliğin hakkını vermesidir. En uyuz olduğum özellik ise kibirli ve kız gibi olmasıdır.
Ben nasıl istiyorum biliyor musun sanki ben heykeltraş gibi olayım oda heykel gibi olsun beğenmediğim her yönünü törpüleyim ve bir daha geri gelmesin kendi zevkine göre birini oluşturayım yani 😂😜😜😜
biraz maco olsun birazda kilibik ortasi iyidir herzaman cok kilibik oldugu zaman kizlar takmiyolar pek maco oldugu zaman da hemen sıkılıyolar birazda romantik olsun cok oluncada heyecani kalmaz
Ağırbaslı olmalı çok yemek yememeli şişman erkekleri sevmiyorm böyle benim gibi manyaklıkları olmalı biraz psikopat gibi sert işte herneyse sportif olmalı en sevmediğim uyuz olduğum şeyde kızlara özenmesi onlar gibi davranmaya çalışması
En İyi Cevaplar