Fazla samimiyetten kastım çiftlerin artık evli olduğu için birbirlerinin yanında hiç çekinmeden her şeyi yapacak kadar rahat olması. Bu gaz çıkarmak olur, geğirmek olur, epilasyon olur, burun karıştırmak, kulağını temizlemek vb. çoğaltılabilir. Bunlar sizi eşinizden soğutur mu? Sizce bu kadar samimi olmak gerekiyor mu?
Bir ilişkideki fazla samimiyet sizi sevdiğiniz kişiden soğutur mu?
hayır soğutmaz bizde bende benim sevgimde soğuma olmaz asla an be an saniye saniye dakika dakika saat saat ona olan hislerim artar daha çok sevdim onu bağlanırim sogumak sevenlerin işi değil seven sevdiğinden soğumaz, sevmeyi bilen soğumaz, valla ossursun hiç sorun değil, geğirsin benim aslan karım, epilasyon mepilasyon ben yaparım ona, burun karıştırmak faydalıdır kanıtlandı birçok şeye iyi geliyor ben sevdigimden tiksinmem igrenmem, kulağını karistirsin ne yaparsa yapsın sevdiğim bana sadık olsun yeter gerisi hiç önemli değil ben her zaman onun yanında ve destek olurum ona
amin amin inşaAllah inşaAllah cümlemizin bütün isteyenlerin karşısına çıkarsın Rabb'im seni senden daha çok seven canına can yoluna yoldaş olacak son nefesine kadar sana sadık ve yanında olacak birini nasip etsin 😊
insan sevdiği insandan iğrenmez Ve bu benim hoşuma gider kendini benim yanımdayken rahat hissetmesi beni kendi içinden hissetmesi samimiyet güzeldir tabi dogru insanlarla 😊
Bu ikiye ayrılır bilerek yapmak ve bilmeden yapmak yanımda uyurken ya da sevişirken gaz çıkartan kız arkadaşımdan soğumam aksine gülerim geçerim ama osurmak için burnuma sokuyosa o bir problemli demektir :)
Yani bende onu demek istedim kasten burnunu karıştırıp üstüme sürüyosa döverim bile :) ama gizlice karıştırırken yakalanırsa onu görmezden gelirim tiksinmem ama
En İyi Cevaplar